Mysigt!



Igår efter jobbet åkte jag hem till Maria (min syster) för att passa Lukas. Det var riktigt mysigt! Lukas var på bra humör och vi läste sagor, lekte med hans leksaker och busade en hel del. Som tack fick jag en Muffinsbok med inspirerande recept. Funderar på att baka morotsmuffins med frosting på ganska så snart. Någon som vill smaka?



image170



Fryser!



Idag har vi varit ute på jobbet mellan 12.00-16.00. Solen var framme, men det blåste en del och var kallt då och då. Den här stickade koftan från Asos hade inte varit fel under vårens lite kallare dagar...Vad tycker ni?



image169



Äntligen fredag!



Jag trodde aldrig den här jobbveckan skulle ta slut, men det gjorde den. Jag längtar till nästa vecka, men först ska jag njuta av att det är helg. Vad ska ni göra i helgen?



image167



Svarta listan



Jag blev överlycklig över att ha hittat en billig kopia av CC SKYE armbandet hos Betties Galleria. Jag gjorde en beställning för flera veckor sedan, men beställningen har ej kommit (för Bamboo örhängena jag beställde var försenade). Det har jag överseende med! Men igår fick jag ett mejl där det stod att armbandet var slut. Så snart något är slutsålt, så ska det stå det! Men, jag tror inte att det är problemet...Eftersom mina örhängen inte fanns, så har Betties Galleria helt enkelt inte lagt undan mitt armband, så nu har väl någon annat fått det. För annars hade det väl inte tagit flera veckor att skriva att det var slutsålt?! Kompenseras jag inte, så är det både första och sista gången jag beställer därifrån. Riktigt besviken blev jag! Någon annan som har beställt därifrån?


image168

Tipsa mig och var jag kan hitta något liknande till ett bra pris!



Maskeradbilder





Solglasögonen är ditmålade!





Mys!





Yeah!



Träning



Skulle inte tacka nej till det här träningslinnet från Nike, nu när man ska börja träna. Som tur är har jag redan en träningstopp (även den från Nike). Vad tycker ni?



image154



Burger King



Efter shoppingen blev det en saftig hamburgare från Burger King. Evelina hade en kupong, köp två betala för en och det tackar man ju inte nej till när man är hungrig. Vad föredrar ni, Burger King eller Mc Donald´s?



image158



Jag väljer nog Donkan!



Shopping



Det blev en kort sväng till Allum idag efter jobbet (slutade 13.00). Hittade inget i favoritbutiken Gina Tricot, men det gör ju inget eftersom dom snart ska öppna på Backaplan. Köpte en cardigan med kort ärm på H&M, inget speciellt! Glömde naturligtvis att visa Club-kortet och nu när jag kollar mejlen så har jag fått rabattkuponer från H&M. Typiskt! Nu ska jag lägga in korten från jobbet. Maskeradkorten kanske dyker upp sen! Var brukar ni shoppa era kläder?



image159



Yeah!



Idag fick jag högre belopp på mitt lånelöfte trots allt. Ibland lönar det sig att man är envis som en åsna. Yeah!



image157



Moon Sparkle



Sitter här med Escadas nya doft på handleden, den luktar himmelskt gott. Har tidigare skrivit att jag köper Escadas nya sommardoft varje år och den här bara jag måste ha. Även Lacoste nya doft Dream of pink (jag har Touch of pink) luktade riktigt gott. Vilken parfym använder ni?



image156



Dagens skratt


image155


Drömmer mig bort!



Flyttar jag till en lägenhet där köket är litet har jag förut sagt att jag skulle vilja ha ett barbord. Vad sägs om det här med kanske två stolar till?



image152



Grattis!



Grattis Fanny, vilken söt minimodell du är! Eftersom både du och Lukas (dessutom två gånger) blivit utsedda som minimodeller så måste det ju vara så att ni är extra söta. Det tycker jag i alla fall!




Gina Tricot



Den nya butiken öppnar vid Backa 2 (där Lagerhaus låg förut). Mer än så vet jag inte! Men jag är väldigt glad, favoritaffären ligger ju bara 10 minuter bort nu. Kanske farligt för plånboken, eller vad tror ni?!




