Kläder för dom små



Kläder från Lindex som jag tycker passar dom små i sommar, vad tycker ni?









So not my day



Idag har det inte varit någon vidare dag! Solen skiner och mamma har varit på besök, det har varit dagens enda höjdpunkter.

Jag förstår inte en viss person på jobbet! Hon lägger allt jobb på mig och en annan och ibland känns det som man jobbar två heltider på en vecka...Jag får sluta vara så snäll och alltid säga ja, men h*n borde ändå förstå att h*n inte kan hålla på så här.

Sedan fick jag ännu en räkning med posten idag. En räkning jag inte visste om att jag hade eller skulle betala. Dessutom var det en påminnelse, så den var ännu dyrare (nästan 1000 kr). Det irriterar mig att posten slarvar bort mina brev under flytten. Sådant här händer inte mig! Men, det går tydligen inte att överklaga!

Nu ska jag snart avsluta den här kvällen på ett bra sätt. Jag har betalat alla mina räkningar (närmare 15 stycken) och tänker ta det lugnt och inte lyfta ett finger på resten av kvällen. Det blir daimglass och Desperate Housewifes! Imorgon slutar jag tidigt och då borde jag egentligen handla och fixa i lägenheten. Men, det ska bli riktigt bra väder (närmare 30 ° i helgen) och därför hoppas jag att någon vill hitta på något ute i solen.



Hjälp!



Jag letar mest på skoj, men hittar ingen "vanlig" spis som är 55 cm bred. Med vanlig menar jag typ glaskeramik, ej gjutjärnsplattor. Någon som vet var man kan hitta en sådan spis?



Måndag



Måndag nu igen! Idag var vi på utflykt på jobbet och vi hade tur med vädret! Gott med matsäck och barnen uppskattade lekplatsen (med linbana) som vi åkte till och fiskdammen.

Jag slutade tidigt och jag och Evelina tog en kort tur till Backaplan. Jag köpte dock inget, men fastnade för en rosa skål från Chilli. Men, jag behöver egentligen inte mer sådant.

Efter det var jag iväg och handlade mat. Lagade Chicken Tikka förut och det blev rätt så gott.

Nu hoppas jag att den här veckan går snabbt, veckorna räknas ned...



Peach







Lördag-Söndag



Igår träffade jag Maria och barnen igen! Lukas verkar trivas med mig, då vi har träffats onsdag/torsdag/fredag/lördag/söndag. Hur som helst så åkte vi till Slottsskogen! Det var riktigt mysigt och Maria hade tagit med sig gott fika. Jag fick beröm för mina byxor (kul när folk man inte känner ger en positiv kommentar om ens kläder).

På kvällen blev det ESC, men jag orkade inte titta på hela. Kanske lika bra det?!

Idag är det Mors dag och snart ska jag hem till mamma (och pappa). Maria är redan där och senare blir det grillning och annat gott. Nu har jag precis fixat i lägenheten och gått igenom alla räkningar, suck! Det är inte kul när allt kommer på en gång; Dubbla lån, dubbla månadskostnader för bredbandet, hyra, parkering, A-kassa, hemförsäkring, amortering, H&M och andra småräkningar. Dessutom fyller så många år nu och jag ska förbereda inflyttningsfesten...

Imorgon är det måndag igen, segt! Men jag är tidig och imorgon ska vi på utflykt. Iste och frallor ska jag nog ta med mig...Nej, nu ska jag åka! Kommentera gärna!



Helgen



I onsdags/torsdags var jag hemma från jobbet! Jag hade sedan tidigare tagit ledigt på fredagen och som tur var mådde jag mycket bättre då. Långhelg! Jag och Maria tog en tur till Gekås i Ullared och lilla Klara fick följa med. Det var trevligt med sällskap och jag tyckte att det blev en väldigt lyckad dag.

Jag fick köpt en hel del till lägenheten och även lite annat smått och gott. Bland annat köpte jag;

  • Smörgåsgrill - 89 kr
  • Mors dag present
  • Duschdraperi
  • Panelhållare
  • Kökssaker
  • Tvättpåse
  • Schampo
  • Leggings
  • Kylväska
  • Kläder
  • Kavel
  • Mat
  • Mm



Moon Sparkle



Det är synd att Escadas sommardoft alltid kommer efter att jag har fyllt år, så att jag inte kan önska mig den. Jag vet att det luktar otroligt gott. Vill ha!



image454



Dagens drömoutfit



Hot or not?



image453



Vill ha



Den här från Asos vill jag gärna ha, vad tycker ni, hiss eller diss?



image452



Hmm



Det känns konstigt att vara hemma när man känner sig helt frisk. Men läkarens order var att stanna hemma minst ett dygn. Idag känns det bättre, men det är inte helt bra. Hur som helst så känner jag mig frisk och därför har jag tänkt fixa i lägenheten en timme eller två. Senare kommer Maria förbi med barnen och jag ska fixa fika att ta med ut.

