Regn...



Nu börjar det att regna med! Var är snön?! Nej, nu måste jag återgå till adventfixandet och städningen...Hur inreder ni till advent?




Adventsmys



Håller på att fixa inför advent, men allt går åt skogen. Igår skrev jag att ljusstaken var sönder...Idag har jag fixat med min julstjärna i över en timme (jag överdriver inte). Man skulle knyta ihop två snören så att det blir en stjärna med snörerna var för korta och efter ett antal försök så lossnade dom från stjärnan. När jag väl hittat ett nytt snöre, ja då ville inte lampan sitta fast. Nu är den monterad, men det ser för j*vligt ut. Dessutom hade jag ingen spik att sätta fast den på...Men jag gör mitt bästa för att det ska bli adventsfirande hos mig i morgon med. Jag gav inte upp med pepparkakshuset och inte med stjärnan. Dessutom lyssnar jag på julmusik och åt tomtegröt till mellanmål för en stund sedan. Nu ska jag fixa gardinerna och kuddarna. Sedan hade jag behövt köpa en sådan ljusstake med fyra ljus i. Det ska vara julstämning här imorgon!



Nytt på önskelistan



Stadium har öppnat i Nordstan och har kanonerbjudanden. Jag har hittat en Reebok tröja (som egentligen kostar 599 kr), men som nu kostar 149 kr. Den vill jag ha i julklapp! Erbjudandena gäller så långt lagret räcket (det fanns 350 stycken inne i affären igår). Den är i alla fall grå (men finns i flera färger) och luvan har en massa färger (Rainbow). Hittar ingen bild! Vill ha!



Nya VILA kläder



Igår på eftermiddagen åkte jag in till stan för att gå med Jessica på VILA utförsäljning. Tyvärr var bussen försenad (eller så hade den åkt tidigare) för jag var på hållplatsen fem över och den kom inte förrän fem i halv. Strunt samma! Jag blev i alla fall helnöjd med mina köp. Jag hade tur och hittade en klänning (bild kommer) som jag ska ha nästa helg när vi åker bort. Både jag och Jessica hittade en annan svart klänning, men den var för liten för båda, tyvärr...Tack Jessica för att jag fick följa med, jag är supernöjd att jag hittade så mycket!



Jag köpte;

  • En svart klänning med smala band och olika färger längst ner, 200 kr
  • En svart skinnjacka i kort modell, 500 kr
  • Två par jeans, 100 kr



Sedan fick jag rabatt, så allt som allt kostade det 700 kr. Vilka fynd!



Grrr



Var och klippte mig förut! Jag såg ut som ett troll när jag gick därifrån, nu är det ok efter att jag har fixat det själv. Men, luggen är väldigt, väldigt kort (tyvärr). Tänkte fixa inför advent innan jag åker in till stan om en timme och då visar det sig att min ljusstake inte fungerar och jag hittar inte någon sladd till min nya stjärna. Hoppas jag har mer tur på VILA-utförsäljningen!




Hiss eller diss - Julklappstips



Något för syrran kanske, vad tycker ni?





Ed Hardy



Fem snabba frågor



1. Vad tycker du om att årets julklapp är en upplevelse?
2. Om du visste att du skulle få en upplevelse “under granen” - vad skulle du då helst vilja ha?
3. Har du sett några tecken på att konsumtionen skulle ha minskat i år?
4. Vad står högst på din önskelista i år?
5. Har du planer på att ge bort en upplevelse i julklapp?



1. Jag tycker det är bra, men samtidigt tycker jag inte att det ska behöva kosta för mycket
2. En spaweekend där jag får testa floating kanske
3. Nej, inte vad jag kan komma på
4. En miniradio till köket från Mio
5. Det kan jag inte avslöja här







Torsdag



Torsdagar är ingen favoritdag precis men idag var den helt ok. Jag har bland annat slagit in julklappar till barnen och fortsatt med allt pyssel. Fick ett sms i natt av E, stackaren har blivit sjuk. Krya på dig syster! Själv hoppas jag att jag klarar mig! Imorgon blir en intensiv dag; Jag öppnar på jobbet 06.30 och där ska vi storstäda och fixa klart allt till våra julklappar som ska öppnas precis som en julkalender - en varje dag. Efter det måste jag snabba mig till frisören, ta ut pengar och sedan åka in och möta Jessica. Jag hade tänkt börja med adventsakerna, men det får vänta en dag eller två. Lite senare idag ska jag hem till mamma och pappa en stund och äta mat och hämta ljusstaken. Pappa skämmer allt bort mig med hemlagad mat på torsdagar...Hoppas verkligen att han och alla vi andra är friska eller i alla fall tillräckligt friska för att åka iväg nästa helg. Nu hoppas jag bara att jag hittar någon snyggt imorgon på VILA-utförsäljningen att ta på mig. Önska mig lycka till!