Studiedag



Idag hade vi studiedag på jobbet! Det var blandade känslor...Föreläsningen var helt ok, grupparbetet inte lika kul och mötet därefter inte alls kul. Det blev ingen lunch idag på jobbet heller, utan nu har jag precis ätit hemmalagad Chili con carne. Riktigt gott! Evelina jag sparar till dig, när kommer du?!



image151



Oscarsgalan



Vem hade snyggast klänning?



♥ Jessica Alba ♥  Cate Blanchett  ♥ Penélope Cruz ♥ Cameron Diaz ♥ Heidi Klum ♥







Dagens bästa/sämsta



  • Dagens bästa - Gina Tricot öppnar på Backaplan
  • Dagens sämsta - Konflikter på jobbet (Skönt att man själv inte är inblandad)



Oscarsgalan



Uppdatering senare!

Frukthalsband



Hot or not?



image143



Dagens vill ha



Toppar från Gio Goi, vilken är snyggast?



image132



image133



image134



image135



Strössel



Igår gjorde jag chokladbollar med strössel till barnen på dagis, det var uppskattat. Vad brukar du ha på dina chokladbollar?



image142



Trender i vår



Två trender i vår är toppar där man visar ryggen och jeans i olika färger. Vad tycker ni om vårens trender?



image136







Bilder från Asos!



Ny vecka



Så, då var det ny vecka igen då! Idag hade vi maskerad på jobbet och det var roligt. Mitt rosa hår var väldigt populärt och bilder kommer i veckan. Jag glömde kameran på jobbet idag, men håll ut!

I fredags blev jag väldigt besviken! Jag hade tänkt gå på visning på en 2:a här i närheten, men jag fick reda på att lånelöftet inte riktigt skulle räcka till. Anledningen till att jag blev besviken var att kärringen på banken räknade med kostnader som jag inte har, men hon vägrade ta bort dessa. Bl.a. så har jag inga lunchkostnader eftersom det ingår på mitt jobb. Dessutom hade hon räknat med över tusen kronor i månaden på arbetsresor och om jag flyttar så kommer jag antagligen köpa kort hos Västtrafik. Ett 90-dagars kort (som räcker i tre månader) kostar 830 kr, det blir mindre än 300 kr i månaden. Förutom det hade hon räknat med andra avgifter som jag inte har, suck!

Det har varit väldigt få lägenheter ute nu den senaste tiden, men idag hittade jag en som jag vill gå och titta på. En som mitt lånelöfte antagligen skulle klara av. Det är en etta med sovalkov i The Blue City image131

Egentligen hade jag velat ha en 2:a, men dom kostar ca. 800 000 och uppåt i det området jag vill bo i, så det är väl bara att glömma. Men en etta med sovalkov är inte fel det heller, eller vad tror ni?



Minimodeller



Idag när jag och syrran var och shoppade gick vi in på Lindex. Det är helt otroligt vilka söta barnkläder dom har. Först tänkte jag köpa något till Klara, men då kändes det som man även borde köpa något till Lukas, Fanny och Filippa. Men jag kan ju alltid tipsa om kläderna här. Passar alla söta minimodeller! Vilken är eran favorit?
























Musse Pigg



Så var det söndag nu igen! Nästa vecka ser jag inte fram emot! Jag är sen två dagar och mellan två dagar + att vi har studiedag på tisdag med lång föreläsning och grupparbete...

Men imorgon ska vi i alla fall ha maskerad på jobbet och det ska bli kul. Jag och Rebecka håller i det och vi har köpt in saker till maskeraden. Det blir bål (med iskuber), godis,salta pinnar, dekorationer och bra musik. Vi hittade det rosa håret och jag ska klä ut mig till stjärna. Bilder kommer!

