Vill ha min skiva eller Spotify...



...hade varit perfekt nu när man ska pyssla här hemma.



Sitter och fryser



Nu börjar den här kalla perioden då jag konstant fryser. Från oktober till april! På jobbet är det något fel; På min gamla avdelning var det alltid jättekallt och på min nya är det alltid jättevarmt. Innan gick jag alltid med fleecetröja inne och nu får jag gå i kortärmat. Vilan ska vi inte prata om...

Det är min tidiga dag idag och jag har gjort absolut ingenting. Eller jag har ju väntat på att Evelina ska sluta så att jag kunde lämna bilen till henne och nu väntar jag på att köra hem henne. Hade jag vetat att hon skulle åka och shoppa hade jag nog följt med. I vanliga fall hade jag inte brytt mig om att göra mig i ordning, men sedan jag började jobba med små barn så rör man på sig mer, får mer kladd på kläderna o.s.v. och då vill man i alla fall byta om och så.

Slutar sent både imorgon och på fredag så nu borde jag verkligen ta till vara på min tidiga dag. Om drygt tre timmar ska jag passa flickorna bus. Blir väl bara att fixa här hemma antar jag! Tänk vad bunden man är till bilen! Imorse fick jag panik; Fick stå och skrapa bort isen som knappt gick att skrapa bort och sedan var den så immig så den inte gick att köra. Fast jag var ute i god tid höll jag på att komma för sent och jag kommer aldrig försent. Nej, nu ska jag göra lite nytta här hemma; Dammsuga, vattna blommorna och vika kläder.





Var kan man köpa dessa, hade ju varit perfekt till mamma?



Dagens vill ha



Dagens vill ha kostar bara 1500 ;-)


 


 


Kanelbullens dag = 4 oktober



Kanelbullens dag = 4 oktober = mammas födelsedag. Tror jag ska baka bullar till mammas födelsedag då det visar sig att presenten kommer att bli försenad. Så jäkla typiskt! 2-5 dagar och jag beställde förra veckan redan...Hade passat bra att baka idag då Evelina ska ha bilen. Men jag har ingen mjölk hemma och sedan ska jag köra Evelina fram och tillbaka. Först ska jag lämna bilen till henne och senare lämna henne. Imorse var det så kallt så jag fick skrapa isen i en kvart. Det gick inte bort! Stenhårt satt den! Kanske lika bra att baka bullarna senare så dom blir färskare och slipper undan frysen. Hela tiden är det en massa krångel; Krångel med beställningar, med bilen och på jobbet (nu har vi ingen vikarie på fredag heller och jag vill inte jobba själv från klockan tolv med 14 barn).







To the funeral...



Önskemål




Men det blir nog detta...Vad tycks...





Enkel topp tillsammans med svart kjol (köpt på rea), leggings och en kavajliknande jacka



Varför...



Det är ofta det är en massa konstiga saker som händer mig. Folk som ställer matkassar utanför min dörr, bamsespindlar i källaren, en kaffekokare som förvandlas till vulkan, brandvarnare som ramlar ner från taket o.s.v. o.s.v. Nästan så man kan tro att det spökar här...Häromveckan försökte jag tända ett vanligt stearinljus (det jag "fått" från mormor). Efter tio tändstickor gav jag upp. I helgen när jag öppnade skåpsluckan ramlade två av mina favoritmuggar ut och gick i tusen bitar. Jag hade tänkt slänga dom gamla, men då dom nya gick sönder så får jag ju lov att spara dom. Dessutom blev det en massor av jack i min fina svarta bänkskiva. Maximalt med otur = typsikt mig.







Helgen kom och försvann



Helgen kom och försvann och det hände inte mycket kul. När helgen väl kommer så vill man njuta av den, göra roliga saker, men det här helgen var inte riktigt sådan. Får hoppas nästa helg blir bättre! Jag jobbar ju sent torsdag-fredag och då kanske jag uppskattar den mer. Mamma ska firas och jag har äntligen köpt present. Hon ville inte ha något och detta är något hon kanske inte vill ha men får ändå. Sedan funderar jag på att baka bullar då hon har turen att fylla år på Kanelbullens dag.



