Ställa om klockan



Nu är det åter igen dags att ställa om klockan, det har ni väl inte glömt?! För att veta vilket håll man ska vrida klockan, så brukar jag tänka så här: På våren ställer man fram utemöblerna (och därför ska man ställa fram klockan en timme på våren. På hösten tar man tillbaka utemöblerna (och därför vrider man tillbaka klockan en timme på hösten). Hur som helst så tycker jag inte om att ändra tid...Visst det blir ljusare nu och så, men det känns som man sover dåligt och förlorar mycket sömn den här perioden. Vilket knep använder ni er av för att veta vilket håll klockan ska vridas?



Swimsuit - Hot or not?



Swimsuit - Hot or not?



image389



Asos



Hot or not?



Uppdatering



Idag känns det som jag har fått gjort en del! Men nu börjar tröttheten komma och det värker i ryggen...Redan innan klockan 09.00 var jag inne i duschen idag och sedan dess har det bara rullat på. Förut var vi och köpte möbler (soffa och soffbord) till den nya lägenheten och även småsaker som tvätt- och diskmedel. Efteråt har jag fixat färdigt Fannys presenter, tvättat, rensat bland alla saker och packat en del. Nu ska jag bara packa ner allt som ligger framme och sedan blir det en lugn kväll. Det tycker jag att jag förtjänar! Vad gör ni en lördag som denna?



Inflyttningsönskelista (Uppdaterad)



Den här inflyttningslistan kommer att fyllas på efter hand (den är nu uppdaterad) och ni kan hitta den under rubriken Inredning. Än en gång skriver jag att glas av alla slag (dricksglas, vinglas, champagneglas, likörglas, drinkglas, shotglas, konjaksglas, ölglas) har jag redan och mer kommer nog inte få plats. Samma gäller muggar, tallrikar och annat porslin. Det som är överstruket har jag redan! Jag vet även andra saker jag vill ha (men som jag inte vet om jag får plats med), så det här får ni nöja er med så länge.



Inflyttningsönskelista

  • Pengar är alltid välkommet
  • Salt- och pepparkar (Snygga och hållbara) T.ex. Chilli
  • En skål med flera fack (Fråga mamma hon vet vad jag menar)
  • En brödrost (Den från Chilliserien, den finns på REA i flera butiker)
  • En brödrost (Fler alternativ kommer att dyka upp, då den ovan är dyr)
  • Hårtork - Har sett en svart Fly & Dry för 169 kr till exempel (www.obhnordica.se)
Övrigt

  • Bunkar (Att ha när man bakar) Har sett snygga i olika storlekar (lime) på Coop Bäckebol
  • Tvättkasse med olika grader, Åhléns
  • Våffeljärn (Finns en svart billig på Net On Net)
  • En sådan pajform jag gav till Evelina, fast med blåbär
  • En karaff (Finns en snygg och billig; Svepa på IKEA för 19 kr)
IKEA

  • Maxiklocka (stor) 399 kr
  • Stora glasburkar (en till mjöl och en till socker) 39 kr st
  • Vinställ att ha på väggen (fyra flaskor) 89 kr
Nytt

  • Nyhet Sagaform - Tex Mex Tacofat - Att ha tillbehören i (Nu 249 kr hos Cervera)
  • Någon rolig bakform (Nordic Ware)
  • Muffinsform - Duka (Se Inredning)


image388

Uppdatering



Idag har jag och mamma varit iväg och köpt saker till lägenheten. Jag köpte (äntligen) en soffa och ett soffbord. Det blev en liknande den jag har tittat på, fast inte på EM-möbler utan på Chilli. Där köpte jag även ett soffbord! Här kommer en bild (observera att jag köpte i svart, inte i den här färgen). Nu ska jag ändra inflyttningsönskelistan och sedan måste jag få packat lite. Vad tycker ni?




Dagens vill ha



Hiss eller diss från Asos?



image382



image380



Påskbilder



Påsken 2008





Lukas





Min påsktårta





Klara





Filippa





Påskblomma och påskgodis





Snö



Tacos



Jobbar länge på torsdagar, men idag kom jag i alla fall iväg en kvart tidigare. Eftermiddagen ska ägnas åt packning och sedan blir det tacos. Vad har du till dina tacos?



Mina tacos

Köttfärs med Santa Maria tacomix
Mjuka och hårda bröd (alternativt nachos)
Gurka
Tomat
Majs
Paprika (röd eller gul)
Sallad
Lök
Ost
Gräddfil (ibland med vitlök)
Salsa sås



image373



Vill ha den nya Tex Mex servisen från Sagaform!



Äntligen



Efter flera försök har jag äntligen lyckats logga in på min blogg. Men, det verkar vara något som inte stämmer! Uppdatering av inflyttningsönskelistan och nya kort får vänta. Men här ska ni i alla fall få en uppdatering från min vardag.

Idag verkade det som jag skulle få gå en timme och en kvart tidigare av "The Boss", men det blev till slut bara en kvart...Sedan började bilen krångla på vägen hem...

Efter jobbet åkte jag en sväng till Backaplan (Gina Tricot hade ej öppnat ännu) och därefter hem till Maria. Hon bjöd på fika och hade gjort en supergod paj (som jag bara måste testa att baka själv). Klara skrattade högt och var på riktigt bra humör trots att hon inte mådde bra. Krya på dig mini! Lukas var lika charmig som vanligt (du får komma hit snart och äta puffar...).

Vi fick även reda på att det hade blivit något fel på min tidningsprenumeration och att nummer 3 och 4 redan hade skickats till mig (jag har inte fått dom). Men självklart fixade Maria det, tack syrran!

Sedan jag kom hem så har jag betalat räkningar och gjort lite jobbsaker. Nu blir det snart kvällsmat och sedan ska jag försöka att hinna packa lite innan det är dags för Lost på tv. Vad ser ni på tv ikväll?



Miss Sixty - Hot or not



Klänning från Miss Sixty - Hot or not?


image372


Miss Sixty = Hot
Klänningen= Not



Ger bort parfymer



Eftersom jag ska flytta så håller jag samtidigt på att rensa ut, bland annat bland alla kläder, papper och även parfymer. En del kläder är snygga (men som jag ändå inte använder) och då åker dom till klädåtervinningen och liknande. Parfymer har jag massor av, även fast jag nästan bara använder mina favoriter; Lacoste (Touch of pink) och Escadas sommardofter. Det var väldigt nära att jag nyss slängde en Armani parfym, men jag kom på andra tankar. Hittils har mamma fått två parfymer och jag tror jag ska ge bort någon mer. Skönt att bli av med en del! Men varför är det så svårt att slänga (ge bort) kläder egentligen?!



image371



Hiss eller diss?



Hiss eller diss?



image370



Outfit från H&M



Bilder



Snart kommer det nya bilder i bloggen, håll ut!