Idag har jag och Evelina varit iväg på en kort shoppingtur. Letade efter någon bra produkt till mitt nyklippta hår, men hittade ingen bra. Sedan hade jag kvar presentkortet på Wilma, så idag köpte jag en Musse Pigg tee i den lite coolare varianten. Vad tycker ni?



image117



Bild lånad av Evelina!



Posten



Jag älskar när det kommer roliga saker med posten! Just nu väntar jag på en tidningsprenumeration (som jag fick när jag fyllde år) och ett armband. Stjärnan går att ta av! Vad tycker ni?


image115

CC SKYE armbanden kostar flera tusen, men den här kopian betalade jag 99 kr för image116



Lördagslyx



image114



Vill ha!



Snygg cardigan från Asos, vad tycker ni?



image112 image113



Isabel de Pedro



Hiss eller diss?



image108



Hot or not?



Världens mest piercade kvinna, hot or not?



image107



Inspiration



image105



image106



Drömmer mig bort



Jag kan nästan (men bara nästan) se mig själv ligga där i hängmattan, underbart eller hur?!



image104



Till Maria


image103


Skor



Jag tänkte tipsa om ett par billiga skor ifrån H&M. För ett tag sedan beställde jag kläder från H&M och gjorde då en chansning att även beställa ett par skor med. Det var ett par svarta ballerinaskor för endast 98 kr. Skorna är som gjorda för mig, dom passar mina kläder och är dessutom gåvänliga. Så är du ute efter ett par billiga skor (det gör ju faktiskt inget om dom inte håller så länge när dom kostar så lite) så gå in på www.hm.se och beställ ett par direkt. Finns i svart och som metallicfärger; guld, silver, rosa och blå. Vad tycker ni?


image102

Nyheter från Cocoo



KLOCKOR



Gå in på www.cocoo.se för att beställa!



Själv tycker jag att klockorna är riktigt snygga (och det finns ännu fler), vad tycker ni?



image101

195 KR - 295 KR



Cocoo



Jag tänkte visa lite bilder på snygga smycken från Cocoo. Jag visar dom som jag själv tycker om och vill ha. Jag har beställt från Cocoo förut och tycker det är både billigt och bra. Snabb leverans och fraktfritt gör inte saken sämre precis! Vilken är din favorit?















Lyx



Igår kväll lyxade vi till det ordentligt! Det blev kroatisk skinka (mycket godare än parmaskinkan från Italien), ost, kex, melon och vin. Supergott! Var brukar ni äta när ni vill lyxa till det?



image91



Maskerad



Nu har jag fått en del saker gjorda! Sitter och funderar på hur jag ska klä ut mig på maskeraden...Från början var det tänkt att jag skulle ha en rosa peruk (men som nu verkar vara spårlöst borta) tillsammans med stora svarta solglasögon och en outfit som liknar en stjärnas. Men, nu verkar det alltså som jag får tänka om. Jag var inne på Buttericks hemsida och hittade bl.a. hattar i olika former, peruker i flera färger och coola ögonmasker. Men, när jag väl hade hittat detta såg jag att dom stänger 15.00 idag och imorgon söndag har dom inte öppet. Så var det med det! Toys och BR hade heller inget! Någon som har något förslag på vad man kan vara eller hitta något?



image88



Kosttillskott



I måndags började jag med mina kosttillskott. Jag är egentligen emot vitamintabletter och liknande och tycker istället att man ska få i sig vitaminer med mera genom maten. Men tydligen så verkar det inte fungera för mig och jag tror bland annat att jag har järnbrist. Det kanske skulle kunna förklara min trötthet! Hur som helst ska jag äta dom här i en månad och se om det hjälper, i så fall fortsätter jag. Äter ni några kosttillskott och i så fall vilka och varför?



image86



Vårda ditt hår



Det känns skönt att ha klippt sig och fått bort det slitna. Jag tycker tyvärr att mitt hår blir slitet fort, trots att jag inte är någon stor användare av plattång m.m. Men den här gången tänkte jag köpa någon riktig bra produkt och försöka att vårda mitt hår bättre. Jag funderar på att köpa Kerastase Oleo Relax Serum (vilket ska vara riktigt bra på att ge håret fukt). Någon som har testat och kan ge råd?



image85



Dagens drömoutfit



Dagens drömoutfit kommer inte helt oväntat ifrån Asos. En skön och ledig klädsel som passar min stil. Passar perfekt en lördag som denna! Vad tycker ni?







