=/



Idag har det varit en helt ok dag på jobbet! Hade ett barn kvar vid fyra och hon gick naturligtvis hem klockan fem. Sedan fick jag reda på att hon som ska vara mamma-ledig i augusti (den platsen jag ska få) inte har fått ledig ännu, men jag vägrar ta alla inskolningar på min gamla avdelning. Så får man inte göra! Håller tummarna på att hon får det i augusti! Annars vet jag inte vad jag gör...

Idag har vi hållit oss inne då min kollega inte mådde bra av värmen...Jag känner mig dock väldigt duktig idag...Tvättat sedan klockan halv sex och nu ska jag iväg och handla. Skriv en kommentar och gör mig på bra humör (imorgon ska jag till tandläkaren - ångest...antagligen laga hål då det har isat i tanden i tre veckor). Tänk att man ska få sitt första hål då det inte längre är gratis att gå till tandläkaren, fy sjutton!



...



Idag ska det alltså bli 30 ° här i Göteborg och strålande sol och jag ska jobba till klockan fem. Efteråt har jag massor att göra (tvätta, handla, städa, packa, tandläkaren...) och så är det hela veckan. Kul! Helst av allt hade jag bara velat lägga mig i en solstol, ta ett dopp eller träffa syskonbarnen och äta glass. Snart dags att gå...



Uppdatering väder Göteborg



sön
Delvis soligt
26 °C | 14 °C
mån
Mestadels soligt
28 °C | 13 °C
tis
Mestadels soligt
24 °C | 13 °C
ons
Delvis soligt
26 °C | 12 °C


Helgen som gått



I fredags slutade jag tidigt och åkte då ut till Maria med familj. Där blev det badande i poolen bland annat och det blev en riktig bra start på helgen.

Igår åkte jag och Evelina och shoppade kläder; jag köpte ett par badshorts, ett linne och en klänning. I veckan måste jag köpa det sista!

Idag har vi varit hos Maria igen! Badande i poolen, lite solande, grillning och trevligt sällskap. Kan det bli bättre?! Har inte varit så mycket i solen på grund av exem och kan ju tänka mig att min kollega har varit det, hon blir ju pepparkaka direkt. Vädret ser inte så lovande ut i Split, men jag hoppas det vänder.



29°C

sön
Mestadels soligt
27° | 15°
mån
Mestadels soligt
27° | 15°
tis
Risk för regn
25° | 15°
ons
Mestadels soligt
25° | 14°
22°C

sön
Risk för storm
26° | 18°
mån
Risk för storm
28° | 20°
tis
Risk för storm
29° | 20°
ons
Risk för storm
29° | 22°



Nästa vecka är min sena vecka (slutar sent) och jag har massor att göra. Hade tänkt bjuda över syskonen med barn på fika, men det får nästan bli efter semestern då hela lägenheten är fylld med saker som ska packas. Dessutom ska jag hinna tvätta, besöka tandläkaren, träffa Luise, växla pengar, köpa tidningar och andra saker, gå igenom kylen, städa och packa allt. Stressigt värre! Känner mig väldigt trött nu. Tur att man har haft en kanon helg (tack Maria och alla andra).



Vädret har blivit konstigt



26°C

lör
Mestadels soligt
23° | 13°
sön
Klart
26° | 13°
mån
Mestadels soligt
25° | 14°
tis
Risk för regn
25° | 14°
24°C

lör
Åskväder
25° | 18°
sön
Risk för storm
25° | 20°
mån
Risk för storm
27° | 19°
tis
Risk för storm
28° | 22°



Nästa vecka får det gärna vända!



Restaurangbesök med tjejerna



Restaurangbesöket med tre av tjejerna på jobbet (blev bara vi) blev väldigt lyckat. Vi pratade en hel del jobb och skrattade som bara den. Maten var helt ok, men grekiskt/turkiskt är inte min favorit dock. Åt marinerade kycklingspett, (det var det enda som smakade sådär allt annat var gör gott), örtbakad potatis och tzatzikisås. Sedan fick vi in lite extra tillbehör; bröd, oliver, någon röra med paprika/fetaost eftersom en av dom var stammis där (fick även rabatt). Sedan bjöds vi få jättegott kaffe, baklava och choklad. Mums! Vi skojade om att I skulle betala då hon hade fått bäst löneförhöjning och trots att det var ett skämt så betalade hon. Vi försökte övertala henne, men det gick inte. Vi tänkte köpa något fint till henne imorgon för samma pengar! Snart blir det ett nytt besök...