Soffor



Jag har fortfarande inte bestämt mig för om jag vill ha riktig divan till soffan eller en lös del brevid?! Dom kostar ungefär lika mycket. Den med divan är snyggare (tycker jag) men den andra är bättre om man vill flytta runt möbler (i en liten lägenhet) och om man får besök. Svårt! Fick hem en katalog från EM Möbler idag som jag ska titta lite mer i. Måste bestämma mig snart! Hjälp mig?!



Soffor
image366

image367


Flyttdags



Mäklaren säger att jag antagligen kan få nycklarna före 15 april. Så nu känns det som man borde packa, packa, packa...Ska sitta här en liten stund till, sedan blir det som sagt att packa. Men även om jag får nycklarna innan så vill jag tapetsera/byta golv/byta bänkskivor m.m. innan jag flyttar in. Jag ska försöka att uppdatera inflyttningslistan snart! Kommentera gärna mer i bloggen!



image365



Pulkaåkning



Ibland är mitt jobb det bästa som finns! Ibland är det skönt att få vara "barnslig" utan att någon bryr sig. Idag har vi varit ute i snön i hela två timmar och åkt pulka, byggt snögubbar/snölyktor och gjort snöänglar. Men för min del får gärna snön smälta bort nu. Det var inte kul att köra bil idag när bilen bara gled omkring! Vad säger ni, ska snön smälta bort eller stanna kvar?



image364



Lucky Words



Idag fick jag hem mitt Lucky Words armband från Cocoo. Jag är helnöjd! Från början var det lite stort, men det fixar man lätt genom att klämma lite på det. Det kommer bli superfint på en solbränd arm i vår/sommar. Vad tycker ni?







Tro ♥ Hopp ♥ Kärlek ♥



Våffeldagen idag



Idag är det Våffeldagen! På jobbet åt jag en våffla med grädde och sylt, mums! Hur äter ni era våfflor?


image361

Vårkänslor



Nu tycker jag att snön ska smälta bort så att man kan få lite vårkänslor, eller vad säger ni?


image360



Budget eller lyx



Äppleklyftare



Budget eller lyx, vad skulle ni välja?





IKEA - 19 kr





Bluebox - 99 kr



Önskelista



Min inflyttningsönskelista är uppdaterad och i veckan kommer den att bli uppdaterad ännu bättre. Vill ni se den så gå in under min rubrik Inredning och leta er fram. Har ni något mer förslag på vad man borde önska sig?


image357

Hiss eller diss?



Klänning från H&M, hiss eller diss


image356


Inte riktigt min stil!



IKEA



Idag har det varit en riktig "dagen före jobb dag". Jag har hunnit med att packa lite och sedan åkte jag och Maria till IKEA en stund. Jag köpte lite kökssaker till lägenheten och hittade en del som kommer dyka upp på min Inflyttningsönskelista under rubriken Inredning. Efteråt åt vi middag hemma hos mamma & pappa. Jakob, Lukas och Klara var med där, trevligt! Nu blir det antagligen bara att slappa (fast jag ska försöka packa lite till). Vi ska snart kolla på Greys Anatomy avsnittet från i onsdags. Uppdatering kommer senare! Kommentera gärna i bloggen så länge!


image355

Äppleklyftare från IKEA (rekommenderas till den som tycker om äpplen).



Pepe Jeans



Vill ha (ge mig), vilket är snyggast?







På väg hem till mig



  • Tidningsprenumeration (födelsedagspresent)
  • Armband från Cocoo



Visst är det kul när man vet att roliga saker väntar i brevlådan när man kommer hem?


image351


Jeans - Varning



Tänkte bara varna er om att det är många jeans nu för tiden som färgar av sig (tänk på detta innan ni sätter er i en ljus soffa eller liknande). Jag vet att mina svarta jeans kommer att färga av sig när jag tvättat dom. Någon som råkat ut för detta?



image349



Svar till Jessica: Detta är ett par Miss Sixty jeans (vet ej var du kan hitta exakt dom här).



I mina påskägg



I mina påskägg

  • Från mamma & pappa: Ett häfte med rikskuponger och en trisslott (ej vinst)
  • Från alla andra fick jag godis och även ett par Delicatobollar
  • Från Coop (jag blev medlem) fick jag ett stort godisägg
Vad fick ni?



image350



Uppdatering



Påsken var över lika fort som den kom...men snön den ligger allt kvar. Imorgon är det alltså jobb igen! Vi ska göra våfflor på jobbet, så alltid något kul! Igår var jag hemma hos min syster med en kompis på kvällen. Trevligt! På dagen var jag iväg och tittade på tapeter bland annat. I köket blir det nog vitt och i hallen en ljus latte färg. I sovalkoven vet jag inte ännu! Idag ska jag försöka att packa en del och eventuellt åka till IKEA och köpa saker till lägenheten. Vad gör ni en dag som denna?



Våffeldagen



Imorgon är det våffeldagen, hur äter ni era våfflor?


image348

Dagens drömoutfit



Vad tycks?


image346


image347



Hello Kitty



Nu ska jag gå och göra mig i ordning och fixa med lite annat (gästerna kommer om en timme). Hittade den här söta bilden på populära Hello Kitty. Med den bilden önskar jag alla en Glad påsk. Kommentera gärna så länge!



image345



Vi får hoppas att våren kommer med påsken (och att snön smälter)...



Inredning



Saker från IKEA jag funderar på att köpa/önska mig till lägenheten, vad tycks?





Bänkskivor





Karaff - 19 kr





Klocka - 399 kr





Skoförvaring - 299 kr



Hmm



Sitter här och funderar vad jag ska ha för outfit sedan när gästerna kommer. Gult hade som sagt varit fint nu på påskafton, men jag har inte mycket i gult så det får bli något annat. Har invigt min Vera Wang parfym idag förresten (den jag vann) och den är supergod. Hur klär ni er idag, gult eller ej?



image336



Påsktårta



Nu är påsktårtan (kakan) inne i ugnen och krämen står och stelnar i kylen. Jag är inte helnöjd med krämen, så nästa gång testar jag nog Philadelphiaost istället för Kesella. Sedan ska jag dekorera den med en minimorot och gula marsipankycklingar. Bild kommer!




Escada - Moon Sparkle



Där har ni vad jag helst av allt hade velat ha i mitt påskägg i år (vilket inte lär hända). Den bara jag måste köpa! Vad tycker ni om Escadas sommardofter?



image335



Dagens outfit



Idag när det är påskafton skulle man egentligen ha på sig något gult. I min garderob finns inte mycket av den färgen, så tyvärr blir det en annan outift (som jag ska försöka lägga in senare). Den här tröjan från H&M hade annars passat väldigt bra. Vad tycker ni?


image334

Hot or not?