Strawberry



Idag gick jag upp klockan 08.00 Hade ställt klockan på 08.30 eftersom jag skulle klippa mig 10.00. Men jag vaknade innan klockan ringde och det var ju skönt. Det är som jag är inställd på att vakna en stund innan klockan ringer, för så brukar det vara på vardagarna med. Oftast vaknar jag fem minuter innan och då vill jag gärna somna om, då är snooze knappen bra att ha.

Hur som helst så var jag och klippte mig. Jag tycker att det blev för kort, även nu efter att jag har fixat det själv. Men det slitna är borta och frisören sa att jag såg riktig trendig ut, så jag får väl nöja mig med det...

Nu tänkte jag ta ett mellanmål och sedan ska jag fixa med en del saker. Mer bloggande blir det senare! En sådan här hade inte varit fel till mellanmålet, eller vad säger ni?!



image84



Jennifer Lopez tvillingar har fått namnen...



Det ryktas om att Jennifer Lopez tvillingar har fått namnen Emme och Max. Fina namn tycker jag, vad tycker ni?




Nya favoriter!



Här är mina nya favoriter från Cocoo, vilket par tycker ni bäst om?







Yeah right!



I helgen ska det bli 10-15 grader och sol här i Göteborg! Jag vill ha vår! Men idag är himlen lika grå som asfalten här i Göteborg och regnet faller ner som vanligt. Vad tror ni, blir det någon riktig vinter eller kommer våren?



image77



Dagens drömoutfit



Den här outfiten är som gjord för att ha på mitt jobb! Kommer från Asos! Vad tycker ni, hiss eller diss?



image76




Tråkiga torsdag...eller inte



Torsdag är nog den dag på veckan som jag tycker minst om. Dels för att jag oftast jobbar från 08.00-17.30 då...Men idag var det en riktig bra torsdag. Jag kunde gå från jobbet halv fem och det händer aldrig annars. Sedan kom min syster Maria förbi med busiga Lukas och söta Klara. Det är alltid trevligt!

Imorgon slutar jag halv ett, det är min tidiga fredag och det känns underbart. Jag ska vara på jobbet halv sju imorgon, men det är det värt när man slutar så tidigt. Jag och Evelina ska nog åka och handla och sedan får vi se vad som händer.

I helgen lovar jag att blogga mer, bland annat kommer det ett inlägg om nya smycken från Cocoo, missa inte det! På lördag ska jag klippa mig och sedan är jag sugen på lite shopping. Melodifestivalen blir det nog med! På söndag hoppas jag få träffa syskonen med familjer. Återstår att se! Sedan blir det nog lite lägenhetssökande...Vad ska ni göra i helgen?



Sex and the city



Jag längtar till filmen, det är en av få filmer jag faktiskt måste se på bio. Kanske syrrorna och Jessica vill hänga med?!



image73



Sigge + Lilly = Nya trendnamn



Lilly tycker jag är fint, men Sigge känns inte riktigt som min stil. Just nu tycker jag om namnet Milian! Vilka namn tycker ni om?



image75



Min drömfruktsallad



Min drömfruktsallad







Lillördag



Idag är det lillördag! Jag slutade tidigt, men är trött eftersom jag gick upp halv sex idag. Så ikväll blir det en lugn kväll framför teven. Frågan är om den blir Lost eller Greys?! Sedan ska jag lyxa till det med tacos...Vad har du för tillbehör till dina tacos?



image68



Floating



Jag skulle vilja pröva på floating. Det skulle nog vara bra för min rygg, få mig att varva ner lite och få bort en del stress. Låter det inte skönt att få känna sig viktlös i ett bad av varmt saltvatten där ljud inte existerar. Hjärnan får ledigt och musklerna lindras från värk. 45 minuters floating motsvarar 3 timmars djupsömn, det ni. Någon som har testat?



image71



Matinspiration



Är du trött på att du alltid äter samma mat? Är du trött på att inte få äta riktig lagat mad? Tycker du om thailändsk mat? Tycker du att matlagning ska gå snabbt? Då är detta garanterat något för dig! Jag har bjudit på detta massor av gånger och folk tycker att jag lagar god mat...Lite hjälp på vägen skadar ju inte och lättare kan det ju inte bli! Gott eller inte?