Klagomål lönar sig eller inte



Har skickat två mail till Coop respektive H&M. H&M har strulat till det med beställningen igen och dom skriver som vanligt att jag kan skicka tillbaka fel vara och så kan dom skicka det jag ville ha. För det första blir det en massa krångel för mig, för det andra är den jag egentligen skulle ha slutsåld. Jävla skit H&M nu nörjar jag tröttna...Det här är tredje gången på kort tid och det är alltid JAG som ska fixa till det. Ska jag betala 100 kr för en bikinitrosa i storlek 34 som jag aldrig kommer att använda?! Coop däremot vet hur man ska behandla en trogen kund. Läs och lär;



Hej _________!
 
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt om vad du varit med om!
 
När det gäller shop express så håller vi på att byta ut några
scannrar som inte fungerar trots att dom var nya. Vi ska även
byta datasystem så du kommer se direkt i displayen när alla
rabatter är dragna! Även storköp! Jag vet att det kommer bli
mycket bättre om ett tag...
 
När det blir avstämning och det stämmer ska alltid kunden få
en liten gåva av oss. Jag är ledsen att vi missat dig ett par
gånger. Jag hoppas att det aldrig ska hända igen...
 
När det gäller kundmötet du var med om så beklagar jag detta
djupt. Personen du pratar om har precis blivit uppsagd så jag
är hemskt ledsen att du var med om hans frustation. Fast man
är uppsagd och har ett par veckor kvar så måste man agera på
ett proffsigt sätt och det har han inte gjort. Jag ska självklart prata
med honom om detta...
 
Jag vill gärna kompensera dig för var du har upplevt hos oss så
håll utskick efter ett brev som jag skickar idag till dig!
 
Ha en trevlig sommar!
 
Ring gärna om du undrar över något!

Så ska det se ut, bra jobbat Coop, ni vet hur man behandlar en kund!



När det gäller H&M funderar jag allvarligt på att sluta handla där, i alla fall på nätet. Skäms! Sedan har jag ju hittat en ny favoritbutik...



Internetsida



www.spreadshirt.net



Där har du sidan Maria!



Vill ha



Bolero från Vila (E säg till om du ska beställa), vad tycks?







Hmm



Kom hem för drygt en timma sedan och har fixat i ordning mig. Stressat som bara den och nu sitter jag här och är klar och har precis förstått att jag har en hel timme på mig innan tjejerna hämtar upp mig. Vad fick mig att tänka så här?! Hur som helst så har jag ju lite tid över. Betala räkningarna kanske?! Om en timme blir det i alla fall restaurang Salt & Peppar. Underbart väder här i Göteborg med!



Imorgon är en ny dag...bloggdag?





Natt i Split



Krya på dig Filippa







Så jäkla snygg



Varför växer inte pengar på träd?! Lite tur har man ändå då man fick tillbaka på skatten och fick retroaktivt pga löneförhöjningen. En liten slant av mormor med...Allt detta ska gå till semestern och tandläkaren. Sedan har jag köpt en hel del kläder redan...Men som sagt; Sparar man på annat så kan man ju alltid unna sig något mer...kanske...Vad tycks?







Hösten 2009?



Mmm Marabou...



Denna köptes förra veckan och jag tyckte faktiskt om den, finns en bit kvar...





...Limited edition...skynda er att smaka!



Tips!



Ichi cardigan 245 kr på rea (me like), vad tycks?







Jag = Designer



Tänkte försöka få 8 timmars sömn inatt (så man orkar med restaurangbesöket imorgon) så ska snart göra mig i ordning för kvällen. Har avnjutit en hemmagjort fruktsallad och kollat mailen/tv. Måste bara skriva att jag har fått massor av positiva kommentarer för mina jeansleggings med nitar (visst gör sånt en glad...). Har även pysslat lite på en sida där man kan designa egna kläder. Inget beställt, men man blir ju sugen...Vad tycks?