Vad tycker ni om den här färgen?


image333


H&M



Skor



Funderar på att köpa ett par sådana här skor! Dom kostar 200 kr jämfört med Lacoste skorna för 900 kr. Jag måste ju börja tänka lite mer på detta nu när jag ska flytta. Dessutom tror jag att dom här skorna kommer passa till mycket i vår. Vad tycker ni?


image331
image332

Recept påsktårta



Påsktårta

  • 100 g smör
  • 2-3 dl socker
  • 2-3 morötter
  • 3 ägg
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 3 tsk kanel
  • 25 g smör
  • 250 g Kesella/Philadelphiaost
  • 1 dl florsocker
  • 1-2 tsk vaniljsocker
Gör så här

Sätt ugnen på 175 grader. Börja med att smälta smöret till krämen och låt det svalna. Rör ner Kesella, florsocker och vaniljsocker. Ställ krämen i kylen. Rör smör och socker poröst. Rör i äggen, ett i taget. Skala och riv morötterna fint. Rör ner dem i smeten. Blanda mjöl, bakpulver och kanel. Rör ner det i smeten. Häll smeten i en smord och bröad form, ca 24 cm i diameter. Grädda i nedre delen av ugnen ca 40 min. Stjälp upp kakan och låt den kallna. Bred krämen över kakan. Låt den stelna i kylen! Dekorera med gula marsipankycklingar eller annan påskdekoration. Servera!



Samba



Såg på Let´s Dance igår med gästerna! Jag har själv gått och dansat i flera år (bland annat samba) och visst blir man sugen på att dansa när man ser det här programmet. Det hade ju inte varit fel att åka till Brasilien någon gång, gå på karneval och dansa samba hela natten...Nu till frågan...Vem ska vinna Let´s Dance?



image330



Vår



Någon sa till mig en gång att våren börjar 21 mars, men varför är det då snö ute?!



Hiss eller diss?



Armband från Cocoo, hiss eller diss?


image329


Jag hissar armbanden från Cocoo högt upp!



Påskägg



Jag tycker inte att godis behöver vara en självklarhet i påskäggen man ger bort. Varför inte ge bort pengar, trisslotter eller något fint smycke för att variera?! Vad vill ni ha i erat påskägg?



Glad påsk



Glad påsk alla läsare! Jag har precis ätit frukost och nu ska jag snart ta en dusch. Efter det ska jag baka min påsktårta (recept kommer senare, eventuellt med bilder). Tyvärr kan jag inte skriva här ännu vad jag fick i mitt påskägg eftersom mina syskon (som läser här ibland) kommer få samma...Hur (om) firar ni påsk?



Jag vann!



För ett tag sedan skrev jag att jag vann ett kit från Vera Wang. Vinsten innehöll en Vera Wang Princess parfym och ett Vera Wang Princess body butter. Idag öppnade jag förpackningarna och jag blev inte besviken. Vera Wang Princess body butter luktar himmelskt och jag kommer garanterat använda det i vår. Parfymen kommer nog till användning den med! I vanliga fall använder jag dock Lacoste (Touch of pink) och Escadas sommardoft. Vilken parfym använder ni?


image328

Bara det bästa är bra nog åt en prinsessa. Vera Wangs doftserie Princess är inspirerad av dagens orädda, lekfulla och självständiga kvinna. Vi ger tre läsare chansen att kamma hem varsit kit bestående av Princess 30 ml edt och Velvety Body Butter 150 ml, värde 690 kronor. Doften är en skir, fruktig blomsterkomposition som är rik på vanilj och med ett överflöd av exotiska blommor och saftiga frukter.



Uppdatering



Nu har jag packat en hel del och det känns bra. Om en halvtimme kommer gästerna och då blir det god mat bland annat. Vad gör ni denna långfredag?




Uppdatering



Det verkar inte som det blir något IKEA idag. Det känns som om jag borde packa innan vi får besök och dessutom känns det inte så bra att ge sig ut i snöovädret. Jag och Maria planerar även att åka dit en annan dag! Det blir nog bättre så! Nu ska jag försöka att hålla mig borta från datorn ett tag och bara ägna mig åt packning. Senare får vi som sagt besök och ännu senare får jag se vad som händer. Kommentera gärna så länge!



image326



Follow your dreams



Än en gång vill jag visa armbanden från Cocoo med budskap på (Lucky Words). Jag tycker dom är otroligt fina och dessutom har dom bra budskap på. Tänk er det här armbandet i sommar på en brunbränd arm. Hiss eller diss?



image324



Jag har själv beställt ett i rosa som är på väg hem till mig!



Vårskor



Dom här vårskorna tyckte jag var riktigt fina. Finns dom i en annan färg så kanske jag köper dom. Endast 199 kr! Vad tycker ni?


image325

Dagens vill ha



Klänning från Asos, vad tycks?



image323



Saknar



Saknar mina syskonbarn! Det känns som jag inte har sett dom på väldigt länge, tur att dom kommer hit imorgon. Får hoppas att mini skrattar högt åt mig imorgon med, nu var det ju ett tag sedan vi träffades. Sötare finns inte!





Klara ♥





Lukas ♥





Fanny & Filippa ♥



Jennifer Lopez tvillingar



Visst är dom söta?!



image317



Långfredag



Idag är det långfredag, men hittils har timmarna gått fort. Jag har precis duschat och funderar på att åka en sväng till IKEA och eventuellt även någon affär. Jag ska nämligen baka en påsktårta, tänkte jag. Fast frågan är om man vill ge sig ut i snökaoset?! Däcken på bilen är inte dom bästa! Men IKEA hade några bra erbjudanden den här helgen och dessutom hade jag velat köpa saker till lägenheten. Senare idag får vi besök! Övrig tid blir det att packa, packa och packa...Vad gör ni på långfredagen?



Du är vad du äter



Jag är så otroligt trött! Inget mer packande idag inte...Tänkte kolla på Du är vad du äter, kan vara lite intressant ibland. Hörde förresten rykten om att Anna Skipper (som leder programmet) hade setts på en hamburgerrestaurang?! Det hade varit gott med en fruktsallad eller något till. Får se om jag orkar! Sedan undrar jag om Skipper lever som hon lär (jag tycker hon ser äldre ut än hon är). Sorry Anna! Hur gammal tror ni att hon är?



image314



Fruktsallad



Ge mig!


image315


Angelina Jolie får tvillingar



Angelina Jolie och Brad Pitt väntar tvillingar, enligt Aftonbladet i alla fall. En pojke och en flicka, sägs det...Om det blir så, vad tycker ni att dom ska heta (vilka namn tycker ni om)?



image313



Vårkläder



Mina pengar just nu går till lägenheten; tapeter, golv, bänkskivor, köksprylar, dammsugare, soffa, bord m.m. m.m. Roligt, men ändå tråkigt eftersom jag inte kan lägga ut lika mycket pengar på kläder. Här ska ni i alla fall få en bild på en vårjacka som jag tycker om. Vad tycker ni?