Paneng kyckling - 2 portioner (Servera med ris)

2 kycklingfiléer - Skiva tunt och stek/woka i olja
1 påse Paneng Red Curry Spice Mix (Santa Maria) - Strö över kryddmixen över kycklingbitarna
1 burk Coconut milk (Jag brukar oftast använda light) - Tillsätt cocosmjölken och koka i några minuter



image69



Babyboom i Hollywood



Det är inte bara i Hollywood det är babyboom, även här i Sverige väntar många kändisar och "vanligt folk" barn. Nicole Richie och Christina Aguilera har redan fått sina småttingar. Här är några andra kändisar som ska ha barn snart (jag skriver upp mammornas namn):

  • Jennifer Lopez
  • Halle Berry
  • Helena Seger (Zlatans tjej)
  • Tori Spelling
  • Jamie Lynn Spears
  • Nicole Kidman
  • Gwen Stefani
  • Jessica Alba
  • Cate Blanchett ?! Katie Holmes?!
  • Angelina Jolie (Rykten går att hon väntar tvillingar tillsammans med Brad Pitt) Vad tror ni?


image70

Maskerad



På måndag ska vi ha maskerad på jobbet! Jag ska klä ut mig till en stjärna! Hoppas Maria hittar det rosa håret, annars får jag hitta på något annat. Jag ska nog ha solglasögon till, stora svarta såklart. Bilder kommer!



image66



Dagens drömoutfit



Solen skiner ute, men det är fortfarande kallt och blåser. Solglasögon hade behövts när vi var ute idag...Jag tycker om den här otfiten från Asos, vad tycker ni?



image65



Odd Molly



Odd Molly, hiss eller diss?



image64



Klipp klipp



Nu har jag äntligen bokat klipptid! Ska bli härligt att klippa håret, få bort det slitna och så. Det blir lite kortare den här gången tror jag, fxa till luggen och eventuellt färga det. Vilken färg har ni på håret i vår?



image63



Kanelbullar



Idag känner jag mig duktig! Jag kom hem från jobbet för en stund sedan och fastän jag är trött så håller jag på att baka bullar (degen jäser nu). Ska bli gott med nybakade kanelbullar sedan! Någon som vill smaka?



image62



Kärt barn...



Jag tänker på chokladbollar (som jag säger). Annars finns det ju många namn på dom här otroligt goda bollarna; chokladbollar, cocosbollar, negerbollar, delicatobollar m.m. m.m. Sedan tycker jag att dom ska införa chokladbollens dag! För visste ni att kladdkakans dag faktiskt redan finns?! Vad kallar ni dom?



Ett tips är att byta ut cocos/pärlsocker mot strössel. Garanterat uppskattat av dom mindre! Och varför inte göra hjärtan istället för bollar?!



image61



Mina kort



Här är några kort jag har tagit, oretuscherade, vilken är din favorit och varför?



image49

image50

image51

image52

image53













Dom två sista korten på min systerson Lukas har båda vunnit pris i en tidning!



Vakna pigg varje dag!



Låter ju som en dröm...Philips Wake-Up Light...En halvtimme före din inställda väckningstid börjar ljuset öka gradvis. Ljuset faller på dina ögon, så att hjärnan uppmanas att öka produktionen av kortisol (energihormonet). Det gör att du känner dig piggare direkt vid dagens början. Vid den inställda väckningstiden hör du ett naturligt ljud, eller om du föredrar det, ett vänligt pipljud. Ljudet hörs först svagt och efter 90 sekunder har det nått den volymnivå du valt. Det finns tre naturliga ljud att välja mellan: fågelkvitter i skogen, vågor på en strand eller en groda och en anka i en damm. Det gradvis ökande ljudet gör att du vaknar långsamt och på ett trevligt sätt, och aldrig häftigt. När ljudet når den inställda ljudnivån är det enkelt att stiga upp. Finns att köpa för 1390 kr på bland annat NetOnNet. Jag har hört att detta verkligen ska fungera?! Någon som vet?



image48



Det är farligt att leva!