Tänk er den här med mina knickers och ett par solglasögon





Cool tröja till sommarkvällarna





M = Mitt namn



Berg- och dalbana...



Humöret går upp och ner...I måndags var det på topp, igår i en nerförsbacke och idag på väg upp igen.

Igår var det höga halter av gräs (pollen) ute och jag vaknade med svullna ögon och trots medicin kliade det som tusan. Hissen var trasig och brandvarnaren hade ramlat ner på golvet och gått sönder. Jag var ute och promenerade med Martin och Evelina och efter en stund märker jag att det blöder från foten. Idag är jag 3 skoskav rikare! Mitt fästingbett läker inte och jag börjar fundera på vad det kan vara. Idag har jag inte kunnat vara i solen på grund av exem (och på avdelningen bonade dom golven). H&M-beställningen blev galen. Det isar i tanden och varför tusan skattar man så mycket på den retroaktiva lönen för?!

Men...Igår efter klippningen (hon tyckte att håret blivit bättre) åkte jag hem till pappa och där blev jag bortskämd med grillat. Sedan sov jag som en stock natten till idag. Allergin är fortfarande jobbig, men det har varit en kanon dag på jobbet. 9 barn och utevistelse (dock i skuggan) efter lunch fram till klockan fem. Vattenkrig! Imorgon har jag tagit sovmorgon (min enda på den här terminen) och på kvällen ska jag, R och två andra på jobbet ut och äta. På fredag är jag tidig; Är vädret dåligt ska jag köpa bikini...Är vädret bra vill jag ut till havet. Snälla låt det bli en bra dag imorgon (och soligt på fredag)!







Känner mig duktig idag!



Dålig uppdatering, men det har varit mycket senaste tiden. Midsommarfirandet blev lyckat både på jobbet (trots regn) och hos Martin & Jessica. Trevligt sällskap, god mat, blandat väder men tillräckligt bra för att vara ute och spela kubb/boule. I helgen i övrigt blev det firande av världens bästa Maria.

Idag slutade jag runt fyra och efter det har jag varit och köpt resväska. Coop reade ut väskor den här veckan och då passade jag på. Förra sommaren gick hjulet på väskan sönder vid flygtransporten och även om väskan står nere i källaren så är den i dåligt skick och gud vet vad som gömmer sig i den (kommer aldrig glömma spindlarna...). Nu har jag precis lagat mat för veckan; piroger med paprika/chili creme fraiche och tacos. Ska strax äta! Har jag ork senare kanske jag blandar ihop en fruktsallad; äpple, banan, melon, nektarin m.m.

Idag har det varit en sådan där dag då jag verkligen trivs på jobbet och det fastän vi inte har kunnat göra något på avdelningen då det pågår storstädning där. I veckan händer det en del; klippning imorgon och ut och äta med några på jobbet på torsdag. Sedan finns det massor som måste göras innan semestern...Leta efter bikini imorgon kanske (fast vill ju hellre vara ute i solen förstås om allergin tillåter)?!



Mobilkort



Måste bli bättre på att ta kort med kameran...





Flygplansspår





Pappa grillar





Jag och F på väg från dagis





Äntligen vår





Jordgubbar är det bästa som finns





På väg hem från Ullared









REA



Rean är i full gång då folket får tillbaka på skatten, själv har jag dock inte köpt något på rean. Har undvikit utförsäljningar och rean eftersom jag shoppat från nätet en del det senaste. Tänkte dock tipsa om söta och billiga barnplagg från H&M. Vad tycks?









Bikini till sommaren



Här är några jag faktiskt har sett/provat, men jag har inte köpt någon än, vad tycks?















Rastlös



Är rastlös och vet inte vad jag ska hitta på. Förut var jag iväg en stund till IKEA/Coop och sedan har jag bara städat. Inte riktigt det man vill göra på en lördag och nu skiner solen dessutom. Riktigt grillväder!

