Ny frisyr



Så, då har man varit och klippt sig. Det blev ungefär som vanligt; lite kortare, uppklippt och fixa till luggen. Vad jag än gör med mitt hår så känns det alltid mer eller mindre slitet. Så idag köpte jag faktiskt en en produkt hos frisören; Kérastase Reflection Chroma Riche. Egentligen har jag inte råd att unna mig sådana saker, men å andra sidan vill jag inte se ut som ett troll i håret heller. Den luktar förresten himmelskt gott! Jag blev rätt nöjd med håret, men det blir nog ännu bättre när man har fixat det själv första gången. Nej, nu ska jag planera vad jag ska göra resten av dagen. Kommentera gärna bloggen!




Trött man blir



Fick ett mail från H&M om att min post returnerats till dom. Detta har jag också märkt, eftersom min räkning inte kom fram, jag inte fått mina erbjudande eller höstkatalogen. Det är riktigt störande och man blir så trött...Kan det aldrig bli rätt?!




Vilken bild föredrar du?



© borninthe80s.blogg.se ©







Tävling







Den här tävlingen är som gjord för mig och jag tycker att ni också ska vara med och tävla. Varför ska just jag vinna då?! Eftersom jag inte har någon tavla i min nya första lägenhet, vilket jag väldigt gärna vill ha. Dessutom har jag mängder med nya kort från Kroatienresan nu i juli som skulle passa perfekt. Jag håller tummarna stenhårt för att jag ska vinna.



För att tävla gå in här: http://anneliemalmgren.blogg.se/2008/july/tavling.html#comment



Moi



Jag tycker nästan aldrig att jag blir bra på bild, men den här från Kroatien bjuder jag på...







Höstshopping



Funderar på att beställa höstkläder från H&M! Så, Maria, Jessica och Evelina, vill ni ha något så säg till mig så kan jag göra hela beställningen. Sedan får vi allt ta den där kvällen med SATS-filmen och god mat snart, eller vad säger ni?!





Saknar



Saknar bildredigeringsprogrammet på min gamla dator...Det jag har nu fungerar inte alls lika bra och dessutom fungerar inte nyckeln som man behöver och testperioden är snart slut...Här är i alla fall två bilder jag har fått fram på två av busisarna...







Kroatien sommaren 2008 i bilder



Kroatien 2008 i bilder (Oredigerade)



Uppe i det blå



Hamnpromenaden i Split



Cappuccino



Split på kvällen



Bacvice klockan 06.00 på morgonen



Tidig morgon på väg till hamnen



Hvar



Korcula



Solnedgång



Utsikt från huset



Racice



Kolsvarta nätter



På båten på väg till Dubrovnik



Dubrovnik



Visst tar jag bra kort



Muren i Dubrovnik som jag vågade mig upp på



Bosnien



Grgur Ninski åt fel håll



Borta bra, hemma bäst



© borninthe80s.blogg.se ©



Kroatien



Om några timmar är jag i Split, overkligt! Jag har tittat på en 7-dygnsprognos som skriver att det är 30 ° och delvis molnigt. Det känns helt ok, då man har hört att det varit uppemot 40 ° senaste veckan. Jag klarar inte av den värmen! Det verkar som det kommer att vara runt 30 ° nästa vecka, eventuellt kan det komma någon regnskur. Det känns också ok, eftersom man inte orkar gå runt i affärerna när det är för varmt. Förra året gick vi inte till Split 3 någon gång pga vädret. Jag hoppas att det blir ok väder här hemma med, men jag hoppas att man är brunare än alla här hemma när man kommer hem igen...Nu åker vi snart och jag kommer att sakna alla här hemma.


SEMESTER



Nu har jag äntligen SEMESTER! Jag lyckades få tag i en vikarie, så jag kunde sluta tre timmar tidigare. Vi fick några fler presenter idag; En vinflaska, ännu mer choklad, ljus och Marimekko servetter. Jag tycker det är så tråkigt när några som slutar inte verkar bry sig på något sätt. Man kan väl ändå önska glad sommar?! Jag gick runt i huset och sa hejdå! Dom som slutar kommer jag i alla fall att sakna...

Nu ska här städas och packas! Jag ska börja med att dammsuga, gå igenom kylen och kasta allt skräp. Därefter ska jag packa klart och göra i ordning handbagaget. Senare ska jag hämta ett paket och efter det blir det grillning hos pappa. Jag funderar på att köpa en parfym på flygplatsen, men vet inte riktigt hur det fungerar nu. Fast det borde gå eftersom man köper den efter kontrollen?! Är det fortfarande så att man inte får ta med sig vätska på flyget?

HA EN UNDERBAR SOMMAR ALLA HÄR HEMMA I SVERIGE

♥ JAG KOMMER ATT SAKNA ER OTROLIGT MYCKET ♥








Uppdatering



Är inte på något vidare blogghumör faktiskt...

Har precis stortvättat och min nyaste och snyggaste topp ser ut som om den har blivit hundbiten. Allt annat blev bra, mycket märkligt!

Förövrigt har det varit en kanon dag med Maria, Lukas och Klara. Jag fick sluta drygt 2 timmar tidigare, vilket aldrig händer. Tack för en trevlig dag, glass i stora lass och smaskiga jordgubbar.




Vädret i Split



Vädret i Split är just nu 34 °. I helgen var det 38 °. Jag hoppas det blir omkring 30 ° när vi är där, det känns mer lagom. Snart åker vi och jag kommer att sakna alla här hemma jättemycket. Ni får prata om mig med dom små, så att dom inte glömmer bort mig =)







Shopping



Idag hade mamman jag beställde me & i kläder av lämnat av min klänning på jobbet. Jag var lite tveksam till storleken (S), men den satt perfekt. Jag är nöjd då den dessutom gått ner till halva priset.




Tisdag



Sommarledigheten börjar närma sig, vilket ska bli väldigt skönt. Jag har varit förskyld hela veckan och hoppas att det ger med sig. Jag känner mig ganska bra nu förutom att jag är hes, men det kanske beror på jobbet...

Jag har fått en hel del presenter på jobbet bl.a. Choklad i massor (lyxig choklad), exotiska frukter, glassogram, kaffe, te,  kaffekopp, en skål, en picknickfilt, marmelad och en blomma. Kul att få presenter och dessutom känner man sig uppskattad.

Idag hade jag tänkt att åka till Backaplan med Evelina, men hon trodde att vi inte hade bestämt någon dag, utan var redan där med Jessica. Jag känner inte för att åka dit själv nu och imorgon ska jag stortvätta. På torsdag slutar jag sent...Nu blir det istället att packa, gå igenom kläder, åka och köpa tidningar (till resan), tanka bilen, laga krämig pasta och köttfärsgratäng (av all pasta som blev över), färga håret och lite annat smått och gott.



RSS 2.0