Påskoutfit



Den här gula toppen från Forever21 hade ju inte suttit fel under påsk, vad tycker ni?



image310



Frukthalsband



Frukthalsband, hiss eller diss?


image308


Påsktårta



Jag funderar på att göra en påsktårta till påskfirandet på lördag. Mina muffins med frosting var populära och om det blir en tårta så blir det en sådan. Fast då måste jag åka iväg och köpa lite saker! Det hade varit fint att dekorera med små gula kycklingar på. Vad säger ni, påsktårta eller inte?



image306



Lacoste



Äntligen är den här jobbiga jobbveckan över!



Jag har precis sett att dom har fått in flera olika Lacoste skor i olika butiker. En shoppingtur snart någon?!



Hittade även en likadan lägenhet på Hemnet som jag precis har köpt, där badrummet är omgjort (man blir verkligen inspirerad). Tänk om man hade mer pengar och kunde göra om allt!



Här är planeringen för allt jag vill/måste göra under påskledigheten måndag-fredag. Hur har affärerna öppet egentligen under påsken?

  • Åka och titta (och eventuellt köpa) ett par Lacoste skor
  • Bestämma mig för vilken soffa jag ska ha
  • Välja ut tapeter, bänkskivor m.m.
  • Fira påsken med nära & kära.
  • Träffa Luise
  • Sova ut
  • Packa
  • M.m.


image307


Påskmiddag



Jag ser inte fram emot morgondagen, jag jobbar 08.00-17.00 (kanske 17.30). Ingen halvdag där inte! Men sedan är det långhelg med påskfirande bland annat (och packande förstås). På lördags träffas alla (mina syskon och syskonbarn) hemma hos mamma och pappa för att fira påsk, dvs. vi äter påskmat och påskharen har nog varit och lämnat påskägg med godis i...Hur (om) firar ni påsk och vad äter ni?



Påskmiddag (Mammas påskmiddag)

  • Ägghalvor med olika tillbehör
  • Sallad med ägg och räkor
  • Räkomelett
  • Janssons (eller potatisgratäng)
  • Köttbullar?!
  • Sill
  • Räkmousse
  • Paté
  • Lax i olika slag
  • Äggost
M.m m.m.



image304



Måns är inte singel



Senaste nytt i kändisvärlden är att Måns och Marie är ett par, passar dom tillsammans?



image303



Inflyttningsönskelista



Finns under rubriken Inredning för dom som är intresserade! Observera att den ändras då och då!



Kaffe



Ett litet tips!


image302


Ballerina



Snygga, svarta, gåvänliga, billiga och passar till det mesta. Vad kan man mer begära?


image301


79:50 hos H&M



Mjukglass



Jag vill inte ha mer snö, jag vill ha vår och kunna ta en glass ute. Eller vad säger ni?


image300

Packa



Idag måste jag verkligen hinna packa lite mer! Ska även försöka att blogga lite mer...Fortsätt att kommentera så länge!




Cocoo



Ett armband från Cocoo är på väg till mig! Jag funderade först på det svarta eller vita, men det blev det rosa. Alla har bra budskap och i vår/sommar vill man ju ha lite färg. Ett inlägg om vad jag tycker om armbandet (hur det sitter och så) kommer så snart jag har fått hem det. Detta beställde jag som lite plåster på såren, eftersom armbandet från Betties Galleria aldrig kom. Vilket tycker ni är snyggast?







Finns i fler färger/fler budskap hos Cocoo!



Påskfest



Imorgon är det påskfest på jobbet! Kul! Jag jobbar hel dag trots att det är skärtorsdagen, är inte det konstigt?! Här bjuder jag i alla fall på den sötaste påskgubben (sötare får man leta efter). Moster saknar sin minibus!



image296

Lukas ♥



Sol och snö



Idag har jag varit på jobbet tre timmar längre! Kom hem precis! Solen skiner, men det började snöa och hagla nu när jag åkte hem. Konstigt väder! Vad är det för väder hos er?




Hot or not?



Hur stora får solglasögonen egentligen bli...Hot or not?



image295



Godis



Idag fick jag alltså ta bussen till jobbet! 07.10 åkte jag hemifrån, jag började 08.00. Tror ni inte att bussjäveln kommer 20 minuter försent då eller?! Man kan ju undra varför så många kör bil?! Jag kommer aldrig försent annars. Efter jobbet var det möte och sedan åkte jag och Evelina och köpte påskgodis. Fast mitt blir nog uppätet redan ikväll. Lyx! Imorgon jobbar jag från 07.00-13.00, men sedan har jag möte med chefen och därefter planering. Nu ska jag försöka att packa lite med! Vilket godis vill ni ha i erat påskägg?


image294

Var tog våren vägen?



Det kan man undra! Inte kul med massa snö när man åker bil till jobbet. Men imorgon ska Evelina ha bilen och jag får åka hemifrån klockan 07.00 när jag börjar 08.00. Förstår inte hur det kan vara så dåliga bussförbindelser här där jag bor?! Men Evelina jag hoppas du kan hämta mig från jobbet?! Nu tycker jag det räcker med snö, jag vill ha vår. Vad säger ni?



image293



Halle Berry har blivit mamma



Igår fick ännu en Hollywoodstjärna en liten dotter. Grattis! Någon som vet vad hon ska heta?



Dagens vill ha



Vad tycker ni?



image291



Asos



Hiss eller diss?



Hiss eller diss från Topshop?



image290



Latte Macchiato



Supergott!



image289



Äntligen hemma!



Äntligen är jag hemma från jobbet! Imorgon har vi möte, då blir det också sent, liksom på onsdag (möte och planering) och på torsdag då jag stänger. Riktig seg vecka! På vägen hem hämtade jag mitt paket från H&M. Jag är supernöjd med ballerinaskorna! Nu ska jag snart laga mat och sedan packa! Någon som vet om det är något bra på TV ikväll?



Money money



Sitter och räknar på hur mycket jag ska amortera på lånet, men det verkar inte bli mycket. Allt är så dyrt! Många bäckar små...Hyra, betalning av lånet, livsmedel, kläder, sport/fritid, hygien, förbrukningsvaror, möbler, telefon/tv/tidningar, lunch, fackavgifter, resekostnader, parkering, övriga försäkringar och kostnader till mediciner m.m. m.m.

Sedan köpte jag barbord, barstolar, micro och dammsugare igår. Det är inte gratis! Jag måste även köpa ny soffa (antagligen), soffbord, förvaringsskåp, mattor, tapeter, bänkskivor, köksprylar m.m. m.m.

Nej, nu ska jag försöka att packa lite. Sedan hoppas jag att nästa vecka med sena dagar, möten och planeringar går fort, så jag får njuta av lite påskledigt. Vad ska ni göra i påsk?



image288



Inflyttningsönskelista



Den här inflyttningslistan kommer att fyllas på efter hand och ni kan hitta den under rubriken Inredning. Än en gång skriver jag att glas av alla slag (dricksglas, vinglas, champagneglas, likörglas, drinkglas, shotglas, konjaksglas, ölglas) har jag redan och mer kommer nog inte få plats. Samma gäller muggar, tallrikar och annat porslin.