I helgen blir det även att ordna med kläder till begravningen. Jag har tagit ledigt onsdag-torsdag. Det lutar åt en svart kjol, svarta leggings, en svart topp och på det min svarta kavajliknande jacka. I lördags valde jag och syskonen ut blommor och jag tror att det blir riktigt bra. Fortfarande är det overkligt! Jag kan fortfarande inte förstå att jag och mamma var där ena dagen och nästa dag var hon borta. Jag försöker att inte tänka på det så mycket, men när man sitter själv hemma som nu så är det inte så lätt.






Idag fick jag sluta lite tidigare. Satte mig framför datorn för att skriva månadsbrev till jobbet. Jag håller i mycket nu och jag är bra på det. Vår vernissage kommer att bli grym! Sedan har vi precis fått en brandutbildning. Vi ska även få hjärt- och lungräddningsutbildning igen och antagligen måste jag gå en kurs i vår pedagogik någon sen kväll (det avstår jag dock gärna ifrån)...Det hade varit kul att utbilda sig i Miniröris nu när vi har mindre barn. Det hade vi häromveckan och det var kul för oss stora med.



Annars händer det inte så mycket. Fick avboka mitt tandläkarbesök då jag har ont i halsen (efter råd från mamma). Det är inte så farligt så jag ska ändå passa F & F imorgon. Mysigt! Tandläkarbesöket måste ändå bli av  då jag dels har betalat i förskott, det dels isar i tanden och man får rabatt om alla besök inom ett år (året är ju snart slut) kommer upp i en viss kostnad. Någon som vet hur det där bidraget fungerar? Tänk att jag inte hade haft ett enda hål innan jag fyllde 20 år och sedan när jag fick min nya tandläkare var allt tokigt. Man undrar ju hur mycket dom bluffar?

Vill inte tänka på vad allt kommer att gå på? Tusen kronor för att fixa till en isande tand som ändå inte blev bättre? Har aldrig haft något riktigt hål utan bara småhål som min gamla tandläkare lurade mig att laga (en del lagar ju inte sådana). Sedan sa han att jag skulle behöva dra alla visdomständer! Scary! Ska bli kul att se vad den nya säger. Sist sa dom (utan undersökning dock) att jag hade så fina tänder. Vet att jag har småhål, men man kan ju alltid hoppas på att det inte är några stora. Jag som är smårädd för tandläkaren och som sagt inte hade ett hål då det var gratis. Vill inte tänka på alla pengar som jag kommer att behöva lägga...



Under årets sista tre månader lär det inte bli något sparande då det blir extra räkningar då en del försäkringar betalas halvårsvis, tandläkarkostnader, julklappar, tv-köp, duschvägg o.s.v. En del saker är ju i alla fall roligare att lägga pengar på (även om det aldrig är kul att betala). T.ex. Tv-köp (som jag har väntat...) och julklappar på Ullared. Tycker att vi åker den 10:e om det går bra för alla?! J du får också följa med?! Nu blir det att fixa något att äta, senare blir det Idol. Glöm inte bort att ni får komma få fika. Skafferiet är fulladdat, (Som sagt; Chokladbollar, Mazariner, kladdkaka, muffins, chips, glass, ja listan kan göras lång...), Pippifilmen redo och nya kort framkallade. Hoppas ni får en trevlig kväll!







Lördag



Om en liten stund börjar premiären av The Hills. Jag ska bänka mig framför tvn. The Hills maraton har pågått hela dagen, men jag har redan sett alla gamla avsnitt (tror jag). Efter det blir det att laga ihop något gott här hemma. Pizza hade ju inte varit fel (har inte ätit det sen Kroatien). Äter aldrig pizza längre och jag saknar det.

Idag har jag och systrarna beställt blommor till mormors begravning. Det blev ett öppet hjärta (som jag ville) med ceriserosa nejlikor, cremefärgade rosor och lite annat. Ett fint ljusgrönt (kommer ej ihåg vad det hette) band med text i guld. På kistan ska vi lägga cremefärgade rosor. Det känns som att det blir jättefint!

