Inflyttningsfest



Tack alla som var här idag! Hoppas vi ses innan Kroatien...

Nu har jag äntligen städat färdigt och tänkte börja packa lite. Det blev pasta och pastasallad kvar i massor, så nu blir det pasta veckan ut.

Jag är helnöjd med inflyttningspresenterna; Tex Mex fat från Maria med familj, muffinsform från mamma & pappa (som dessutom även gett mig micro, dammsugare, kastruller och vinställ), en rosa skål och karaff från Martin med familj och en rosa skål från Evelina & Lippe.

Ikväll blir det fotboll, men nu måste jag ta tag i packandet. I veckan blir det att leta efter en ny bikini, tvätta, städa, packa, träffa alla, köpa saker till resan m.m. m.m. m.m.



Uppdatering



Ska försöka att uppdatera bloggen senare, men just nu har jag varken tid eller ork. Jobbade över en timme idag! Skriver mer senare kanske...



Tex Mex - Sagaform



Vill ha!







Midsommar



Gårdagen firades tillsammans med Maria, Jakob, Lukas och Klara. Maria & Jakob hade fixat en perfekt midsommarlunch med allt som hör till; färskpotatis, sill, gräddfil, gräslök och jordgubbar i massor. Efter lunchen tog vi en promenad till ett ställe där det fanns en midsommarstång, lotterier och en massa kul för barnen. Ännu senare blev det god mat och kvällen avslutades med fotboll. Tack för en trevlig dag! Skicka gärna bilder från kameran till mig!







Grattis



Idag fyller världens bästa Maria år, grattis!







Hisingen runt



I tisdags åkte vi Hisingen runt med jobbet. Det var trevligt, men tyvärr ganska kallt. Turen tog fyra timmar och efter två timmar ute gav vi upp och gick in. Det blev en och en annan cider, chips, tävlingar och mingel med jobbarkompisarna. Trevligt trevligt!







Hiss eller diss?



Godisråttor klänning från Me & I, hiss eller diss?











Second place is the first loser



Kroatien åkte ur EM igår och det tog jag hårdare (än när Sverige åkte ur). Turkiet hade tur mot Tjeckien och dom hade tur igår. Man ska inte vinna EM på grund av tur, man ska vinna för att man är bäst. Kroatien gjorde mål i slutminuten och med sekunder kvar gjorde Turkiet också mål. Jag trodde det var över, men det var det inte. Jag blev besviken på Kroatiens lag eftersom dom inte kunde hålla bort bollen i en minut och jag blev besviken på domaren som inte blåste av. Jag sa att blir det straffläggning så vinner Turkiet, eftersom dom har en bra målvakt och vad hände?!

Hur som helst så ser jag det så här; Kroatien spelade fantastisk fotboll mot Tyskland och var klart bättre i den matchen (som dom vann). Tyskland har gått vidare, men inte Kroatien. Så hur det än går så tänker jag att Kroatien egentligen ska ha en plats högre upp än Tyskland. Nu tror jag att Holland vinner allt (trots att jag håller mer på Italien) och jag hoppas verkligen att Tyskland och Turkiet inte vinner. Det är orättvist! Andra plats får dom gärna komma på, men vinner dom blir jag  arg. Second place is the first loser!



What doesn´t kill you makes you stronger



Den senaste tiden har inte varit min tid. Datorn kraschade och jag förlorade allt det jag inte hade sparat på min externa hårddisk, dvs oersätteliga bilder, musik i massor, viktiga dokument, bildredigeringsprogram och filmer på barnen.

Oväntade räkningar kommer med posten, elen hade gått (så jag fick köpa allt nytt för att ersätta allt det som fanns i kylen/frysen som jag precis hade köpt), hyreshöjning, kläder man beställer som inte kommer, allergi m.m.

Ska stänga av datorn nu, fixa något gott att äta och hoppas att Sverige vinner nu när det gäller. Tveksamt, men jag ska vara positiv och skriva att dom går vidare...



Det över strecket skrev jag i onsdags, men jag hann inte publicera det. Hur som helst så vet vi ju alla nu att Sverige inte gick vidare. Dom spelade riktigt dåligt, men jag tycker ändå att dom flesta är för hårda mot landslaget. Det var inte deras dag och jag tycker man ska stötta sitt lag både i med- och motgång.



H&M



I maj gjorde jag en beställning från H&M och eftersom kläderna inte kommer förrän i slutet av juni så har jag kunnat lägga till fler saker (kläder som har fått nedsänkta priser). Vad tycker ni?



