September = Höst



Imorgon är det september och september för mig innebär höst. Redan i morse kunde man känna höstkylan och regnet som hängde i luften. Det som är bra med hösten är att man får använda sina nya höstkläder, se alla vackra färger på träden, tända ljus och kura ihop sig i soffan med någon bra film. Det som inte är bra är det mörka, kalla och regniga vädret som håller i så länge. Blir det fint väder i veckan så ska vi i alla fall grilla. Men känner jag pappa rätt så lär det bli fler grillningar i år. Han är den som är först och sist varje år med att grilla.

Nu ska jag prova mina hästkläder från H&M; Mina svarta skor var både billiga och snygga och blir perfekt att ha då det inte regnar (hmm...). Dom ljunglila strumpbyxorna blir perfekt att ha till allt mitt svarta då jag inte tycker om att vara helt svartklädd på jobbet. Sedan återstår en svart och en ljunglila topp.

Längtar även till jag kan ha min jacka (se nedan). Den känns trendig samtidigt som den är varm och helt min stil. Någon trend som jag inte kommer att haka på i höst är dock pälsvästen (passar verkligen inte min stil). Vad tycker ni om den?! Något jag har lagt märke till bara senaste veckan är toppar med knappar bak i ryggen. Första gången jag såg det trodde jag att personen hade tagit på sig tröjan bak och fram, men tydligen är detta trendigt nu då jag har sett en massa personer ha det; Både i reklam och i verkligheten. Dessa leggings tycker jag med är läckra, men ändå inte något jag skulle våga använda.

I höst kör jag på jeansleggings i svart/grått och med nitar, baggy jeans, oversize toppar/skjortor, tunikor i den lite mer rockiga varianten, kläder med snygga detaljer såsom tröjor med knappar/fickor/dragkedjor, stickat o.s.v. Hur klär du dig i höst?




Vad tycks?





Vad tycks?





Vad tycks?



Escada = Konkurs



Läste att Escada gick i konkurs förra veckan. Hur blir det med Escadas sommardofter, någon som vet?! Favoritparfymen all time.







Sött som socker



Höstkläder till söta flickor!











Här får ni dessutom en bild på en regnoverall/regndress eller vad man nu ska kalla det för?!





Barnkläder



Alla dessa söta, snygga, coola barnkläder som barnen springer omkring i på dagis. Ej sikke lej, Ida T, Katvig, Molo, Name It, Me & I, Tummen, Plastisock o.s.v. På jobbet var det någon som hade regnoverall i något nytt märke (tänk om man hade kommit på det). Tummen är nog min favorit ändå!





Hoppas att man i framtiden får någon liten att skämma bort



Inte alls avundsjuk



Brorsan ska bli bjuden på en resa av jobbet till Alcudia, Mallorca (som jag skrev om i somras) och jag är inte alls avundsjuk...inte alls...inte det minsta lilla...Titta här!





Tänkte jag kunde följa med som assistent =)



Supersnygga skor



Skor är något jag inte köper ofta, kanske dessa hade varit något?!



Går inte att lägga upp en bild just nu! Det är i alla fall ett par boots med nitar.
Halva priset om man jämför med skorna jag såg på Scorett på Allum med nitar.
Älskade dom skorna men köpte dom inte pga priset.



Dagens vill ha



Vad tycks (dock för dyr för min lön...)?





Michael Jackson - Ännu en bluff



Ännu en bluffvideo går att se på Aftonbladet TV. I den förra såg det ut som liket i helikoptern reste på sig (såg väldigt äkta ut enligt mig). I den här videon ser det ut som MJ lämnar ambulansen gåendes. Ta en titt och berätta vad ni tror!?





RIP



Inredning



Är fortfarande inne på väggord! Är dock väldigt dålig på att sätta upp saker på väggarna. Har i alla fall fått upp en av två tavlor som jag köpte i Ullared. Funderar på om jag ska ha den lila tavlan (kort från Kroatien) i sovalkoven. Inte lätt när lägenheten är så liten och jag vill ha så mycket...