Tråkigt att allt ska kosta så mycket men så är det. Nästa månad blir det fler räkningar än vanligt och dessutom tandläkarkostnader. Antar att mitt planerade tvköp får vänta ytterligare. Men Ullaredbesöket vill jag inte skjuta på. Vad säger ni om 10:e oktober tjejer? Ska vi spika det?!

Efter att vi hade varit och köpt blommor blev det en sväng till pappa. Där bjöds det på hamburgare och lite bus med syskonbarnen. Kallt ute! Efter det har jag bara suttit framför datorn och letat present till mamma. Vet inte vad jag ska köpa, men inget som samlar damm i hyllan. Det lutar åt en upplevelse, en bok eller kläder. Blir nog en tur imorgon för att leta efter något bra.

Hämtade även korten på torget idag. Förstår inte varför dom skickar det dit?! Hur som helst var det ju 100 kort gratis så passade även på att beställa några gamla kort. Kort med mormor till exempel; Från Lukas dop, när Klara var och hälsade på, mormors 85-årsdag o.s.v. Finns en hel del kort från Kroatien, kort på barnen m.m.

För den som vill se på kort eller är sugen på fika får gärna komma hit på måndag eftermiddag. Har som sagt fyllt skafferiet; Delicatobollar, Mazariner, kladdkaka, (funderar på att baka bullar snart), chokladkaka/chokladmuffins (ska även det bakas snart; Jag ska testa en variant med frosting), glass, scones, chips m.m.



När någon dör...



När någon dör är det otroligt mycket att göra. Begravning och allt vad det innebär med planeringen (kistor, urnor, dödsannons, kyrka, förtäring, psalmer, blommor, var, när, hur, dödsbo, bankfack, testamenten o.s.v. o.s.v.). Listan kan göras lång...För en del kan det nog vara bra att ha en del att stå i så man inte tänker på det så mycket medans det för andra bara är jobbigt.

Jag har ägnat mycket tid dom senaste dagarna bara till att hitta begravningsblommor till mormor. Som ni ser längre ner i bloggen hittade jag en perfekt krans till ett bra pris, rätt sorts blommor och färg men alldeles för långt bort. Nu lutar det åt att beställa via begravningsbyrån (ok pris, rätt sorts blommor...frågan är om det går att få ett hjärta)?! Interflora har också bra alternativ, dock något dyrare. Jag vill att det ska bli rätt! Mormor gillade nejlikor och rosa färger så något sådant tycker jag det ska bli. Samtidigt var hon inte mycket för krusiduller utan mer för det enkla. Tänkte skicka iväg ett mejl nu och se om det är möjligt att själv välja färg på blommorna och även få kransen till ett hjärta.







Vissa får drömma vissa får uppleva



Som sagt skrev jag om Alcudia sent i våras och nu ska brorsan dit till helgen. Blir bjuden på resan dessutom. Var finns rättvisan. Dagen mitt jobb bjuder på resor är dagen då det snöar på sommaren. Se & njut:











Vilka namn är egentligen snyggast?



Skriv vilka tjej- och killnamn du tycker är snyggast. Skriv två av varje! Om tillräckligt många kommenterar så gör jag en lista på populäraste namnen. Själv gillar jag dessa namn (men mina absoluta favoriter håller jag hemliga ett tag till...).



Tindra

Emilia
Stella
Nova
Lilly
Ella



Vincent
Silas
Leon
Alex
Noa
Mio



Favoritnamnen börjar på M och T - Någon som vågar gissa?







Vissa glider



Vissa får en resa värd 9000 betald av jobbet och ska spendera en vecka på Alcudia, Mallorca (som jag skrev om tidigt i somras) medans andra ska var hemma i kalla, gråa, regniga Göteborg och slita på jobbet. Kolla väderprognosen:

tstorms
25° | 16°

chancerain
25° | 15°

partlycloudy
26° | 15°

sunny
27° | 16°




Bra tajming där!