Det är i sådana här lägen min kaffekokare är perfekt. Min kaffekokare har liksom två termosar där kaffet kommer i och det är bara att sätta på ett lock och ta med sig dricktermosarna ut. Förutom kaffe så blir det frallor med Västerbottenost och annat gott. Bullar och kakor har jag också lyckats köpa, jag har faktiskt en hel del i lägenheten nu.







Mors dag tips



Ni glömmer väl inte mamma på Mors dag på söndag?!



Tips från Bluebox
image449


Breakfast time



Nu blir det frukost! Hoppas alla får en trevlig dag!


image448

Semestern planerad



Det blir Kroatien i år igen, tre veckor i år igen. Vi åker vecka 28, första dagen på semestern. Jag har tur att ha 4 veckor ledigt, så när jag kommer hem igen så har jag ännu en vecka att gotta mig på.

Det ska bli skönt att komma bort ett tag, men jag kommer att sakna mina busisar otroligt mycket. Sola, bada, få en fin solbränna, dricka Karlovacko, äta glass på Koteks, Bobans, åka ut till någon ö, hälsa på släkten, shoppa m.m. m.m. Låter inte helt fel i mina öron! Vad gör ni på eran semester?



image447



God morgon!



Solen lyser utanför fönstret och ger liv i min lägenhet...Idag vaknade jag tidigare än väntat! Har precis tagit en dusch och snart ska jag göra frukost. Hoppas det är varmt ute med, så svårt att veta då solen skiner på min termometer?!

Imorgon är jag som sagt ledig. En tur till Ullared hade inte varit fel. Köpa en del saker till lägenheten! Men vi får se om jag orkar och känner för det. Hade någon följt med hade det blivit så mycket roligare, nu är jag tveksam fastän jag vill åka.





Rest in peace



Akvariet på jobbet "gick sönder" förra veckan och allt vatten läckte ut. Sorgligt! Vi hann inte ens döpa dom...Mitt förslag var att dom skulle heta Puss och Kram, men minihajen dog...Några bra namnförslag till fisken som överlevde?



image446



Vilken soppa...



Kände mig lite hungrig så här på slutet av dagen och bestämde mig för att testa Kelda Spicy Thai (jag äter nästan aldrig soppa). Men, den här var faktiskt krämig och god, med en stark smak som jag gillar. Någon som vet hur dom andra sopporna från Kelda smakar, exempel Chicken Carib?



image445



Dagens vill ha



Toppar från H&M, vad tycker ni?



image444


Inte helt fel



Det är absolut inget fel på utsikten från min lägenhet, tvärtom tycker jag om den väldigt mycket. Det är ljust både på morgonen och kvällen! Man ser det ljusblå himlen och igår kom två luftballonger flygandes. Det klagar man inte på!


image442

Inflyttningsönskelista - Senaste uppdateringen



Inflyttningsönskelista
  • Pengar
  • Presentkort Chilli
  • Presentkort IKEA (Till förvaring m.m.)
  • Kokbok Arla Kökets bästa (www.arla.se)
  • Chilli brödrost (OBH Nordica) Går att hitta för 379 kr på ett flertal ställen
  • Tex Mex Tacofat från Sagaform (Nyhet hos Cervera) Kostar cirka 249 kr
Övrigt

  • Någon snygg salladsskål
  • Bunkar (Att ha när man bakar)
  • Muffinsform - Duka (Se Inredning)
  • Någon rolig bakform (Nordic Ware)
  • Tvättkasse med olika grader, Åhléns
  • Mjölkskummare endast 9 kr hos IKEA
  • Tvättkorg (Fråga mamma hon vet vilken)
  • Vinställ (Har jag önskat mig innan, men det köper jag själv)