Tattoo



Har fortfarande inte ändrat mig om tatueringen, men ska låta det gå några månader till innan jag spikar beslutet. Lotusblomman är det som gäller. Vacker och med ett bra budskap!







Inget bra på tv



Före sommaren, under sommaren och efter sommaren är det rent ut sagt uselt dåliga program på tv. Inga bra serier eller filmer att följa. Tror folk att man har semester så länge eller vad är problemet? Nu har även program som Cityakuten och Prison Break slutat. Sedan missade jag flera månader av Lost då jag faktiskt inte hört att det hade börjat igen och varför sänder dom så sent (en del jobbar faktiskt...). Ser fram emot Greys, sista avsnittet var så spännande. Men det kommer väl med att sluta snart då jag vet att flera skådespelare vill lämna serien. Vad vill ni se på tv?







Istället för radion hade denna mix på skiva inte varit fel



1. Lady GaGa - Poker face
2. Katy Perry - Hot n Cold
3. P!nk - So what
4. Beyonce - Halo
5. Anders Fernette - Hungry Eyes
6. Lady GaGa - Nothing else I can say...Eh eh
7. Black Eyed Peas - Boom Boom Pow
8. Kate Ryan - Ella elle lá
9. Janet Leon - Heartache on the dancefloor
10. Eric Hassle - Hurtful



"Det är dags för fredagsmys..."



Slutade sent idag! Mitt sista barn som gick hem strax efter klockan fem ville inte gå hem och det tyckte pappan var jättebra betyg. Jag ville bara hem men det var kul att höra då jag är "ny" på avdelningen. Några barn har redan fått mig som sin favoritfröken fastän en annan har jobbat där mycket längre. Jag ska inte klaga på allt annat idag! Åkte förbi Donkan på vägen hem och nu ska jag vila i soffan och bli helt frisk. Imorgon är det fredag, imorgon är jag tidig (har dock inga planer...) och det är dags för fredagsmys...Vad har du för fredagsmys?







Höstens trender



Den rockiga stilen med mycket svart, mycket nitar och paljetter passar mig utmärkt. Oversizetoppar och slitna jeansleggings likaså! Annat som är "inne" nu i höst är mönstrade sjalar, halsband med många kedjor, korta MC-jackor, långa kappor, pälsvästar (men det skippar i alla fall jag), stickade koftor (är inte det inne varje höst), mönstrade tunikor (kan det inte bli för mycket mönster ibland...), lager på lager även upptill, chinos, rutigt och som sagt färgen lila i olika nyanser. En härlig mode höst lär det i alla fall bli. Bara väntar tills jag kan börja använda min kappa (se längre ner i bloggen). Inte för att jag vill ha dåligt väder men...

Tänkte även tipsa alla Göteborgare om Garage Sale Magasingatans parkering senare i höst. Då säljer favoritbutiken tillsammans med alla butiker i området och även Monki och Weekday ut plagg till kanonpriser. Även denna helg händer det en massa kul där; Modevisning, kanonpris på ett speciellt plagg och godsaker i butiken. Måste verkligen ta mig dit någon dag! Älskar dessa kläder! Längtar till jag får använda mina nya kläder från H&M och sedan har jag ju Ed Hardy tröjan från Kroatien med som inte är använd (aj aj aj). Den svarta tröjan från Kroatien har dock blivit en favorit och används flitigt liksom FILA skorna i tyg. Här kommer lite inspiration, vad tycks?





Rockig tunika från ICHI - Så min stil





Topp från ONLY med stora knappar - Älskar detaljer på kläder (Tänk tröjan från Kroatien)





Härlig långskjorta från VILA - Supersnygg



Älskar att bli bortskämd...



Slutade som sagt tidigt idag men har inte orkat göra mycket alls. Det enda jag har fått gjort är att lägga in sommarens alla kort på min externa hårddisk. Den tog tid att få det gjort, men det är värt det. Glömmer aldrig då min förra dator kraschade och ett års bilder och över tusen låtar bara försvann. Sorgligt!