Trötter



Slutade tidigt idag och tur var väl det med tanke på hur trött jag är hela tiden. Imorgon är det f-möte och jag lär väl komma hem efter åtta någon gång. Segt! Efter jobbet var jag och handlade fika. Meningen var att vi skulle bjuda på något nyttigt, men sedan ändrades det. När jag väl hade köpt bullar ja då ringer dom och säger att vi ändrar tillbaka. Så nu får det väl bli en blandning!

Borde åka iväg till torget med men det får nog vänta. Beställde kort igen då man fick 100 kort gratis från Fuji (tack för tipset). Råkade beställa ett julkort för lite från Önskefoto sist så gjorde ett specialkort till mamma & pappa med. Det kom hem i brevlådan men resten kom till posten på torget. Löjligt!



Julkort redan tänker ni...Det är bra att vara ute i god tid och jag älskar julen.



Fika @ my place



I lördags var storasyster här med ena busungen på fika. Hade inte mycket hemma då F & F var här på fredagseftermiddagen. Några muffins från frysen! Lillkillen hade i alla fall med sig min favorit - Delicatobollar från IKEA. Uppskattat! Nu har även jag handlat så kom på fika vettja. Här finns nu Delicatobollar, Mazariner, Frödinge kladdkaka och dessutom har jag så jag kan slänga ihop Scones, någon kaka eller till och med bullar. Glass i frysen och saft i kylen. Jag är redo för alla mysdagar i höst som kräver fika, är ni?!







Hur dum får man bli?



Igår var det omöjligt att ta sig till Eriksberg enligt min kollega. Idag ska det vara EU-möte där och tidningarna skriver att väldigt många poliser kommer att befinna sig i området. Dumt att ens nämna det! Nu lär väl bilbränderna här i Backa, Biskop o.s.v. öka ännu mer när poliserna har fullt upp på annat håll. Jag vill inte ha fler brända bilar på min parkering.



Snyggaste Converse skorna



Och vet ni vad det bästa är?! Dom är MINA!




13 september 2009


Idag lämnade mormor oss! Jag var och hälsade på henne igår (läs lördag 12 september) och då mådde hon inte bra. Hon hade mått dåligt till och från det senaste. Jag vet att jag var och hälsade på henne runt jul och därefter och då var det inte så bra. Hon var ju även inlagd på sjukhus en period. I maj när hon fyllde år var hon på topp - Hon skrattade hela tiden och verkade pigg. Hon hade glimten i ögat den dagen. Det är så jag vill minnas henne!

Igår (läs lördag) när jag hälsade på henne såg hon väldig svag ut. Hon andades väldigt snabbt ena sekunden och nästa låg hon helt stilla. Otäckt! Det kändes bra att få träffa henne! Mamma frågade om hon kände igen mig men det var svårt att förstå vad hon svarade även om det lät som hon sa ja. Hon tittade på mig länge, men jag tror inte hon kunde placera mig.

Det jag inte kan förstå är att hon mådde så bra i torsdags och när jag och mamma kom dit i lördags så mådde hon jättedåligt. Varför ringde ingen?! Dom hade ju ringt innan...

Nu efteråt känns det bra att jag fick träffa henne en sista gång. Jag minns att jag tänkte där och då att det kunde vara sista gången. Även om hon inte mådde bra så fick vi prata med henne och sitta med henne en lång stund. Se henne ge ifrån sig ett litet leende trots tröttheten. Stackars lilla mormor! Nu får du vila ut!

I veckan (veckan innan det hände) har jag tänkt mycket på mormor (hon passade oss mycket när vi var små och vi har många fina minnen från den tiden); När jag och Evelina sov över och spelade Fia med knuff/djurspelet, åt sockerfria karameller och fick pannkakor till frukost. Det var tider det!



Söndagen kändes overklig! Att ena dagen sitta brevid mormor, klappa henne och prata med henne och nästa dag är hon borta. Overkligt! Sorgligt! Den stunden med mamma, mormor och jag är nu bara ett minne. ♥ Vila i frid



Håller på att kolla kransar nu...Den här tycker jag är fin...