Krya på dig syrran!




Gratis prylar



Du kan få coola prylar helt gratis (jag har testat), klicka bara på länken nedan!



http://www.gratisgen.se/ref/87146




Onsdag



Idag har jag jobbat från 07.15 till 17.15. Jag är verkligen trött! Annars har det varit en bra dag på jobbet (förutom att en av barnen kräktes...). Vi har julpysslat och sprayat snö på våra fönster. Mysigt!

Gjorde ju mitt pepparkakshus igår och fastän den saknas två väggar så blir jag allt mer nöjd med det. Jag kan ju alltid ställa det på ett sådant sätt att det inte syns. Nu skulle man haft snösprayen från jobbet...Bilder kommer snart, jag lovar.

Igår var jag även hemma hos mamma på fika. Tänkte hämta min ljusstake (men naturligtvis glömde jag den). Har även fått svar fråm H&M som lovar att skicka mig mössan gratis. Hoppas det stämmer nu, för så här har dom skrivit innan. Nu ska jag snart duscha och sedan laga mat, det är allt jag hinner med ikväll känns det som. Vad äter ni en kväll som denna?





Vad tycks?



Pepparkakshuset är klart



Pepparkakshuset är klart! Trots att det saknas två väggar och kristyren tog slut så blev det helt ok. Jag gav inte upp i alla fall...Bilder kommer så får ni avgöra...Är det godkänt eller ej?



Nu ska jag stax åka och handla. Uppdaterar senare!




Julstämning...eller inte



För en timme sedan rådde det julstämning här hemma, men den försvann tyvärr rätt fort. Tänkte sätta ihop mitt pepparkakshus nu till advent, men det gick inte alls. Sockret som man skulle smälta tyckte inte jag fungerade alls. När jag väl fick ihop en bit så lossnade en annan. Det slutade med att jag fick slänga alla trasiga bitar. Nu har jag gett det ett sista försök (med kristyr/glasyr). Men huset saknar två väggar, så det blir nog inget av det hela. Jag tycker om att pyssla, men när det gäller pilliga saker har jag inte stort tålamod. Får väl nöja mig med julgardiner, julkuddar, julbelysning och lite annat smått och gott. Brukar ni göra pepparkakshus?





Man kan ju alltid drömma



Julbrasa



För ett tag sedan köpte jag dvd:n Julbrasan för en billig slant eftersom all min musik (och julmusik) försvann då min gamla dator kraschade. Satte på den nu och det visas en brasa och samtidigt knastrar det från den och så spelas det julmusik (kända låtar). Mysigt!







På min önskelista...



Miniradio i retro design, vad tycks?







Julklappstips



Julklappstips från Bluebox, vad tycks?















Sex and the city



En ny Sex and the city film är på gång, vad tyckte ni om den första?







Tisdag



Kom hem strax innan klockan ett idag! Har mest gått runt i lägenheten och väntat på att klockan ska bli två, eftersom jag satt upp tvättid då (trodde jag). Nej, jag hade satt upp tvättid fram till klockan två. Som tur är så tvättade jag för någon vecka sedan och egentligen hade jag inget speciellt att tvätta idag. Tänkte slänga i en tvätt bara! Så nu får jag väl samla på mig några fler tvättar till nästa tisdag. Har även varit duktig och tvättat några "fina" tröjor för hand. Tänk vad onödigt egentligen att göra tröjor som inte tål tvättmaskiner (och varför köper man dom)?!

Idag bokade jag även klipptid! Hela lördagen var full och även fredag eftermiddag. Men jag hade tur och fick en tid 13.15 (jag slutar 12.30 på fredag). Får se om jag vågar åka in till stan efter det. Nu ska jag fixa i lägenheten och senare ska jag handla. Imorgon och på torsdag måste jag åka tidigare till jobbet pga samtalen. Känner mig väldig trött...Nu måste jag i alla fall plocka i ordning så det ser fint ut till advent. Kanske ska passa på att hämta ljusstaken senare?!