I Aftonbladet kunde man för ett tag sedan läsa att mycket kaffe under graviditeten ökar risken för att barnet är dött vid födseln. Hemskt! Tänk vad dom kommer på nya saker hela tiden...Snart vågar man väl inte äta eller dricka något?! Hur som helst så är jag inte gravid och kaffe skulle jag nog lätt klara av att hålla mig borta från. Jag dricker nästan bara kaffe på jobbet nu för tiden, mest för att piggna till. Dricker jag kaffe för sent på kvällen så har jag svårt att somna. Favoriten är cappuccino! Hur (om) dricker du ditt kaffe?



image67



Tågcharter



Tågcharter, varför inte?! Miljövänligt och perfekt för den som är rädd för att flyga. Själv är jag inte rädd för att flyga, men jag hade kunnat tänka mig att testa tågcharter om det är billigare. Sovkupé med privat dusch/wc går att boka, låter helt ok. Skulle ni kunna tänka er tågcharter?



image46



Lista



Bästa årstid? Sommaren
Kan du laga mat? Jajjemän
Kaffe eller te? Kaffe med mjölk
Vad är du stolt över? Mitt körkort
Var vill du resa just nu? Till ett spa
Vad tittar du på tv? Prison Break (längtar)
Hur många barn vill du ha/har du? 2-3 vill jag ha
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Absolut
Vilket är ditt favoritplagg? Jackan från MQ, se längre ner
Vad beställer du när du fikar? En chokladboll är aldrig fel
Spara eller slösa? Är bra på att spara men köper det jag vill ha
Vad dricker du på förfesten? Tequila, för att komma i rätt stämning
Vad lyssnar du på just nu? Datorns surrande, ska nog sätta på lite musik
Är du piercad/tatuerad? Har piercing i naveln och funderar på en tatuering...
Vad skulle du göra om du vann mycket pengar? Skämma bort mig själv och mina nära



Kommentarer, tack



Min blogg älskar kommentarer, så fortsätt att kommentera, tack!



Jackan



Den här jackan köpte jag för några veckor sedan och jag har fått väldigt många komplimanger för den. Jag köpte den på MQ för 399 kr, innan kostade den 1299 kr. Riktigt fynd! Bilden lånar jag från Evelinas blogg! Den är ännu snyggare i verkligheten och jag är helnöjd. Vad tycker ni?



image45



Sally Hansen nagelvård



Fick med mig en hög med modetidningar för ett tag sedan och läste då om Sally Hansens nagelvård som ska ge starka, jämna och vackra naglar. Någon som har testat och kan ge råd, fungerar det?



image44



Bara så att ni vet...



Det kommer många inlägg idag och det är för att jag vill behålla en del inlägg från min gamla blogg och därför lägger jag in dom här. Läs om du vill eller låt bli!



Biverkningar av kosmetika



Läste om detta för ett tag sedan och det lät inte alls kul. Drabbas du av eksem, hudirritation eller någon infektion så kanske det är ditt smink som ligger bakom det hela. Visste du till exempel att nagellacksallergi oftast visar sig i ansiktet och att en del mascaror innehåller mycket krom och nickel som kan ge allergiska reaktioner. Tål att tänka på! Själv köper jag alltid en speciell mascara på grund av detta och är noga med att slänga gammalt smink. Har du fått någon biverkning av kosmetika någon gång?


image43


Lee Stafford



Jag älskar Lee Staffords hårvårdsprodukter. Jag kan absolut rekommendera Shine Head Shine Spray som är en glansspray som gör ditt hår vackert och dessutom luktar otroligt gott till ett bra pris. Vilka hårvårdsprodukter använder du?