Time for tacos



Ska alldeles strax sätta mig ner och äta tacos (min favoritmat). Hade bröd, nachos, grönsaker och gräddfil hemma så det passade utmärkt. Dessutom har jag knappt ätit något på hela dagen. Maten på jobbet är riktigt dåligt. Idag var det Pyttipanna (som jag avskyr). Det är det rätt ofta bara att dom byter namn; Vanlig pyttipanna, kebabpytt, oxpytt, kycklingpytt...Snart börjar dom väl med fiskpytt med. Ingen sås till och väldig torrt, bläää...

Åkte och handlade efter jobbet. Glömde hälften av det jag hade tänkt att köpa. Tänkte baka bullar till höstens alla mysdagar men utgångsdatumet på jästen hade gått ut, så det får jag köpa någon annan dag. Letade också efter laxfiskpinnar, men det hittade jag inte. Någon som vet var det går att köpa?! Laxburgare kanske smakar samma?! Fick hem tidningen från Coop idag (får nästan aldrig det då man måste handla för extremt mycket (för en person) för att få den). Fick premiecheck idag och det var ju kul då jag slängt bort den förra.

Håller på att bli tokig! Jag hatar när man lägger bort saker. Vet att jag köpte frimärken förra veckan och la i lådan men nu är dom borta. Jag hatar verkligen när saker "försvinner". Leta får jag göra senare för nu ska jag äta. Sedan ska jag kolla runt lite på nätet och se om jag hittar någon bra present/upplevelse till mamma som fyller år snart.





Den här med en kofta/kavaj över hade jag velat ha på begravningen...



Uppdatering



Måndag och jag slutade tidigt (klockan 14.00). Kom precis hem! Ska titta på vår film som vi ska visa upp på föräldramötet och sedan åka hem till pappa där det bjuds på mat. Jag sov ingenting i natt, vaknade hela tiden och hade svårt att somna om. Jobbigt!

Skrev ett inlägg dagen då mormor dog som kommer att dyka upp på bloggen inom kort. Passade på att kolla begravningsblommor idag på rasten och hittade några på den begravningsbyrån vi anlitat. En krans med nejlikor (som mormor tyckte så mycket om). Jag hade dock velat ha en hjärtformad krans.

Brevbäraren ringde på dörren idag och jag fick mitt gratis smink från La Redoute. Skönt, så slapp jag hämta det på posten (var ju där igår och hämtade mina Converse - supersnygga). Jag beställde ju dessa då jag fick hem erbjudande om 50 %. Passade på att klicka i alla erbjudanden även om man bara får välja ett. Jag tänkte att det försvinner väl i kassan...Men nu har jag fått hem både en rosa/brun väska och en ögonskugga/lip gloss alldeles gratis. Skorna kostade drygt 300 kr istället för 600-700 kr. Kanon!

Känner mig stressad över allt som ska göras och denna vecka vill jag bara få överstökad. Fick hem ett brev igen om att jag borde ta Hepatit C test men vad jag vet så fick jag aldrig någon blodtransfusion när jag var liten?! Annat kul som väntar är föräldramöte, planering, tandläkarbesök o.s.v.

Converseskorna muntrar upp mig för stunden i alla fall; dom står här och är supersnygga. Nej, nu ska jag snart åka. Syskonbarnen gör en alltid på bra humör med =)





090909



Dagens citat


"Avundas aldrig någon den lycka han ser ut att ha - du känner inte till hans hemliga sorger."



Present till mammor som har allt



Vad ger man en mamma som har allt?! Hade tänkt ge henne en sjal, men när jag pratade om det visade det sig att hon nästan aldrig använder det. Vet i alla fall att det inte ska vara något som står i hyllan och samlar damm. Kanske en upplevelse vore något?! Något bra förslag?