Klänningar



Skulle verkligen vilja ha en klänning när vi ska åka bort och äta 5-rätters bland annat. Här kommer några jag tycker om (från Asos och H&M), vilken är snyggast?

















VILA klänningen jag såg hade ju varit perfekt, men den lär man ju inte hitta



Lakanfeber



Ja, så säger i alla fall barnen om sjukdomen som tydligen har drabbat ett av våra barn. Jag undrar om vuxna kan få scharlakansfeber, någon som vet?





Smultrontunga är typiskt för Scharlakansfeber (tänk vad man lär sig på mitt jobb)



Inför advent



I helgen hade vi storbak, mysigt! Jag bakade flera plåtar med pepparkakor, en del fick kristyr. Sedan bakade vi även lussebullar (med saffran såklart) och det blev både lussekatter och många andra "figurer". Inför advent ska jag även sätta upp en ljusstake (måste hämta den bara), min nya julstjärna, gardiner, kuddar, pepparkakshus och lite annat juligt (förhoppningsvis). Vad tycker ni förresten, lussekatter med eller utan saffran?







Veckans planer



Måndag: Har jobbat från 07.00-17.00 i stort sett och sedan fixat med datorn

Tisdag: Tvätta en tvätt eller två, boka klipptid innan pappa fyller år och kanske handla

Onsdag: Jobbar jag länge och sent, sedan blir den nog en lugn kväll hemma och laga mat

Torsdag: Jobbar jag länge och sent (ska bli skönt när samtalen är över), ev. göra pepparkakshus

Fredag: På fredag slutar jag tidigt och då ska jag ta fram saker inför advent och gå på VILA-utförsäljning

Lördag: Jul på Liseberg nu när det har snöat hade ju inte varit fel. Om snön håller i sig...Någon som är sugen?!

Söndag: Kanske borde passa på att handla julklappar innan julstressen då alla ska handla. Middag hos M & P?!



Kristyr och smarties är redan köpta...



Bla bla bla



Känner att jag måste skriva att mig lite, trots att jag inte har något kul att skriva...Hela förra veckan och även denna vecka så jobbar jag övertid (utan betalt) på grund av alla utvecklingssamtal. Tror ni inte då att föräldrarna glömmer bort att komma?! I torsdags kom jag 07.15 fast jag började 08.00 och föräldrarna "glömde" bort. Samma idag! Jag åkte hemifrån riktigt tidigt och var på jobbet 07.15. Klockan 08.00 hade fortfarande ingen kommit. Ingen ursäkt, ingen som bryr sig att jag får jobba extra utan betalt, ingen visad hänsyn över huvud taget...

Det är inte det enda som irriterar mig idag! Jag har försökt att fixa och komma in på internet i två timmar och nu när jag äntligen gör det så är det fel tid. Hur som helst så måste jag betala resten av räkningarna (kul) och skicka ett långt argt mejl till H&M eftersom dom alltid lyckas med att ställa till det med mina beställningar. Antingen fattas det varor eller så får jag något helt annat än det jag har beställt. Tredje gången på kort tid nu, skäms på er!

Sedan är det mycket övertid på jobbet nu! Jag kom iväg senare både i torsdag och idag. Hade tänkt åka och titta på kläder till pappas födelsedag, men det hann jag inte med. Tänkte även handla på Coop (som för övrigt verkar ha glömt bort mig för jag får inga utskick längre). Hoppas på en bättre dag imorgon!



Fem frågor om julen



1. Vad tycker du om att tex IKEA ställer fram julpyntet redan i oktober?
2. När brukar du köpa dina första julklappar?
3. Tror du att man kan förstöra julkänslan genom att börja med julstöket för tidigt?
4. När brukar du börja julpynta?
5. Brukar du julbaka?



1. Jag tycker det är alldeles för tidigt och så krockar det ju med halloween. I november är mer lagom!
2. Jag har redan köpt några när jag var i Ullared i oktober. Annars brukar det bli några veckor innan jul. Jag har många att köpa till och jag är aldig ute i sista minuten. Julklappar ska vara genomtänkta...
3. Det är väl om man börjar alldeles för tidigt?! Då hinner man kanske tröttna en del...
4. Första advent ska julstakar och stjärnor upp, inte före och inte efter. Sedan brukar jag fylla på lite ju närmare julafton man kommer.
5. Jag bakar alltid pepparkakor och lussekatter, det är ett måste och mycket godare än köpta. Men det räcker med en max två gånger.