Gul tubtopp - 49 kr
Cerise blus - 98 kr
Rosa oversize topp - 49 kr
Lila klänning med blommor - 49 kr
Sommarshorts med knytband - 149 kr








Nationaldagen



Igår var det Sveriges nationaldag och det "firade" vi med grillning i solen hos Martin & Jessica. Vädret var kanon, vi solade, spelade kubb och åt och drack gott. Trevligt sällskap och god mat är aldrig fel! Tack för igår!

Idag vaknade jag redan halv nio! Först hade jag tänkt åka iväg till Backaplan, men det har inte blivit av ännu. En sväng till Apoteket hade behövts, då det känns som jag håller på att få en allergichock. Jag brukar inte känna av min allergi så mycket, men igår och idag kliar ögonen som jag vet inte vad. Jag brukar ju inte känna av min allergi. Märkligt!

Just nu håller jag på att planera inför inflyttningsfesten. Det får bli 27 eller 29 juni, då det verkar vara dom enda dagarna kvar i juni då ingen har något planerat?! Ni får gärna kommentera här vilken dag som passar. Vad ska man då ha för mat?! Färskpotatissallad?! Krämig pastasallad?! Kycklinggrillspett?! Foccaccia?! Cupcakes?! Återstår att se...Ska försöka att lägga till lite fler saker på min önskelista med! Igår hämtade jag mina Tex Mex skålar från Santa Maria/Sagaform och ett likadant Tex Mex fat från Cervera hade ju inte varit fel. Eller en sådan där träbricka till skålarna. Hmm!



Uppdatering



I onsdags passade jag som sagt Klara. Efteråt bjöd Maria på en otroligt god italiensk panna cotta glass. Den rekommenderas! Senare på kvällen gick jag, Evelina och Jessica och tränade. Det blev ungefär en timmes träning på gymmet med bl.a. styrketräning. Tordde jag skulle ha träningsvärk igår, men det hade jag inte.

På jobbet hade vi sommarfest igår och det var lyckat. Chefen bjöd på jordgubbstårta och alla barnen kom och gav mig bullar...Det blev ett antal bullar om man säger så...

Efter jobbet åkte jag hem och fixade i lägenheten! Senare på kvällen bjöd pappa hem mig och där blev det räkmacka, öl och jordgubbar i massor. Jag sov över och nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra. Det finns massor, gäller bara att ta tag i det.

Senare blir det grillning hemma hos Martin! Jag tänkte ta med mig några flaskor vin. Solen skiner, så det blir nog en lyckad dag. Kommentera gärna i bloggen!



Hårddisken har kraschat



Nu har det gått en vecka sedan min hårddisk gick sönder. Tur i oturen är att jag har en extern hårddisk där jag har sparat bilder t.o.m. sommaren 2007. Men, jag har varit dålig på att lägga in saker där den senaste tiden, så alla bilder på Klara, filmer på barnen, ny musik som jag har fått och viktiga dokument är ej sparade.

När hårddisken kraschade försökte jag reparera som det så fint hette. Men, nu är allt alltså borta. Alla mina bildredigeringsporgram, bilder, musik, dokument, Internet, Word, spel och mycket mycket mer...

Jag har till 99 % bestämt mig för att köpa en ny dator. Detta vill jag göra snabbt, då jag betalar bredband varje månad och faktiskt behövrt en dator. Men, jag ska kolla runt innan jag bestämmer mig.



Förra onsdagen var jag här (är hemma hos Maria nu) och vi var ute i solen och åt jordgubbar bland annat. Det var riktigt mysigt! Förutom det var det inte mycket kul förra veckan...Datorn gick sönder, jag fick en hög räkning som jag inte visste om, duschdraperiet jag köpt var det fel på, schemaändring på jobbet o.s.v. o.s.v.

Helgen var bra i alla fall! Vi åkte till Tjolöholms slott eller rättare sagt stranden där. Vi hade med fika och låg och gottade oss i solen. Tyvärr var vattnet lågt eller hur man ska förklara och det "gick inte att bada". Jag hoppas det blir något dopp snart, då det känns som det är varmare än någonsin här i Göteborg. I söndags var det kalas och det var också trevligt!

Igår träffade jag Martin och barnen och vi tog en Lejonet & Björnen glass. Mums!

Nu är jag som sagt hemma hos Maria och passar lilla Klara. Hon sover som en prinsessa och därför passar jag på att blogga lite (har ju ingen dator som fungerar nu). Lukas är och klipper sig och han kommer att bli så fin! Jag hade tänkt lägga in bilder från kameran snart, men det blir svårt. Men den som väntar...

Nej, nu ska jag gå och vara barnvakt! Senare kanske det blir träning, beror på vad Evelina och Jessica känner för. Kommentera gärna så länge!



RSS 2.0