Hur som helst så är jag för trött för att ens laga mat och fastän jag sa till pappa i söndags att han inte skulle laga någon mat till mig i veckan så ska han göra det nu. Eller rättade sagt han ska laga mat och bjöd över mig. Man kan nästan tro att han kan läsa mina tankar. Så nu ska jag dit en sväng och sedan hem och vila, imorgon slutar jag halv sex. Har ju ätit själv här hemma måndag-tisdag så det ska bli gott att bli bortskämd med lite grillat...Pappa är bäst!





Mobilkort från i somras



Stressad, sjuk och supertrött



Det är så typiskt att jag i helgen sa att jag inte har varit sjuk på ett år och naturligtvis så blir jag det då. Förra året var jag borta en gång från jobbet. Glömmer aldrig julen 2007 då jag blev så sjuk efter att ha jobbat med 40-gradig feber. Det var hårda tider! Jag brukar ta en tablett och bita ihop...Hur som helst så tänker jag aldrig jobba med feber igen; det är inte värt det. Nu dessutom så kan ju feber innebära svininfluensa och det vill man ju inte smitta andra med. Hade feber i måndags när jag kom hem, men nu är jag "bara" snuvig och hängig. Alla på jobbet är snuviga och fastän jag inte alls mår bra så kan jag lika gärna vara där som hemma. Är stressad som bara den då jag har fått göra dubbelt jobb på jobbet då flera är sjuka. Allt detta och dessutom oro över min inskolning som några tror kan bli svår. So far so good! *Peppar peppar*

Har lagt mig före klockan 21.00 både i måndags och igår. Idag slutade jag äntligen tidigt, men jag har ingen ork. Alla planer på att åka till H&M, åka och handla, tvätta och städa har jag lagt på hyllan. Fixar lite här hemma dock! Måste visa en bild på jackan/kappan jag köpte för några veckor sedan. Förutom den är det "bara" H&M-kläderna jag har köpt efter sommaren. Vill hämta mina kläder hos Maria, men det är inte lätt när alla är sjuka. Mina muffins/cupcakes som jag har sparat börjar bli gamla (hade tänkt bjuda Maria). Tur att jag sparade några i frysen...Här kommer kappan, vad tycks?







Tur att någon kan värma mig i höst =)



Veckan som gått



Det var min sena jobbvecka veckan som gick och dessutom hade vi planering; jag jobbade tio timmar en dag...Slutade efter fem tisdag, torsdag och fredag. Någon hade lagt min inskolning då vi endast var två personal och hade tolv små barn vilket inte var så lyckat. I fredags fick jag jobba med en vikarie som inte gjorde mycket alls, det kändes som jag fick passa henne med. Ingen bra vecka alls och dessutom har jag haft ont av allergin. Mina gamla barn saknar mig otroligt mycket och deras föräldrar kommer och säger det med. Det känns bra!

Igår var jag och storhandlade på Coop, andra gången den här veckan. Har rensat kylen, frysen och skafferiet idag! Ut med det gamla in med det nya. Tycker inte om att slänga saker och jag försöker att använda allt. Men en del saker håller inte länge alls och idag fick jag slänga mycket av det som fanns i skafferiet och även en del i kylen/frysen.

Igår hade jag Fanny några timmar då M & J tapetserade. Vi åkte till Plantagen och fikade, lekte på min lekplats i över en timme och sedan åkte vi till godisaffären. Mysigt! Idag hade jag tänkt städa, men började baka Cupcakes till mamma förut. Hon hade ingen fika hemma och jag hade Philadelphiaost hemma. Ska spara till dig Maria!







Livet är orättvist!



Slutade sent i måndags och även igår då vi hade planering. Jag och min nya kollega fick vara själva på planeringen då R fått reda på att hennes pappa har cancer. För drygt ett år sedan gick hennes mamma bort i just cancer och hon är lika gammal (ung) som jag. Det blir tuffa tider nu! Igår var ingen bra dag alls och jag hade riktigt ont av allergin. Gräspollen försvinn!