Inflyttningsönskelista

  • Pengar är alltid välkommet
  • En brödrost (Mer information kommer)
  • Salt- och pepparkar (Mer information kommer)
  • En skål med flera fack (Fråga mamma hon vet vad jag menar)
  • Hårtork - Har sett en svart Fly & Dry för 169 kr (www.obhnordica.se)
Övrigt

  • En karaff (Mer information kommer)
  • Baksaker (Mer information kommer)
  • Tvättkasse med olika grader, Åhléns
  • Våffeljärn (Finns en svart billig på Net On Net)
  • En sådan pajform jag gav till Evelina, fast med blåbär

IKEA

  • Maxiklocka (stor) 399 kr
  • Vinställ att ha på väggen (fyra flaskor) 89 kr
  • Stora glasburkar (en till mjöl och en till socker) 39 kr st
Nytt

  • Nyhet Sagaform - Tex Mex Tacofat (299 kr) nu 249 kr hos Cervera (Vill gärna ha)


image287

Tick tack



Hiss eller diss?


image285

Stor klocka från IKEA



Follow your dreams



Hiss eller diss från Cocoo?



image284



Soffor



Igår var vi som sagt iväg och tittade på saker till lägenheten. Jag köpte barbord, barstolar, micro och en dammsugare. Vi tittade även på soffor, men jag kan inte bestämma mig. Helst av allt hade jag velat ha en i beige (lattefärg), men det kommer bli fläckar med en gång, så det får bli en i svart. Det andra problemet är om jag ska ha divan eller en lös del som man kan flytta runt. Med den delen kan man välja om man vill ha den som divan eller om den ska stå löst. Den med riktig divan är snyggare, men kanske inte lika praktisk. Nu ska jag börja packa lite snart...Vad skulle ni välja?















Latte Macchiato



Latte Macchiato drack vi på jobbet i fredags och det var otroligt gott. Det måste jag köpa! Kan behövas nästa vecka Ser inte fram emot nästa jobbvecka...

  • Måndag: Jobbar sena passet
  • Tisdag: Jobbar mellan passet, men har möte efteråt
  • Onsdag: Jobbar tidiga passet, har möte med chefen och efter det planering
  • Torsdag: Jobbar sena passet och vi stänger sent fastän alla andra har halvdag...



image278



Miss Sixty



Hot or not?



image277



Uppdatering...



Är det bara jag som har haft svårt att logga in på blogg.se idag (läs igår)?! Hur som helst så kom jag in efter mycket om och men...Idag (läs igår) åkte jag och mamma och tittade efter saker till den nya lägenheten. Drygt fyra timmar var vi iväg! Jag fick köpt barbord + barstolar till köket, en ny micro och en liten dammsugare. Dessutom tittade vi på soffor! Snart kommer jag att lägga in en önskelista på saker jag behöver/vill ha till lägenheten. Jag kan redan nu skriva att alla sorters glas/muggar/tallrikar (porslin) inte är någon idé att köpa, då jag redan har massvis. Lägenheten är ju inte så stor, så då kommer jag bara att behöva slänga saker. Några saker jag redan nu vet att jag behöver/vill ha är bl.a. en brödrost, ett soffbord m.m. Jag kan inte bestämma mig om jag vill ha saker ur Chilli-serien eller om jag ska köra med svart/vitt. Vad tycker ni?



image286



Vilken är snyggast?



Vilken soffa är snyggast?


image270

image271



Saker att köpa till lägenheten



  • Tapeter till hallen, köket och sovalkoven
  • Köksbord och köksstolar
  • (Soffa) och soffbord
  • Bänkskivor köket



Internet



Mitt internet är riktigt segt just nu och då och då går det inte att göra något. Grrr!




Stressad



Nästa vecka är jag inte tidigt någon dag. På måndag arbetar jag sena passet och på tisdag är det möte efter jobbet. På onsdag har jag möte med chefen och sedan är det dessutom planering. På torsdag arbetar jag sena passet igen och allt detta medan man även ska packa och flytta. Sedan måste jag även börja träna, innan kortet går ut...

Idag blev jag i alla fall på bra humör! I brevlådan låg priset som jag vann! Det var ett kit från Vera Wang innehållande en parfym (Vera Wang Princess) och ett body butter. Senare ikväll blir det även tacos, det ska bli gott! Imorgon är jag tidig, men jag ska på ett möte efter jobbet. Evelina om du vill kanske vi kan åka någonstans med bilen tillsammans efter det?! Ring sen!



image269



Hiss eller diss?



Här är en snygg t-shirt från Asos, tycker jag. Eftersom den är gul passar den även bra till påsk...Vad tycker ni, hiss eller diss?



image268



Snygga armband



Mer om dessa från Cocoo kan ni läsa om på min blogg senare i veckan, vad tycker ni?








♥ Live with passion ♥



Inspiration







IKEA



Barbord och barstolar



Det finns barbord och barstolar från allt ifrån några hundra till flera tusen. Här är ett barbord från IKEA för 795 kr! Synd att det inte finns liknande stolar! Vad tycker ni?



image255



Hiss eller diss?



Vad tycker ni om denna outfit från Asos, hiss eller diss?



image254



Uppdatering



Måndag:

Skrev på kontrakt på lägenheten inne i stan. Sedan blev det pizza hemma hos Martin.

Tisdag:

Var hemma hos Maria med familj. Klara skrattade högt åt mig, så söt! Vann ett Vera Wang kit...

Onsdag:


Har varit och mätt i lägenheten...Ska antagligen på möte på fredag! Mycket att fixa nu med kontrakt, möten, lån, överlåtelse, packning, allt man ska köpa (tapeter o.s.v.), försäkringar hit och dit m.m. m.m. Nu ska jag ta något att äta! Ska försöka att hinna blogga lite mer idag. Har flera inlägg på G! Recept på mina cupcakes, ett inlägg om nya smycken från Cocoo och sedan tänkte jag skriva om lägenheten, saker jag ska köpa till den och saker jag önskar mig till den.


image253

Greys



Nu har alla gått hem, det var lika trevligt som alltid. Nu ska jag vänta på att mäklaren ska ringa och under tiden ska jag titta på Greys Anatomy. Vi spelade in avsnittet som var i veckan. Jag ska nog ta något litet och äta med! Någon som har något bra förslag?



image252



Fjärilar i magen



Just nu sitter jag och väntar på att mäklaren ska ringa! Jag förväntar mig inget, för då blir jag bara besviken. Önska mig lycka till!




Dagens drömoutfit



Hiss eller diss?



image251



Hot or not?



Från Asos, hot or not?



image250



Vårskor



Nu är det mars och nu är våren på ingång! Jag tänkte tipsa om några vårskor från H&M, som både är snygga och billiga. Vilka par tycker ni bäst om?