IKEA

  • Potatispress 89 kr
  • Bestickhållare 39 kr
  • Maxiklocka (stor) 399 kr
  • Isbehållare i svart med hjärtan
  • Stora glasburkar (två eller fyra stycken) 39 kr st
  • En karaff (Finns en snygg och billig; Svepa på IKEA) 19 kr



image440



Ny vecka



Så, nu sitter jag hemma i lägenheten! Känner mig väldigt nöjd för priset jag gav för den, då jag hela tiden märker att likadana lägenheter går för mycket högre pris. Jag köpte min för 500 000 kr, vilket är väldigt mycket pengar enligt mig. Min granne köpte en likadan lägenhet för 640 000, en annan för något liknande och en för ännu högre. En annan lägenhet gick för 525 000 och det var innan visning. Igår såg jag att budgivningen på en annan var uppe i 585 000 kr, så det känns riktigt bra. Visst en del kanske är mer renoverade än min, men jag tror faktiskt att många även är i liknande skick som min och till och med i sämre skick. 

I köket hade jag velat göra om skåpsluckorna och byta spis, men det jag har är ändå helt ok. Badrummet hade jag velat ha i andra färger, men det är ändå riktigt fräscht. Vardagsrummet är jag helnöjd med, älskar min fondvägg. Sovalkoven är ljusare nu och det finns inget att klaga på! Visst hade det varit kul att gör allt nytt, men smakar det så kostar det. Igår var vi hemma hos en på jobbet och det var som att gå in i en inredningstidning. Stilrent, supermodernt och supersnyggt! Drömmer mig bort...



Supersöta barnkläder



Jag tipsade Maria om en sida som sålde massor av kläder med Fem myror motiv, men nu när jag går in och tittar på sidan så finns inte äns hälften kvar. På Lindex är nästan alla Fem myror kläder slutsålda. Verkar som dom är riktigt populära! Vad tycker ni om kläderna?



image438



Helgen



Hela helgen har ägnats åt födelsedagsfirande! Igår var vi och hälsade på mormor som fyllde år, hon verkade pigg och glad. Därefter var det dags att fira Filippa. Hon fick en heldag på Liseberg av mig och Evelina. Idag har vi firat Lukas! Det blir mycket firande hela maj och juni...

Idag har jag även hunnit med att åka till IKEA, handla på Coop och fixat en del i lägenheten. Inflyttningsönskelistan uppdateras titt som tätt (för den som är intresserad). På IKEA köpte jag bland annat två lampor och jag hittade en del som jag kommer att önska mig.

Imorgon är det jobb igen! Vi har planering och ska hem till en på jobbet! På onsdag slutar jag tidigt och då hoppas jag att det händer något kul. På fredag har jag tagit ledigt!



God morgon!



Det verkar som bredbandet fungerar idag med, peppar peppar! Idag vaknade jag tidigt, jag har sovit som en prinsessa hela natten. Nu har jag precis tagit en dusch och förberett frukosten. Idag blir det färskt foccaccia, gott! Senare ska vi fira Filippa och innan det borde jag fixa i lägenheten. Skulle även behöva köpa en del saker; duschdraperi, tvättkorg, badrumsskåp m.m. Det enda man inte har för mycket av är tid...Nej, nu ska jag äta frukost. God morgon till alla som läser!




Jag är grym!



Sitter i min nya lägenhet nu och har lyckats installera bredbandet på mindre än en halvtimme. Jag känner mig grym! "Hemma" fungerade internet aldrig...men nu går det riktigt snabbt. Jag ska ha det här bredbandet i tre månader och sedan byta, tror jag. Men kan ni förstå att lilla jag lyckades installera detta själv?! Jag är riktigt dålig på sådant här i vanliga fall...

Jag trivs i min nya lägenhet och jag hoppas att jag sover gott inatt! Utsikten är underbar nu på kvällen! Köket har nästan blivit som nytt (förutom spisen, men den är nästan retro). Fondväggen i vardagsrummet är jag helnöjd med (bilder kommer) och sovalkoven känns större nu med ljusa väggar. Området känns bra och det är nära till allt! Synd bara att allt kostar så mycket...

För övrigt så har det inte alls varit min vecka! Bland annat försov jag mig en timme (men kom ändå i tid). Det händer aldrig mig! Men jag ska vara positiv och inte skriva mer om min otur den här veckan! I helgen blir det kalas, kalas, kalas...Ska även försöka fixa en del i lägenheten! Nästa fredag har jag tagit ledig, det ska bli skönt. Trevlig kväll till alla som läser!