Fotografering



Imorgon är det fotografering! Jag är orolig för att håret ska lägga sig åt alla håll som det har gjort den här veckan. Det lär bli stressigt med alla nya barn, men jag hoppas att man blir ok på bilden i alla fall. Idag fick vi vara med på skolans fotografering och detta visste vi inte om innan. Kul att ha jobbjackan på sig...Hittils har jag blivit helt ok på alla kort med barnen men riktigt dålig på personalkortet och dom enskilda korten. Jättekul är det att personalkortet hänger i korridoren och att alla ser det varje dag. Håller tummarna för att det blir bra i år. Jag har inte riktigt bestämt mig vad jag ska ha på mig men det lutar åt en rosa skjorta och svarta leggings. Man ska ju kunna jobba i kläderna hela dagen med. Vad tror ni?







Pastasallad



Slutade tidigt idag och åkte iväg för att handla. Har precis gjort en pastasallad till imorgon. Maten på jobbet är oätbar ibland och imorgon vet jag att det blir äcklig mat och eftersom jag jobbar till kvart över fem så behöver man mat i magen. Det blev pastafjärilar med kalkon, ruccolasallad, paprika och creme fraiche med smak. Provsmakade till mellanmål och det blev helt ok. Köpte en italiensk dressing på Coop men den får jag nog slänga (luktade inte särskilt gott). På jobbet får vi ibland en pastasallad med otroligt god smak (dock bara som tillbehör). Den har någon vad jag anser är osynlig dressing...Någon som vet vad det kan vara?





Det kliar i fingrarna...



Tänk att dessa skor skulle kunna bli mina efter bara några klick på musen. Jag får hem reklam hela tiden från La Redoute och förra veckan fick jag hem ett erbjudande med 50 % rabatt på valfri vara. Jag har aldrig beställt därifrån utan håller mig till H&M (dock inte alls lika mycket längre eftersom H&M är kassa på service) och nya favoriten Mandel. Eftersom La Redoute redan har sänkta priser så lär man ju komma undra rätt billigt?! Tror att Jessica var nöjd med sina skor därifrån?! Tål att tänkas på...vad tycks?




Barnkläder



Det är tur att jag har världens tålamod annars hade jag aldrig orkat med det här jobbet. Även om vi har några riktigt envisa barn så är dom alla goa på sitt sätt. Dom säger så roliga saker och oavsett om dom är små eller stora så får man så mycket tillbaka i det här jobbet. För stora barngrupper som gör att man blir tokig är inte barnens fel (som idag). Får jag barn någon vacker dag ska jag allt skämma bort dom en del. Varför inte göra det med alla dessa underbara kläder som finns. Vilken är din favorit?





Ej sikke Lej





Ida T



Katvig





Molo





Name It




Laban




Lilla Anna





Plastisock





Tummen (min favorit)




Lindex





Lindex (Maria - Titta en tunika med Bamse - Precis vad Klara vill ha =)





H&M













Åhléns Åhléns Åhléns



Berg- och dalbana



Om gårdagen var en kanon dag så var den här botten. Till skillnad från igår så var det en jobbig dag på jobbet idag, min micro började blixtra flera gånger förut - det luktade eld och stackars lilla mormor är sjuk. Det kan bara bli bättre, får vi hoppas!







Dagens vill ha



Dagens vill ha, vad tycks?







Uppdatering



Det blev ingen VILA utförsälning för min del. Tyckte det var synd då det visade sig att dom sålde ut plagg från hösten 2009. Evelina och Jessica verkade hitta en massa fint dessutom. Evelinas ena klänning var underbar!

På lördagen åkte jag och E dock till Allum och då köpte jag mig ett par höstskor. Förra veckan gjorde jag en beställning med kläder; två toppar och ett par jeans så jag är nöjd ändå. Tyvärr var detta inte alls lika billigt men det satt perfekt på. Något för fotograferingen kanske...

Lördagen avslutades i alla fall med tacos och Singstar. Trevligt trevligt! Söndagen bjöd på grillat, gott.



Fick hem min beställning från Önskefoto. Ett häfte, några julkort och cirka 20 andra kort. Tycker inte alls Önskefoto har samma kvalitet som förr och dessutom var dom enskilda korten dyra...