image42



Beachen 2008 - Here I Come



Nu tycker jag att jag, Evelina och Jessica får ta och boka ett pass på gymmet. Vi har varit dåliga på att komma igång efter nyår (vi fick träningskort i julklapp) och min anledning är helt enkelt att mina lungor fortfarande inte är helt bra ännu. Men, det ska jag sluta skylla på, även om jag ska på återbesök. Jag har laddat upp med promenader i solen (på jobbet) och så har jag varit och köpt ett snyggt träningslinne. Nu finns det inga ursäkter längre! Nu får vi snart boka ett pass tjejer, eller vad säger ni?



image41



Dagens vill ha!



Mini denim shorts by Killah, vad tycker ni?



image40



Rosa & Retro



En sådan här rosa scooter hade inte varit fel nu när våren är på ingång. Jag bor ganska nära jobbet och är så trött på bilen. Finns även i mörkare rosa! Visst är den snygg?



image39



Hiss eller diss 2008?



Jordgubbshalsbandet, hissar eller dissar du det 2008?



image34



Nordic Ware



När jag flyttar till en ny lägenhet står Nordic Ware produkterna högt upp på önskelistan. Här ska ni få ett exempel! Vad tycker ni?



image35


image36

Vårskor



Jag skulle vilja ha ett par gåvänliga vårskor liknande dom här från Lacoste. Någon som vet var jag kan hitta sådana?



image37



B Kamins



B Kamins ansiktsrengöring ansiktsrengöring ska tydligen vara riktigt bra för hyn. Någon som har testat den?



image38



CC Skye



Visst är originalet alltid snyggast?! Jag älskar armbanden från CC Skye och skulle gärna vilja ha ett. En billigare variant finns att köpa för endast 99 kr hos Betties Galleria. Jag funderade på det först, men jag tror inte att det är lika snyggt i verkligheten. Vad tycker ni om armbanden?



image30

CC Skye



image32

Betties Galleria



Har ni tänkt på detta?!



Har ni tänkt på detta?!



  • Varför är det aldrig upptaget när man ringer fel?
  • Om sanningen finns där ute, vad gör jag då här?
  • Varför heter det rusningstrafik när bilarna kryper fram?
  • Hur kom skylten "Gå inte på gräset" mitt i gräsmattan dit?
  • Hur kommer personen som kör snöplogen till jobbet på morgonen?
  • Varför säljs cigaretter på bensinmackar när det ändå är förbjudet att röka där?
  • Varför trycker man hårdare på fjärrkontrollen när batterierna håller på att ta slut?
  • Varför tillverkas inte flygplan i samma material som svarta lådan, den håller ju alltid?
  • Varför finns det flytväst under flygplansstolarna, när det hade varit bättre med fallskärm?
  • Varför sänker en del personer volymen på radion när dom letar efter en speciell adress?



image33



Trevlig kväll!



Uppdatering kommer imorgon! Nu blir det inget mer bloggande för idag. Hoppas ni får en trevlig kväll...Vad gör ni en kväll som denna?



image28



Vill ha!



Rosa (finns i fler färger) armband med peacemärke i Dogeared stil. Vad tycker ni?


image29


www.cocoo.se



Helgen bara försvinner...



I fredags slutade jag sent, trodde jag kunde gå halv fem men det blev en halvtimme senare. Jag kom hem sent, var trött och det hände inte mycket mer den dagen.

Idag sov jag ut för en gångs skull, åt ordentlig frukost, tog en lång dusch och gjorde body scrub och sedan visade det sig att halva dagen redan hade gått.

Jag har fått gjort en del saker idag ändå (städat, tvättat, lagat mat), men inget kul direkt. Kanske att det får bli en shoppingtur imorgon innan alla kommer hit...Återstår att se! Hade velat åka till Gina Tricot (min favoritaffär) och spana in lite vårkläder. Det var längesen!