Julklappstips



Supersöta Fem myror kläder från Lindex, vad tycks?















Mer jul



I år ska det som sagt bli en riktig jul! Jag ska verkligen försöka att inte bli sjuk (förra julen var hemsk). Sedan får det gärna snöa med, men det är ju inget jag kan styra över. Eftersom det är första julen i min lägenhet så ska det bli väldigt kul köpa en del nytt och inreda den juligt. Någon gran blir det dock inte har jag bestämt och det beror dels på att jag redan har mina kvistar med ljus i och sedan så finns det faktikt inte plats för fler saker. Vad tycker du är ett måste varje jul?



Saker jag ska inreda min lägenhet med

En stor vit pappstjärna i vardagsrumsfönstret, köpt på Ullared
Eventuellt även en vit ljusstake där inne med
Apelsiner med nejlikor
Kvistar med ljus i √
Pepparkakshus
Små tomtar
Julkuddar
Gardiner
M.m.

Saker jag ska köpa/göra

Jul på Liseberg med minidonuts, brända mandlar och allt som hör julen till
Pepparkakor
Lussekatter
Julklappar
Knäck
Glögg
M.m.




Vad tycker du är ett måste varje jul?





Äntligen hemma



Äntligen är jag hemma! Det har varit en lång dag då jag håller på med mina utvecklingssamtal. En av mina inskolningars föräldrar gav mig och oss otrolig mycket beröm; Hade det funnits en blomsteraffär i närheten hade jag köpt blommor till er, hon har inte varit så här lycklig på länge, ni gör ett otrolig bra jobb o.s.v. Det är sådant man behöver höra ibland! Dessutom har min andra inskolning ändrat på sig från natt till dag. Till och med hemma märker dom skillnad! Kul att allt slit lönar sig...I övrigt hade jag och R en riktig bra dag på jobbet. Vi har pysslat hela dagen och trots att vi var tvungna att gå ut i regnet så hade vi kul. Imorgon jobbar jag länge liksom på fredag...Muntra upp mig med lite fler kommentarer i bloggen!







Outfit till pappas födelsedag



Den 6:e december ska vi åka på en lyxweekend eftersom pappa fyller jämnt. Jag hade velat ha något lite finare under middagen men vet inte alls vad jag ska ha på mig. Alla klänningar jag har är sommarklänningar och kjolar har jag verkligen få av. Den här klänningen från H&M tycker jag dock om, men leveranstiden är alldeles för lång. Någon som vet om den finns i butik någonstans i Göteborg?




Fika



Idag gick jag upp halv sex! När jag gick hemifrån var det 5 ° ute och det ösregnade samtidigt som det blåste, mysigt...På jobbet var vi iväg på utflykt med barnen till tennishallen där dom fick spela tennis, innebandy, fotboll och fika såklart. Superkul! Nu kommer Maria och barnen snart hem till mig på fika. Tyvärr blir allt bröd jag har i frysen förstört när jag tinar det (förstår inte varför) och idag har jag inte varit iväg och handlat. Men det blir en julinspirerad fika med pepparkakor och "tomtegröt" med kanel till barnen om dom vill ha. Uppdaterar mer senare!





Kom på att jag kan använda mina schabloner till risgrynsgröten...



Vill ha







Hemmagjord pizza



Pizzan står i ugnen! Jag brukar variera det jag har på och idag blev det tomatsås, skinka, banan, gul curry, jordnötter och ost. Innan jag testade detta så förstod jag inte hur man kunde ha banan på pizza, men jag tycker faktiskt det är gott. I övrigt är kebabpizza med sås och Mexicana mina favoriter. Vilken är din favoritpizza?




Krya på dig mamma



Hon som aldrig är sjuk har blivit sjuk. Själv har jag inte behövt vara hemma en enda dag från jobbet den här terminen. Peppar peppar...







Uppdatering



Helgen kom lika snabbt som den försvann! I lördags var jag med Lukas och Klara hela dagen och igår var det söndagsmiddag hemma hos mamma och pappa.

Förra veckan hade jag inte lust med någonting och på jobbet härjade magsjukan. Finns det något äckligare?! I torsdags var jag och Maria i alla fall på Backaplan och jag köpte en grå kofta på KappAhls VIP kväll, en tröja till Klara och en lila tee på H&M.