Idag slutade jag dock tidigt! Imorgon och på fredag jobbar jag till kvart över fem, inte alls kul. Hur som helst så har jag varit iväg och handlat. Coop hade flera erbjudande och jag kom hem med fulla kassar. Måste rekommendera Axas Müsli No 1 med pumpakärnor. Supergod! Annars handlade jag inte så nyttigt idag utan unnade mig verkligen en massa gott.

Passade även på att köpa en hålslagare för att göra i ordning allt pyssel/sånger/rim/ramsor o.s.v. som jag har samlat på mig på min förra avdelning. Jag var verkligen den som kom med idéer; Gjorde en pappersfigur med olika känslor, hade massage till sånger på samlingen, letade på nätet efter nya lekar vecka efter vecka, lärde dom nya sånger/ramsor och allt pyssel ska vi inte tala om. Nu blir det annorlunda, men det finns roliga saker för små också.

Har träffat mina "gamla" barn och några föräldrar. En del barn saknar mig otroligt mycket och det värmer i hjärtat. Saknar dom med! Kul att höra av föräldrarna att man var deras favorit...Nu kommer det som sagt inte bli lika mycket pyssel och utflykter, men jag behövde verkligen omväxling när det gällde personalen. Dessutom säger hon som har fått min plats att det är stressigt, jobbigt och hon förstår inte hur jag/vi orkade/hann med allt på den avdelningen innan.

Min inskolning har jag haft två dagar, han kan inte gå, men jag var ensam med honom i nästan en timme och det gick bra. Allt ordnar sig nog till slut...







Vilka är höstens trender



Vilka är höstens trender, vad tror ni?





Jag tror att nitar håller i sig, lila blir höstens färg och att stickat och rutigt blir inne...



Converse skor



Hiss eller diss?





Lite för färgglada för min smak



Inredningsdrömmar



Vad tycks?































































Nyklippt



Hade bokat klipptid idag! Klippte av rätt mycket trots att hon (frisören) inte nämnde en enda gång att håret var slitet. Klippte även upp det lite mer och fixade till luggen. Hon frågade mig vad mina kosttillskott för håret hette eftersom hon ville rekommendera det för andra och det kändes väldigt kul. Jag vet att håret fortfarande är slitet, men jämför man det med i julas så är det faktiskt bättre. Känns lite ovant nu när hon har fixat till det, men det blir nog bra trots allt.







Reafynd



Den här hittade jag på Backaplan på rean sista semesterveckan för en hundring. Såg att favoritbutiken även hade den för reapris, men inte alls så lågt. Kommer bli snyggt i höst! Vad tycks?





Reafynd



Det var den här jag "fick" av posten



Det var den här jag "fick" av posten, vad tycks?











Träningstorsdag



Idag hade vi studiedag med jobbet och eftersom vi ska jobba med hälsoperspektiv så blev det en föreläsning som handlade om motion och min grupp fick göra Frisbeegolf (inte min sport, men vi hade väldigt roligt) och Power Yoga (verkligen inte min sport, då jag är stel som en pinne i benen). Men det var kul och faktiskt rätt så jobbigt, det känns i kroppen nu kan jag lova. Vissa av sakerna på yogan kändes orealistiska att utföra med min kropp, men jag hängde med så gott det gick. Sedan fick jag agera chaufför för en hel bunt arbetskamrater! Härligt med fredag imorgon; Tyvärr måste jag öppna på jobbet fastän jag arbetar mellanpasset. Segt, men som sagt är det härligt med fredag. Nu ska jag äta något och varva ner inför kvällen...





En av alla övningar vi fick göra...Har redan träningsvärk...