Sneakers







Ballerinaskor







H&M



Melodifestivalen



Igår såg vi på Melodifestivalen, jag tyckte inte det var mycket att ha. Men, jag blev i alla fall glad att Carola inte gick vidare. Andreas Johnsson hade gjort den låten mycket bättre själv, tror jag. Vem tycker ni ska vinna i finalen nu då?



image239



Visning av lägenheten idag



Idag är det äntligen visning av lägenheten! Jag hoppas verkligen att jag inte blir besviken! Efter det blir det söndagsmiddag hemma hos mamma & pappa. Systrarna med familjer kommer också dit, men jag tror inte brorsan med familj kommer, för han är ju i Budapest och gottar sig. Egentligen skulle det bli grillat idag, men just nu regnar det (som vanligt här i Göteborg) så vi får se vad det blir. Var tog solen vägen?! Vad gör ni en söndag som denna?



God morgon



God morgon alla läsare! Såg att jag hade många läsare igår, så jag ska försöka att uppdatera mycket idag också. Jag har varit vaken i drygt en timme och har hunnit med en lång frukost och en lång dusch. Härligt! Vad brukar ni äta till frukost?



image238



This is it!



Nu blir det inget mer bloggande på ett litet tag! Har annat att göra...Men fortsätt att läsa och kommentera, det har blivit många inlägg idag. Det får ni tacka mitt blogghumör för och min gamla blogg (som jag har flyttat över en del inlägg ifrån). Fortsätt att kommentera så länge, så jag har något kul att läsa när jag kommer tillbaka!


image237

H&M



Skjorta från H&M, hiss eller diss?



image236



Lördagsgodis



Jag försöker att hålla mig till att bara äta godis på helgerna...Idag blir det nog popcorn, vad äter ni för gott ikväll?



image235



Hello Kitty



Hello Kitty syns ju överallt idag! Här är något för alla Hello Kitty älskare. Vad tycker ni om Hello Kitty?



image234



Kan ni hjälpa mig?



Kan ni hjälpa mig?

  • Varför är det aldrig upptaget när man ringer fel?
  • Om sanningen finns där ute, vad gör jag då här?
  • Varför heter det rusningstrafik när bilarna kryper fram?
  • Hur kom skylten "Gå inte på gräset" mitt i gräsmattan dit?
  • Hur kommer personen som kör snöplogen till jobbet på morgonen?
  • Varför säljs cigaretter på bensinmackar när det ändå är förbjudet att röka där?
  • Varför trycker man hårdare på fjärrkontrollen när batterierna håller på att ta slut?
  • Varför tillverkas inte flygplan i samma material som svarta lådan, den håller ju alltid?
  • Varför finns det flytväst under flygplansstolarna, när det hade varit bättre med fallskärm?
  • Varför sänker en del personer volymen på radion när dom letar efter en speciell adress?



Några bra citat



Några bra citat

  • Det bästa sättet att spara tid, är att använda den
  • Det var bättre förr, synd bara att vi inte visste det då
  • Vi tänker sällan på vad vi har, men alltid på vad vi saknar
  • Vill du inte ha mig som jag är, så är det inte mig du vill ha
  • Jag vill inte sätta världen i brand, bara tända en liten låga i ditt hjärta
  • Pengar gör ingen lycklig, men jag gråter hellre i en Jaguar än i en buss



Vilket citat är din favorit?



Barnsligt gott



I veckan tog jag och Maria årets första picknick ute! Solen sken, men det blåste tyvärr en del. Men det känns ändå som våren är på väg, eller vad säger ni?! Jag längtar...Jag längtar till att bara kunna ha på mig tunika, leggings och ett par ballerinaskor. Jag längtar till att känna solens första strålar riktigt värma i ansiktet. Jag längtar till fåglarna kvitter, till alla färgglada blommor och alla barn som är ute och leker. Vårkänslor! Och tänk när man kan äta årets första glass ute, vilken känsla. Mjukglass med strössel är ju barnsligt gott. Vilken är din favorit?



image232



Vår skor



Sedan Martin köpte ett par nya Lacoste skor så vill jag också ha ett par, för visst är dom snygga?! Någon som vet vad jag kan hitta Lacoste skor i andra färger än den gröna färgen?




image231



Håller tummarna



Jag håller tummarna på att lägenheten jag ska gå på visning imorgon är så fin som den låter när man läser om den. Sedan hoppas jag att budgivningen inte går lika högt upp som på den förra lägenheten jag var och tittade på (om jag nu vill lägga ett bud). Önska mig lycka till!



image233



"Väggarna är modernt tapetserat i capuccino beige med fondvägg"



A cup of coffee



Jag känner mig riktigt trött idag och det fastän jag fick min skönhetssömn i natt (8 timmar). En kopp kaffe hade inte suttit fel. Jag tar alltid en skvätt mjölk i, hur dricker du ditt kaffe?



image226



Vilken färg?



Vilken färg är snyggast, rösta på din favorit så får vi se vilken färg som vinner?



image227image228image229image230



Asos



Bloggvärlden



Nu är jag tillbaka i bloggvärlden, verkligheten får vänta en stund. Jag är på blogghumör idag!



image225



Ser ni vem det är?



Ser ni vem det är (jag tycker hon ser väldigt annorlunda ut)?



image224



Hiss eller diss?



Hiss eller diss?



image223



Asos



Inredningsprylar



Inredningsprylar jag vill ha, vilken är eran favorit?



Köksklocka Retro





Bundt Pan





Äppelklyvare





Termos





Förvaring





formodesign



Pefekt hy



Här är några bra produkter för dig som strävar efter perfekt hy:

  • Cliniderm Tinted Day Cream, 149 kr
  • Rimmel Cool Matte Mousse Foundation, 100 kr
  • L´oreal Dermo Expertise Demaq Expert Cashmere Milk, 80 kr (Ansiktsvård)



Någon som har testat någon av dessa produkter?



image212



image211



image214



Ut och springa



Förutom att börja träna på gymmet funderar jag på att börja gå ut och springa på kvällarna nu när det snart blir varmare ute. Eller kanske att det blir powerwalking! Jag är nöjd med min kropp, men konditionen är inte alls bra. Jag skulle kunna varva detta med styrketräning på gymmet och något pass då och då. Återstår att se! Hur håller ni er i form?



image216



Termosmugg



Jag måste rekommendera termosmuggen! Den tar mindre plats och är mer effektiv...I måndags när vi var ute på jobbet hade jag med mig min (den liknar mer en mindre termos) med varm choklad i och i torsdags när Maria var här tog vi med oss kaffe. Den finns i olika varianter och den jag har kan man välja om man vill dricka direkt ur eller hälla upp ur. Vad tycker ni, hiss eller diss?


image215


Min favorit



Min absoluta favorit är den här från Yves Rocher. Häromdagen använde jag den, eftersom jag hade så torr hy. Eftersom jag alltid använder den på sommaren i vanliga fall, så tycker jag att den luktar och påminner om alla sommarresor till Kroatien (dit jag alltid åker). För övrigt luktar den otroligt gott och den återfuktar ordentligt. Någon annan som har testat den här?



image210



Nätshopping



Här är några internetsidor jag har erfarenhet av, där jag har beställt olika saker. Var brukar ni nätshoppa?