Nu måste jag även börja fundera på vad jag ska ha på mig då vi firar pappa.

För övrigt så slutade jag tidigt idag (var hemma halv två). Jag har städat en del; putsat fönster och dammsugit. Senare ska jag laga någon mat och se Prison Break som Maria har spelat in till mig.

Glöm inte att kika på min önskelista förresten!



Önskelista - Uppdaterad



Önskelista - Uppdaterad


  • Armband Ettika - Life eller Tree of life - www.ettika.com
  • Parfym Escada/Moon Sparkle eller eventuellt Lacoste
  • Köttfärsvärmare till mitt Tex Mex Set från Sagaform
  • Elgiganten Mixer/Blender Pearl - Ca 300 kr
  • Bidrag i pengar till köksradio från Mio
  • Djupa tallrikar (Vill ha speciella)
  • Tavla (Mer info kommer)
  • CD-skiva Jason Mraz
  • Pengar
  • Kläder






Julklappstips



Rutschkana från IKEA





The Hills



http://www.mtv.com/videos/the-hills-season-4-ep-14-back-to-new-york/1598773/playlist.jhtml





Supersöt



Nu hänger all tvätt i torkrummet och jag passar på att blogga lite och leta julklappar. Tänkte tipsa om den här supersöta klänningen från H&M till alla små prinsessor som vill ha prinsesskläder. Passa på för klänningen håller på att ta slut! Vad tycker ni?




Dagens vill ha



Topp från H&M, vad tycks?





Nu blir det andra bullar...



Handlade hem jäst förra veckan eftersom jag tänkte baka bullar. Men inga bullar har det blivit...och idag har jag fullt upp med tvätten. Vilka bullar föredrar du?







Vad blir det för mat idag?



Kylen och frysen är full av saker, men jag vet inte vad jag ska äta. Dessutom har jag rikskuponger kvar (som bara gäller i år) som måste "slösas bort". Men, vad ska man äta?! Tacos?! Pasta med räkor?! Chili con carne?! Våfflor?! Kyckling Paneng?! Jag tror att det får bli något lättare eftersom jag inte mått helt hundra idag. Något förslag?







Tvättkonflikter



När jag äntligen hittar en tid som passar den här månaden ja då har någon snott mina tvättmaskiner. Jag väntade en stund och då kom en "tant" ner och sa att hon tagit fel maskiner. Jag tror inte hon hade tagit fel maskiner hon hade tagit dom jag skulle ha; dom nyare, fräschare och med fler programval. Snäll som jag är sa jag att det inte gjorde något! Men bäst för henne att det inte blir så igen! Jag brukar alltid ta snabbprogram och på dessa två fanns det inte och det står inte heller hur lång tid det ska ta. Nu hoppas jag bara att tvätten blir som vanligt! Varför ska det alltid krångla på det ena eller det andra sättet?!







Tisdag



Idag hade jag tänkt att Maria och barnen skulle komma över på en fika, men jag mår inte så bra, så det får bli en annan dag. Synd eftersom jag hade köpt hem en massa gott! Dessutom har jag fortfarande kvar "ostbricka" från helgen! Nu har jag tvättid...Egentligen känner jag inte alls för det, men tvättkorgen är full så jag ska i alla fall tvätta två tvättar. Skriver mer senare! Kommentera gärna i bloggen!





Vi får ses en annan dag Klara



Minimodell



Klara - November 2008















Äntligen fredag



Äntligen är det fredag! Jag har varit förkyld hela veckan och det tar på krafterna att jobba långa dagar. Förkylningen är bättre, men nu har jag blivit hes. Hur som helst är det väldigt skönt att det är helg. Idag vet jag inte vad som händer! Har varit och handlat och borde städa...men orka, det är fredag liksom =)

Maria ringde precis och vi ska ta en fika på Ikea. Jag är inte helt hundra och det är inte Lukas heller, så det känns lagom med en tur dit. Ikväll blir det väl Idol...

Imorgon på dagen får jag se vad som händer, på kvällen ska jag och Maria se Sex and the city och äta något gott (jag har köpt ost & kex idag). På söndag ska vi fira världens bästa pappa; som alltid ställer upp, skämmer bort sina barn (och barnbarn...) och gör en på bra humör. Nu hoppas jag bara att jag inte blir mer sjuk...Trevlig helg på er!