Helgen och shopping



Ännu en helg som kom och försvann. Ingen vidare helg, men några ljusglimtar fanns det allt. I fredags blandade jag drinkar hemma hos M & P; Bacardi Razz med Sprite, citron och isbitar. Gott! Grillat hos storasyster var inte heller fel. Har även fått köpt en del höstkläder då jag och Maria beställt från H&M och jag och mamma tillbringade några timmar på Allum. Mamma var helt shoppingtokig igår och shoppade en hel del. Jag hittade först inget alls! Köpte sedan en topp på rean, en höstkappa och till slut blev det även en dyr skjorta...Från H&M beställdes två toppar, strumpbyxor och ett par tygskor. Såg förresten ett par helt underbara skor på Allum. Fanns både svarta och vita (tygskor) med nitar på. Men det finns en gräns och skjortan jag köpte efter mammas ord "det är klart du ska köpa den" kostade egentligen mer än vad jag brukar betala för ett klädesplagg. Men samtidigt kan man få två toppar till det priset, men om man använder skjortan mer än dom två topparna så är det ju värt det.

Idag slutade jag 14.00 och då körde jag Fanny & Evelina som ville till Plantagen. Efter det har jag handlat och då unnade jag mig en tidning där en film ingick. Nyttigare än godis...Nu ska det snart lagas mat här hemma! Vad tycks om kläderna?





H&M





H&M





H&M





H&M



Hittar ingen bild på jackan/kappan med den är av bland annat ull, lite längre och har rosa mönster i det svarta/gråa. Köpt på Åhléns.

Skjortan är köpt på Street One och det är en riktig höstskjorta som går i lila nyanser, vitt och svart.

Reatoppen är en sådan jag redan har; Tubtopp från VILA med knytband och "flower mix" i olika färger.



Gott & Blandat



En skiva med lite gott & blandat hade inte varit fel att ha. Eller vad sägs om den här blandningen?!



1. Lady GaGa - Poker face
2. Katy Perry - Hot n Cold
3. P!nk - So what
4. Beyonce - Halo
5. Anders Fernette - Hungry Eyes
6. Lady GaGa - Nothing else I can say...Eh eh
7. Black Eyed Peas - Boom Boom Pow
8. Kate Ryan - Ella elle lá
9. Janet Leon - Heartache on the dancefloor
10. Eric Hassle - Hurtful



Dags att shoppa höstkläder



Solen skiner ute men snart är hösten här och då är det dags att köpa nya höstkläder. Har hittat många plagg som jag skulle vilja ha, får väl välja ut några. Vad tycks?





Jeansleggings som passar till oversize skjortor, tunikor och längre toppar





Ljunglila känns helt rätt i höst



Slutade tidigt idag...

...men vet inte vad jag ska hitta på. Att återfå solbrännan hade inte varit fel, men samtidigt försvinner den så snabbt och en tur till havet blir bara stressigt då vi ska grilla senare. Städa gjorde jag ju i onsdags även om det alltid finns saker att fixa med. Tänkte ta en tur och kolla på skor till jobbet, men det orkar jag inte i värmen...Sitter alltså framför datorn och segar just nu.

Ikväll blir det alltså grillning och jag har lovat Evelina att ta med så vi kan göra drinkar. Tänkte ta med mig min Bacardi Razz som vi kan blanda med Sprite. Har även köpt en Guanabana Juice som kan vara god att blanda med. Måste verkligen rekommendera Guanabana juicen - supergod!







Om 10 min infaller en historisk tidpunkt


Håll koll på klockan så kanske dina drömmar förverkligas

I dag infaller en historisk tidpunkt som kan bli början på något helt nytt.

– Det är då man ska tänka på något som man verkligen vill ska hända, säger numerologen Eva Jonsson Lundberg.

Klockan 12:34:56 i dag, den 7/8 2009 är en historisk tidpunkt. Då bildas nämligen sifferkombinationen 123456789.

– Det gäller för alla med centraleuropeisk tid, det vill säga de flesta länder i Europa, säger Göran Grimvall, tidigare fysikprofessor vid KTH.

Numerologen Eva Jonsson Lundberg förklarar varför tidpunkten är så speciell.

– Jag skulle rekommendera alla att tänka igenom vad det är de vill förverkliga, vad de har för drömmar, och tänka på något som de verkligen vill ska hända. Skicka iväg positiva tankar. För sökande personer så är det här en väldigt viktig tidpunkt.