Hissar

www.hm.se
www.cocoo.se
www.eleven.se
www.bluebox.se
www.lillamirakel.se
www.babykungen.se



Ok

www.ellos.se
www.accessora.se
www.kyssjohanna.se



Dissar

www.bettiesgalleria.com



Roliga påskkort



Skicka denna disktrasa med påskmotiv som påskkort. Disktrasan är hård och man kan skriva på den (innan den används) och sedan skicka den med posten. Finns att köpa hos Bluebox! Hiss eller diss?



image209



Dagens kläder



Min stickade väst från H&M hänger fortfarande med, vad tycker ni?



image208



Hallon & Blåbär



Hallon- och blåbärsmuffins - 200 ° Ca. 15 minuter

  • 100 gram bakmargarin
  • 2 dl farinsocker
  • 3 ägg
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 krm salt
  • 4 dl vetemjöl
  • 1 dl mjölk
  • 1 dl hallon
  • 1 dl blåbär



Jag är inne i en bakperiod nu och i veckan bakade jag muffins med frosting på. Det var uppskattat! Vilka är era favoritmuffins?



image207



Inredning



Eftersom jag ska på visning imorgon tittar jag runt på många andra lägenheter nu och även på inredning. Vad tycker ni om det här köket?



image206



Om jag vann 10 miljoner



Om jag vann 10 miljoner då skulle jag:

  • Köpa en stor lägenhet samt renovera och inreda den
  • Köpa en helt ny bil, antagligen en Audi A4 eller en Audi TT
  • Skämma bort mina föräldrar, syskon och syskonbarn med en resa utomlands
  • Skänka bort en del av pengarna till nära & kära, cancerforskning och rädda barnen
  • Spendera en dag i ett shoppingcenter och köpa allt det jag vill ha utan att titta på priset



Vad skulle ni göra?



image205



Mode för dom små



Snygga mössor från Molo, vad tycker ni?


image204


Suck



Inte nog med att jag inte fick mitt armband från Betties Galleria (som min syster fick fast hon beställde ett senare), nu verkar det inte som jag får mina pengar heller. Dom ska finnas på ett Pay Pal konto och jag har aldrig haft ett sådant konto. Jag är tacksam för att Betties Galleria erbjöd mig ett par Bamboo örhängen gratis. Men vad hjälper det om jag inte får tillbaka pengarna för allt det andra?!



image203



Lägenhet



Nu finns det en 2:a ute på samma gata där Evelina bor, för endast 450 000. Billigt! Men jag tror den kommer att bli såld innan visningen och att den kommer säkert gå upp en hel del. Hade jag fått den för 450 000, så hade jag köpt den. Den behöver renoveras en del och då vill man ju inte betala för mycket från början. Hmm!



Tacos



Igår slutade jag sent! På kvällen åkte jag och Evelina (min syster) och handlade och sedan åkte vi hem till henne. Vi lagade tacos, en av mina favoriter. Det var riktigt gott! Vad föredrar ni att äta på fredagkvällar?



image202



Visning



Imorgon äntligen ska jag gå på visning och den här gången är lägenheten inte såld när jag kommer dit. Det bästa är att jag får se lägenheten före alla andra. Önska mig lycka till!



Beskrivning

Entré med avhängning och en garderob. På golvet ligger en laminat och på väggen sitter en modern tapet samt en trevlig vitlaserad bröstpanel. Hallen är möblerbar och luftig. Badrummet är snyggt och modernt. Helkaklat och klinkers på golv i en gråblå nyans. Badrumsinredningen går i vitt och är fräsch. Perfekt för ett avslappnande bad. Köket vetter mot innergården och är tilltaget och rejält. Här finns plats för matbord och middagsgäster (fyra till sex personer.) Bra med avställning och förvaring. På väggen sitter en modern tapet i gul nyans. Här finns spis, kyl och frys. Vardagsrummet är ljust och lättmöblerat och nås via valv i hallen. På golvet ligger ett solit trägolv och väggarna är modernt tapetserat i capuccino beige med fondvägg. Vardagsrummet har också en separat avgränsad sovalkov som nås via ett valv. I sovalkoven har man fönster vilket gör den ljus och luftig. Idag står här en 1,40 säng. Här är gott om plats, så möjlighet finns för att möblera med en ännu större säng. Från sovalkoven har man också en trevlig utsikt.



Påskgodis



Det här skulle passa bra för mig! På Bluebox kan man beställa ett riktigt stor påskägg fyllt med 1,7 kg godis (blandat godis inte bara påskgodis). Istället för att ge något till alla dom som jag brukar ge bort till, så borde jag ha framme det här när dom är på besök i påsk. Det kan ju alla ta del av! Sedan tycker inte jag att godis är ett måste i påskäggen! Det är även roligt med pengar, trisslotter eller varför inte något klädesplagg?! Brukar ni ge bort påskägg under påsken?



image201



Bluebox



Påskinredning



Hiss eller diss från Bluebox?



image199



Zlatan pappa igen



Idag blev Zlatan pappa igen! Även den här gången blev det en pojke, han ska heta Vincent (fint namn måste jag säga). Nio till och sedan har han ett helt fotbollslag...Grattis!



image198



IKEA



Idag ringde en annan mäklare mig om att jag kanske kan komma på visning före alla andra. Den andra lägenheten var ju redan såld (fast jag hade kunnat ge mer för den). Nu håller jag tummarna att det blir en visning för mig! Idag fick jag hem IKEA katalogen 2008 och två andra kataloger från IKEA med inspiration till kök och soffor. Tänk vad kul det ska bli att få inreda sin egna lägenhet...Vilken pryl i hemmet skulle ni inte vilja vara utan?


image197


IKEA



Tunic shirt



Tunic shirt by Firetrapp, hot or not?



image194



image195



image196



Give it to me!



Cupcakes



Idag var det en riktig tuff dag på jobbet! Skönt med fredag imorgon! Idag efter jobbet kom min syster Maria hit med Klara och Lukas. Det blev årets första riktiga fika ute och vi hade med oss mina cupcakes (muffins med frosting) och kaffe såklart. Solen sken och det var riktigt mysigt, synd bara att det blåste. Tack för en trevlig dag! Här får ni dagens bilder!















Sommar



Drömmer mig bort för en stund!