Nu ska jag snart sluta blogga, ta en cider och värma upp inför Melodifestivalen. Det känns som det inte är något att ha, men alla pratar om det på jobbet, så det blir att titta på det ändå. Vilka tror ni går till final?



image27



Dolt nummer



På kvällen vid elvatiden på Alla hjärtans dag (torsdag) var det någon som ringde mig från dolt nummer. Jag hann inte svara! Jag hatar när någon ringer från dolt nummer och inte lämnar meddelande när man inte hinner svara. Ingen som brukar ringa vid den tiden på vardagar, eftersom dom flesta vet att jag ska upp tidigt och jobba. Kanske är det någon som läser här som vet?!



Hiss eller diss?



Lips Print Tee in the style of Kate Moss från Asos. Hiss eller diss?



image25



Hjärtan



Ha en fortsatt trevlig Alla hjärtans dag! Nu blir det inget mer bloggande idag. Men, jag ska försöka att uppdatera så ofta jag har tid och ork. Fortsätt att kommentera så länge!



image24



Ge mig!



Ge mig! Mysiga vantar att ha på våren! Från Bianco! Vad tycker ni?


image23


Klänningar



Den här klänningen från Ellos för endast 99 kr tror jag kommer att bli en favorit i vår/sommar. Vilken färg är din favorit?







Tummen uppåt!



Tummen uppåt åt Tummenkläder! Finns det något sötare?!



image16



Dream of pink



Min parfym Lacoste - Touch of pink är nästan slut, så nu är det snart dags att köpa en ny. Har hört att det finns en ny; Lacoste - Dream of pink, någon som har testat?! Sedan undrar jag om någon vet vad Escadas sommardoft för i år heter?



image15



Escada - Rockin Rio (Min favorit)



Urban Outfitters



Solglasögon från Urban Outfitters! Vilken färg är din favorit?









Vårkänslor



Idag var vi ute två timmar på jobbet! Till en början var det kallt, men sedan hittade vi ett ställe där det inte blåste. Solen värmde och fåglarna kvittrade! Nu får våren gärna komma, eller vad säger ni?!



image11



Serier



Varför är det alltid allt eller inget på tv?! Igår började Top Model, Lost och Greys Anatomy på tv! Jag har följt Lost från första början så det blev att jag kollade på det, fast jag även hade velat kolla på Greys. Ett annat måste är Prison Break! Vad följer du på tv?


image10


Sisters



Finaste armbandet från Dogeared! Finns att köpa hos www.kyssjohanna.se i mars igen. Less is more! Vad tycker ni?


image9


Fler alternativ!



Jag har blivit småkär i Bamboo örhängena från Cocoo! Vilka tycker ni bäst om?







www.cocoo.se



Nätshopping



Här är mitt senaste köp på nätet! Jag köpte dessa snygga Bamboo örhängen från Cocoo förra månaden! Vad tycker ni?


image6

www.cocoo.se



Hiss eller diss?



Jag hissar den här outfiten från Asos. Vad tycker ni, hiss eller diss?



image4



image5



Jag vill flytta!



Jag känner allt mer och mer att jag vill flytta! Visst har jag det bra här hemma, men längtan finns ändå där. En dröm är att få inreda en lägenhet helt själv...Som några vet så var jag på visning i tisdags. Lägenheten var hur mysig som helst med bl.a. inglasad balkong. Men det var otrolig många personer på visningen och dom flesta var intresserade. När mäklaren ringde mig var budet uppe på 70 000 kr mer än utgångspriset och då tackade jag vänligt men bestämt nej. När ska jag hitta en lägenhet?!



image3



Alla hjärtans dag



Så idag är det den 14 februari, dvs. Alla hjärtans dag. Jag har jobbat från 08.00-17.30 så jag har inte hunnit fira den här dagen på något speciellt sätt. Chefen på jobbet bjöd på Aladdin hjärtan och Evelina (min syster) hade skickat hem en likadan ask med posten. Det var uppskattat! Hur firar ni Alla hjärtans dag?



image2



Välkommen till min nya blogg!



Välkommen till min nya blogg!



RSS 2.0