Barnvakt



Tänk vad kul och mysigt man kan ha med syskonbarnen! Både denna helgen som var och helgen innan det. Dessutom passade jag Lukas & Klara alldeles själv förra tisdagen och det gick jättebra! Tur för mig att jag har världens bästa syskonbarn! Säg till vad ni önskar er i julklapp så får vi se vad faster/moster hittar på...







I hjärtat av Halmstad



Jag har tittat runt på lite olika förslag till pappas födelsedag. Men, både mamma och Maria verkar redan ha hittat två förslag, så det kanske inte är någon idé. Hotellet jag hittade ligger i alla fall i H-stad, inte för nära, inte för långt bort (enligt mig). Dessutom finns det saker att göra där och jag är 100 % säker på att man kan hitta en "bra" restaurang att äta födelsedagsmiddagen på. Vid hotellet finns puben “The Fox and Anchor” med Halmstads största sortiment av öl och whisky. Kanske en provning där kunde vara något?! På hotellet finns även bastu! Låter inte helt fel va?!







Önskelista



Lika bra att börja skriva ner nu (innan jag glömmer bort). Fast nästan allt jag önskar mig är för dyrt om vi ska ha den summan vi pratade om som maxbelopp. Här kommer i alla fall några saker jag önskar mig;

  • Ettikas armband Life - 350 kr
  • Escadas parfym Moon Sparkle - 300 kr
  • Ny del till mitt Tex Mex set från Sagaform (finns att köpa hos Coop och jag vill ha den man värmer köttfärs i)





Muffins



Igår när jag och Evelina var och handlade så fyndade vi böcker till kanonpriser. Jag köpte en bok till mig själv; Muffins (på engelska; Cupcakes) av Sue McMahon. Så snart blir det bak här hemma! Vad sägs om dom här recepten?!



  • Kaffe och valnöt
  • Citronmaräng
  • Kola och äpple
  • Hallon och vit choklad
  • Rocky road
  • Pina colada
  • Irish coffee
  • Blåbär och vanilj



Kan tillägga att bilderna är supersnygga och man blir verkligen sugen på muffins...







Tips



Tänkte tipsa om några barnplagg från Lindex som jag tycker mycket om, vad tycker ni?



Pepparkaksklänning





Bamseklänning





Mina nya skor



Från Din Sko, vad tycks?







Pizza eller ej



Sitter här och nyser och snyter mig. Febern är borta (tror jag), men ögonen rinner...Jag förstår inte! Jag var ju förskyld för bara någon vecka sedan och nu är jag det igen. Verkar inte som apelsinjuicen och vitlöken hjälper?!

Hur som helst så ska jag åka och lämna mina nycklar hos mamma snart och jag hade tänkt köpa en pizza på vägen hem. Jag orkar inte laga någon mat då jag känner mig sjuk, men nu börjar jag tveka på om jag vill äta pizza. Jag blir alltid nojjig när jag hör att någon i närheten drabbats av magsjuka. Samtidigt måste man ju äta och får man det så får man det (och jag har ju ätit annat under dagen)...

Får tänka på det en stund, nu ska jag ner till tvättstugan och sätta upp tvättid. Alltid lika kul!

Vad tycker ni, pizza eller ej?







Vinterkräksjukan



Alla har vi någon fobi och det värsta jag vet är att spy/kräkas. Nyss så ringde Martin och berättade att lilla F gjort det idag och det känns inte alls bra då jag har träffat henne fredag/lördag/söndag. Förra året började jag tro att jag var immun mot calicivirus (kräksjukeviruset) och att detta berodde på att jag tillhörde blodgrupp B (bland annat) då jag läst om detta. Jag hade ju inte spytt på mer än 10-15 år, så kanske inte så konstigt att jag trodde det. Hur som helst så en kväll i november så började jag må illa. Jag höll emot i flera timmar, men sen så gick det inte längre. Det var det värsta jag har varit med om!

Nu gör jag allt för att inte drabbas igen! Man kan ju tänka att jag har valt fel yrke (jag jobbar med barn). Jag spritar händerna ofta i alla fall och äter vitpepparkorn. Någon som verkligen vet om detta hjälper?! Har ju hört att man ska ta dom innan man mår illa?! Inte alltid så lätt...

Tänkte fråga er läsare om ni har några tips på hur man kan förebygga denna hemska sjukdom/virus?!




RSS 2.0