Nystart

Just det här klockslaget kan vara en nystart och ett sätt att komma i balans, menar hon.

– De flesta som funderat runt det här tror att det ska hända något fantastiskt, att man går upp i något slags universiellt medvetande, får svar och kommer nära gud. Om vi har haft det jobbigt under en tid kan det nu utjämnas och bli bra.

 

Källa: Aftonbladet

 



Idag



Kunde sluta tidigare idag (på min stängningsdag) och jag och Evelina åkte till gamla Lejonet & Björnen. Blev en aning besviken då Espressosmaken inte fanns. Sedan tog vi en spontantur till pappa. Nu har jag precis försökt laga stuvade makaroner, men det kokade över trots att jag tittade på det. Evelina du får bjuda hem mig?! På jobbet idag var vi bara ett barn och tre fröknar. Jag var ensam med honom från tolv till tre och när han skulle gå fick jag en stor kram (bra betyg efter endast tre dagar). Sedan träffade jag två av mina gamla barn som går på fritids nu. Dom sprang och kramade mig och jag kände att det är ju dom här barnen jag vill vara med. Så goa! Nu ska jag slänga mig i soffan och äta choklad (vann 2:a vinst på Liseberg igår)...om dom har stelnat vill säga. Hade dom i bilen och när jag tog ut dom var det som chokladsås. Hmm! Imorgon jobbar jag från 07.00 till 13.00. Kanske kan gå något tidigare (hoppas).  Har ju ordnat färska frallor och Macchiato till frukosten imorgon, min kollega kan behöva muntras upp. Sedan blir det grill! En bra vecka trots allt!





Semestern är slut och jag saknar faktiskt Kroatien, gick så snabbt i år...



Ut med tjejerna



Ska ut med tjejerna om en timme; blir femkamp på Liseberg. Tror syrran vinner, men jag är en riktig tävlingsmänniska och hatar att förlora så jag ska kämpa. Vet inte om jag ska våga ta mina nitsandaler (ska ju ändå gå en del). Men sommaren är snart slut och jag har knappt använt dom. Tar dom nog...Sedan skickade min nya kollega precis ett sms om att jag kan ta det lugnt imorgon och komma lite senare. Så nu slipper man stressa hem! Hoppas morgondagen blir lika lyckad som idag. Kánooon!



Molnigt på himlen



Börjar bli molning på himlen och solen försvinner bakom molnen lite då och då. Håller tummarna på att det blir fint senare idag (vill ju hinna använda mina Dieselsolglasögon från Kroatien) innan det blir höst.

Nu har jag som sagt dammsugit lägenheten och läst Aftonbladet (på nätet). Har även hunnit med att svabba golvet på några ställen där det behövdes och ätit tacos till lunch. Nu ska jag ner till tvättstugan och sedan blir det diskning/damning. Det värsta med att städa är diskningen, tycker jag...har dock ingen diskmaskin.







Hmm...



När det är regn är jag ute och när solen skiner är jag inne och städar. Hoppas solen håller sig framme så man får lite sol senare på Liseberg. Nu har jag i alla fall dammsugit hela lägenheten. Det går framåt sakta med säkert. Passade även på att läsa Aftonbladet på nätet. Läste följande;

Nicholas Perricone, som även brukar kallas lax­doktorn, har nämligen kommit fram till att laxens höga innehåll av DMAE, en mycket kraftfull antioxidant som ljusar upp hudtonen och håller den fast, gör underverk för hyn. Äter du lax till både frukost, lunch och middag hävdar doktor Perricone att du får mer energi och känner dig piggare på bara tre dagar. Dessutom ska hyn bli klarare och all puffighet kring ögonen försvinna.

Lax till frukost, nej tack...Men lax är min älsklingsfisk så man kanske borde äta det något oftare. Jag har ju väldigt känslig hud dessutom och är konstant trött.



Bacvice





Dock ej jag som tagit denna fantastiska bild



Mer bloggande...