Ny bil



Pappa har köpt ny bil, här är den (visst är den snygg)?!



image436

image437



Mina nya skor







Dålig uppdatering



Dålig uppdatering beror på att jag har mycket att göra och att mitt Internet inte fungerar. Dessutom tar det evigheter att göra inlägg från den här datorn och det går inte att göra inläggen snygga. Alla bilder har jag för övrigt på den andra datorn. Men håll ut, jag hoppas det blir bättre när jag har flyttat och fixat med bredbandet.



Snygga bikinis



Vilken är er favorit?


























Cool



image425



Torsdag - Fredag



Igår hann vi med en hel del! Först åkte vi till Coop och handlade. Jag skulle fixa Shop Express men av någon anledning så fungerade det inte just den här dagen. Efter det åkte vi till Plantagen, köpte blommor och mumsade morotskaka. Sedan åkte vi till lägenheten för att titta hur det såg ut. Målaren hade glömt en bit och sa att det inte fanns någon tapet kvar (men det fanns massvis). Fondväggen i svart blev i alla fall riktigt cool! Ännu senare åkte vi hem till Martin, där nästan alla var samlade. Trevligt!

Idag har vi varit iväg på en shoppingtur! Jag köpte mina efterlängtade Lacoste skor i rosa (bild kommer), en klänning/tunika från Gina Tricot och en flaska Riojavin från 2001 till pappa som tack för all hjälp med lägenheten. Tänkte tipsa om att Coop på Backaplan säljer ut en massa leksaker (Ficher-Price, Brio m.m.) till väldigt bra priser. Tänkte först köpa saker till barnen, men gjorde inte det eftersom det inte går att byta. Men det finns massor!

Igår träffade jag även en arbetskamrat som ska flytta in i trappuppgången brevid mig. Han hade köpt en precis likadan lägenhet som mig för 640 000 kr (och det kändes riktigt bra eftersom jag gav 500 000 kr för mig). Nu ska jag sitta här en stund och sedan försöka att packa (det som går att packa, en del använder man ju). På fredag nästa vecka blir det nog inflyttning (allt har blivit förskjutet av olika anledningar...). Den som kan och vill får gärna hjälpa till!



Inflyttningsönskelista (Uppdaterad än en gång)



Sorry att jag inte uppdaterar bloggen! Jag har huvudet fullt med saker jag skulle kunna skriva om, men mitt Internet på min dator har inte fungerat på nästan en månad nu...Jag känner att jag får ta tag i det så snart jag har flyttat. Jag hoppas målaren blir klar snart, så att jag kan flytta in. Här är i alla fall listan, uppdaterad än en gång!



Den här inflyttningslistan kommer att fyllas på efter hand (den är nu uppdaterad) och ni kan hitta den under rubriken Inredning. Än en gång skriver jag att glas av alla slag (dricksglas, vinglas, champagneglas, likörglas, drinkglas, shotglas, konjaksglas, ölglas) har jag redan och mer kommer nog inte få plats. Samma gäller muggar, tallrikar och annat porslin. Det som är överstruket har jag redan! Jag vet även andra saker jag vill ha (men som jag inte vet om jag får plats med), så det här får ni nöja er med så länge.



Inflyttningsönskelista
  • Pengar är alltid välkommet
  • Presentkort IKEA (Till förvaring m.m.)
  • Salt- och pepparkar (Snygga och hållbara)
  • Tex Mex Tacofat från Sagaforn (Kostar nu 249 kr hos Cervera)
  • Philips brödrost i svart/silver (Finns på Expert Bäckebol) Cirka 200 kr
Övrigt

  • Bunkar (Att ha när man bakar)
  • Muffinsform - Duka (Se Inredning)
  • Någon rolig bakform (Nordic Ware)
  • Tvättkasse med olika grader, Åhléns
  • Våffeljärn (Finns en svart billig på Net On Net)
  • En sådan pajform jag gav till Evelina, fast med blåbär
  • Kryddor Santa Maria (Cayenne-, Chili- och Svartpeppar, Thai Red Curry, Kanel, Rosmarin)
IKEA

  • Potatispress 89 kr
  • Maxiklocka (stor) 399 kr
  • Vinställ att ha på väggen (fyra flaskor) 89 kr
  • Stora glasburkar (en till mjöl och en till socker) 39 kr st
  • En karaff (Finns en snygg och billig; Svepa på IKEA) 19 kr
  • Tivoli kaffetillbehör med kaffemått, sockerströare och schabloner) 99 kr


















RSS 2.0