Just nu är det mycket på jobbet! Igår var en härlig dag då några barn var lediga (vi har inga lediga barn i vanliga fall). Man hann med alla och det var mysigt och så det ska vara. Idag var alla där (några som inte kan gå, några sjuka och några på dåligt humör). Jag förstår inte hur man kan packa in så många barn på så lite utrymme bara för att tjäna pengar?! Det är inte rätt mot barnen och det är inte rätt mot personalen och föräldrarna. Sedan förstår jag inte hur man kan lämna febriga barn?! Förskylda ok...Sen undrar jag hur föräldrar tänker när dom sätter ett litet barn utanför vår dörr och går iväg (även om bara en stund) - vi öppnar dörren (sakta, men ändå) och barnet får dörren på sig. Tankspridd?!


På torsdag är det fotografering, nästa vecka planering på min tidiga dag och veckan därefter föräldrarmöte. Inte en lugn vecka på hela september verkar det som.

Förra veckan gick dock bra! Inskolningarna (dom andras) var hur glada som helst när jag tog emot dom (det brukar dom inte vara). Min inskolning är alltid glad trots att han inte kan gå. Enda gången han är ledsen är när han börjar bli trött. Inte så konstigt! Var även och pratade med den högre chefen och förhoppningsvis blir det bra med schemat.



Igår färgade jag håret (äntligen). Färgade det lite mörkare mest för att få bort det solblekta och det röda som en del ser...Är nöjd med färgen men frisyren lägger sig hur som helst i detta väder. Jag formar det innåt och det lägger sig uttåt. Idag såg jag ut som ett troll och jag hoppas verkligen att jag klarar mig från det på torsdag då fotograferingen är.



Nu har jag precis ätit Nuggets, ris och currysås. Inte så nyttigt, men snabblagat när man har haft en jobbig dag. Ikväll blir det Idol!



VILA-utförsäljning



Vet ej om jag hinner gå på fredag! Har bara varit med en gång förut och det var för ett år sedan. Då köpte jag en klänning till pappas 60-årsfirande och en skinnjacka. Nu hade jag behövt nya jeans till hösten/vintern. Inte säkert man hittar det man vill. Drömmen hade ju varit dessa, vad tycks?





Svarta baggy jeans



Berg- och dalbana...



Idag kände jag mig grym på jobbet, jag är duktig på det jag gör. Morgonmötet fick mig dock på riktigt dåligt humör. Ytterligare 2 timmar ska läggas till på schemat. Sånt krångel vi har haft med att lägga in raster och nu detta. Jag börjar redan sju/halv åtta alla dagar i veckan och har bara en tidig dag. (den vill man ju änna ha kvar). Mina rullande måndagar/fredagar har jag redan fått ändra på. Ska jag behöva sluta fem alla mina andra dagar?! Nu får det vara nog!




Jag är helt slut!


Om gårdagen gick jättebra så var det allt annat idag. Jag trodde att hösten var här och klädde mig därefter (lager på lager på lager). Sedan blev det strålande sol och 25 ° här i Göteborg. Härligt, men tyvärr var jag inte alls klädd för detta.

När vi väl hade gått ut med barnen idag så visade det sig vara stora vattenpölar på båda lekplatserna och vi fick hämta alla regnbyxor. När vi ska gå in så visar det sig att inte en enda är torr utan att alla är blöta (observera att alla hade regnbyxor överdragna med band över stövlar). Helt otroligt! Då ska det bytas på alla samtidigt som det är dags för mat. Varför märker inte föräldrarna sina barns kläder (trots tusen påminnelser) och varför finns det aldrig extrakläder till alla. Stövlar med hål i är inte ok! Idag känns det som man har varit på ett gympapass i åtta timmar. Jag har ont i hela kroppen nu och en dusch lär behövas då man har rört på sig hela dagen (jag som tog en långdusch i morse...). Ska steka upp några nuggets snart och sedan slänga mig i soffan. Upp halv sex imorgon! Dagens bästa var ändå när jag träffade F & F och tog en glass på torget. Tur att det finns ljusglimtar även i vardagen (hoppas på fint väder imorgon för då blir det kanske grill)!







RSS 2.0