Hårvård



Någon som vet vilken affär/butik som säljer Kérastase Oleo Relax Anti-Frizz?



image189



Dagens vill ha



Hooded Jacket från Asos, hiss eller diss?



image188



Du blir vad du äter



På kvällen äter jag olika beroende på vad det har varit för mat på jobbet. Oftast blir det färska frallor eller något lättlagat (igår blev det tacos). Vad brukar ni äta på kvällen?



image187



© Born In The 80 s ©



Drömtydning



Jag kommer ihåg några drömmar jag ofta drömde när jag var liten. En dröm handlade om att jag hittade pengar som jag plockade upp och dom tog aldrig slut. En annan dröm handlade om att jag kunde flyga. En annan dröm jag kommer ihåg är en mardröm och den hadlade om att jag höll på att tappa alla mina tänder. I veckan fick jag hem en tidning där det står om hur man ska tolka sina drömmar. Det är faktiskt ganska intressant! Vad brukar ni drömma?



Tolka dina drömmar

  • Falla - Handlar om en för hård press
  • Tappa tänder - Det kommer en positiv förändring
  • Jagad - Kan visa på att drömmaren är utsatt för mycket stress under dagen



Inte min dag



Idag är det verkligen inte min dag! R har varit borta hela veckan på jobbet och dagarna känns längre. Imorgon ska jag ta hennes tidiga pass och M ska vara ledig (hon ville också ha det tidiga passet, men varför ska hon alltid få det för)?! Så imorgon ska jag jobba med två nya vikarier...

Sedan skulle jag gå på visning förut på en lägenhet. När vi kommer dit så står mäklaren där och säger att lägenheten redan är såld, för utgångspriset dessutom. Tur att E sa att jag hade betalat mycket mer för den, då fick han kanske lite att tänka på...

Nu vill jag bara att den här jobbveckan ska vara över! Kan det inte bli helg nu...



Leker med korten



Klara



image183



image186



Klara (7 månader) - Sötare får man leta efter!



Nordic Ware



Jag hissar produkterna från Nordic Ware, vad tycker ni?


image182


Gå ner i vikt



Nu är det många som börjar tänka på "Beach 2008" och vill gå ner i vikt. Jag är rätt nöjd med min kropp för tillfället, men jag vill gärna få lite snyggare (synligare) muskler inför sommaren. Jag tänker äta som vanligt, men försöka att röra på mig lite mer. Några turer till gymmet blir det med! Sedan läste jag faktiskt att det finns fällor som kan bidra till att man inte går ner i vikt. Vad tror ni om det här?



  • För lite sömn (Vi bränner 65 % av kaloriterna när vi sover) - Men sov inte längre på helgerna för det. Ta en snabb promenad istället! Försök att få minst 7 timmars sömn varje natt - Rutiner är bra!
  • Medicin/Ålder/Gener/Miljögifter?!
  • Sköldkörtelrubbning...



image181



H&M



Jag skulle inte tacka nej till den här tröjan från H&M, vad tycker ni?



image179



I´m starving



Jag är så trött på maten på jobbet, det är nästan aldrig man blir mätt längre. Jag funderar på vad jag ska laga och äta! En pepparstek från Boban med krämigt ris hade ju inte varit fel...Någon som har något gott och lättlagat förslag?



image180



Hello Kitty



Hade jag varit barn hade jag velat gå klädd i den här supersöta toppen från H&M. Vad tycker ni?


image178



Jumpsuit



Trendig jumpsuit från Miss Sixty, hiss eller diss?



image177



Vinter eller vår



Är det vinter eller vår?! Idag var vi ute på jobbet mellan 12.30-14.30. Solen sken och det var rätt så härligt ute, men helt plötsligt började det att snöa. Jag trodde våren var här för att stanna! Vad tror ni?




Nya skor



I lördags var jag på Backaplan med Martin och Jessica. Jag köpte ett par snygga skor! Jag hittade både snygga Lacoste skor och Replay skor (sådana jag fick förra året), men det blev ett par från Din Sko. Vilken färg tycker ni är snyggast?







Måndag



Igår slutade jag tidigt och jag och Evelina hämtade Fanny och Filippa på dagis. Det var uppskattat! Sedan bakade vi en god sockerkaka. Jag ska försöka att lägga in bilder från kameran snart!



Suckar högt



För en månad sedan beställde jag ett armband från Betties Galleria. "Hon" trodde att hon hade lagt undan ett armband till mig, men det hade hon inte och nu är dom slutsålda. Idag läste jag på min systers blogg och såg att hon hade fått hem ett och hon beställde efter mig. Jag hittar inget liknande någonstans och jag kommer tycka det är så snyggt när hon har det på sig. Varför händer sådant alltid mig, varför?!

Sedan nästa tisdag har jag lovat sedan länge att sitta barnvakt åt min andra systers barn Klara och Lukas. Det ser jag fram emot! Men, tror ni inte då att det är en massa andra saker som händer då. Vi skulle ha möte på jobbet från 16.00-17.30, men nu har dom ändrat det till 16.00-19.00. Jag vet inte än om det gäller alla, men det verkar så. Jobbigt när saker krockar tycker jag! Dessutom är det visning på två 1,5 lägenheter i det området där jag vill bo. Allt det här är så typiskt och det känns om det ofta händer mig. Nej, nu ska jag sluta att blogga om mina bekymmer...Ingen vill väl läsa om sådant?!



image176



Söndagsmiddag



Nu blir det snart söndagsmiddag hemma hos mamma och pappa med syskonen och syskonbarnen. Trevligt! Idag tror jag det skulle bli bakad potatis, kött och vitlökssmör, gott! Vad brukar ni äta på söndagar?



image173



Soliga söndag



Nu skiner solen äntligen här i Göteborg och det hoppas jag att den fortsätter att göra, för imorgon ska vi vara ute hela dagen på jobbet. Jag börjar klockan 07.00 och innan jag åker till jobbet ska jag göra i ordning en matsäck. Det blir varm choklad och frallor. Mysigt!

Idag har jag och mamma varit iväg! Förutom shopping på Coop så gick vi även in i några inredningsbutiker. Jag hittade dessutom några fynd på bokrean som jag ska ge bort! Jag hittade även en massa saker som jag vill ha när jag väl flyttar till en ny lägenhet. Jag hittade ett snyggt barbord med tillhörande barstolar på EM möbler. Fast jag hade velat ha det i en annan färg. Vad tycker ni?


image172

Cupcakes



Nu har jag bestämt mig för vilka muffins jag ska göra från receptboken. Jag ska ha frosting på, så det blir nästan som cupcakes. Jag har hittat väldigt många olika recept på frosting och undrar om ni har något bra som ni brukar använda?



T.ex.

25 g smör
250 g Kesella
1 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker



T.ex.

100 g Philadelphiaost
60 g smör
300 g florsocker


image171


God morgon!



Efter en tuff arbetsvecka har man äntligen fått sova ut lite och tagit en lång dusch. Jag hoppades att solen skulle skina idag, men det gör den inte. Göteborg måste nog vara en av dom gråaste och regnigaste städerna i Sverige?! Funderar på att åka en sväng till Backaplan idag. Vi får se! Men jag har rabatter på både H&M (glömde ju utnyttja det i onsdags på Allum) och på Din Sko. Vad ska ni göra?



RSS 2.0