Idag har jag jobbat 06.45-10.15, riktigt lyxigt att mina kollegor släppte mig tidigare. Solen skiner och det var riktigt varmt ute! Helst av allt hade jag velat slänga mig i en solstol och pressa fram brännan som jag hade andra veckan i Kroatien. Igår skrubbade jag ju bort det sista...bara fötterna som är bruna och dom visar man liksom inte. Men, det blir inget solande nu då jag inte vet var jag ska sola någonstans och dessutom MÅSTE jag städa här hemma. Ska se om det finns någon tvättid och i så fall slänga i en vittvätt. Sedan ska här dammas! Ikväll blir det nog femkamp på Liseberg. Ska sätta på radion och börja med städningen nu, annars blir det aldrig av.







Nya rutiner



Nya rutiner att komma in i på jobbet. Fick sluta tidigare idag dock (när katten är borta...). Passar på den här veckan för nästa vecka är det omöjligt. Jag och syster har varit iväg idag, men jag köpte inget. Nu ska jag krypa ner i ett varmt bad och skrubba bort alla fläckar efter solbrännan och göra en inpackning. Ikväll blir det tacos! Bloggar kanske mer sen...



Glass i stora lass















Drömmer mig bort...



Har inte sovit många timmar i natt utan låg mest och tänkte på jobbet. Första dagen efter semestern idag! Ny avdelning, nya barn och nya rutiner. Ögonen kändes som grus då jag verkligen inte fick en blund i natt. På jobbet möttes jag dock av glada kollegor och jag var riktigt kreativ trots allt. Vi lunchade på golfkrogen (fick betala själv, men men...); Härlig salladsbuffé, kyckling med vitlöksmarinerade potatisklyftor och morotskaka med frosting. Jobbade väl i drygt 8 timmar och sedan bar det hem till pappa där syster med familj var på besök. Kanooon!

Jag drömmer mig bort och tänker på hur annorlunda livet kunde vara. Jag drömmer om att jobba mindre och ägna mer tid åt sådant jag tycker är kul och inte så stressande. Tänk om man hade mer pengar (jag menar inte att man måste vinna miljoner) och kunde inreda lägenheten med hjälp av någon. Tänk att åka iväg med hela familjen och bara njuta av livet på en vit strand i fjärran...Tänk att få arbeta med en egen hemsida och sälja kläder eller roliga prylar. Jag trivs rätt bra som det är på jobbet, men jag känner mig alltid trött och att jobba 40 timmar i veckan lockar inte alls. Lönen gör ju att man måste jobba heltid...Nu får jag lite omväxling i år i alla fall och jag håller tummarna på att det här blir något riktigt bra. Till er som har semester kvar: PASSA PÅ OCH NJUT (och kör försiktigt)!









Semestern snart slut...



Semestern är snart slut och tiden bara försvinner. Tiden går så snabbt! Tänk vilken tur att man kan minnas och se tillbaka. Se på alla kort man har tagit med kameran och återuppleva stunden för någon sekund. Det är helt otrolig så fort tiden går och tänk att lilla Klara redan fyller 2 år idag. Stort GRATTIS lilltjejen du är KÁNOOON! Jag minns det som igår när jag var och hälsade på dig på sjukhuset. Du är allt en riktig kämpe och en solstråle som sprider värme runt omkring dig.



Har försökt att rensa lite i datorn och hittade en hel del kul; gamla kort och annat. Läs och njut:

Filippas ordlista (när hon var liten...)

Dädutt = Tuggummi
Achakan = Rutschkana
Jaje = Farmor
Badonnalds = Mc Donald´s
Bappis = Napp
Tulpaaan = Peter Pan
Fängelenges = Fängelse
Kepchup = Ketchup
Laaav jo = Love you
Kamasch = Person med sjal på huvudet ?
Raggadisch dagis
Utanjenniför = Jennifer
Dunderkarlsson och Blo = Dunderkarlsson och Blom
Bapop = Jakob
Sabis = Nakenfis
Pige = Piggelin
Farfe = Farfar
Sickelblås = Sickenblås
Dåt = Förlåt



RSS 2.0