Igår var en riktigt jobbig dag på jobbet. Maten var försenad över en timme/barnen var helvilda och skolan firade avslutning med stor buffé som vi inte kunde gå på. Linda kom dock förbi med en tallrik och förut när jag tittade var det en hel del gott på den (Rostbiff, potatissallad, pasta med pesto, parmaskinka och olika frukter; ananas, melon, plommon, jordgubbar...).

Fredagskvällen tillbringades hemma hos Maria, Jakob och barnen och där blev det tacos och TP (jag vann), trevligt trevligt.

Återstår att se vad man ska hitta på nu...



Vilken härlig dag...



Idag var vi som sagt i Varberg med barnen och vi har haft en fantastiskt dag med fint väder, bad på stranden, grillning, lekar och annat roligt/gott. Var dock tvungna att åka tillbaka till jobbet och ha möte till klockan fem. Som det ser ut nu så kommer jag att få nytt schema nästa termin och vi kommer dessutom att ha öppet längre. Nyheten har inte nått ut, men nu räknar jag med att det är som chefen har sagt. Jag är otroligt trött efter idag och det är inte konstigt med tanke på mitt schema den här veckan och dagens utflykt. Dessutom har jag ett möte på torsdag som jag helst hade sluppit. Segt! Så här jobbar jag i veckan (alldeles för mycket enligt mig)...



Måndag: 07.30-17.15
Tisdag: 07.00-17.00
Onsdag: 07.45-17.15
Torsdag: 07.30-16.15
Fredag: 07.30-16.15



Nämnde jag att 2-3 av dessa dagar inte innehåller rast pga. för lite personal och speciella händelser? Nämnde jag dessutom att jag inte får betalt för övertid? =/



Laga mat



Nu ska jag laga tacos, min favorit. Vad har du till dina tacos?



Glass tips



Måste bara tipsa om glassen vi fick på kalaset igår för den var supergod. Carte D´Ors smak Caramel Cinnamon Waffle. Den kommer garanterat finnas i min frys inom kort. Mums fillibabba!







Varberg



Imorgon blir det en tur till Varberg med barnen. Vi hoppas och håller tummarna på fint väder. Sedan blir det planering och då släpps antagligen "bomben". Ska bli kul imorgon, men skönt när den här dagen äntligen är över!



Skatteåterbäring



Har höt att den ska komma idag?! Har ju shoppat en del det senaste så pengarna får gå till semestern. Tur att jag inte var med på Vilautförsäljningen...Sedan måste jag boka tid hos tandläkaren och det är ju inte gratis. Måste dra visdomständera + antagligen laga några hål. Innan jag fyllde 20 år och det var gratis hade jag minsann inga hål. Men sedan fick jag ju en välkommen peng av "mormor" igår med...Vad ska ni göra för era pengar?





Pengar växer då inte på träd...



Sommarfest



Har inte hunnit uppdatera bloggen på ett tag, men förra veckan hade vi i alla fall sommarfest. Det var lyckat! Vi fick en ihopsamlad present av barnen - ett upplevelsepaket på 500 kr. Nu gäller det bara att välja ut något bra! Bada med delfiner, gå på spa, ta modellkort, hoppa bungu jump eller åka ferraribil...Om man ändå ska göra något kan det vara värt att lägga ut lite egna pengar. Det kommer kännas sorgligt när alla barnen slutar men samtidigt ska det bli spännande nästa termin. Endast fyra veckor kvar nu. När börjar eran semester?







Object kjolen



Visst är den alldeles alldeles underbar?! Kostar 500 kr och finns i två tvättar...Vad tycks?







Extra extra



14 unga personer sitter fast på en åkattraktion på Liseberg...och det är inte första gången. Läs mer på GP!







Väst med nitar



Vad tycks?







Med den här outfiten skulle jag vara supernöjd. Västen med nitar, det rosa linnet,
Object kjolen och armbandet på höger (vänster) arm. Halsbandet var ju inte dumt heller.




Tidiga tisdag



Idag gick jag upp halv sex och då var jag inte pigg kan jag lova. Solen sken och man kunde gå i bara linne på morgonen...Nu däremot börjar molnen dyka upp och det blåser en hel del. Snart blir det väl åska också och säkert regn på torsdag (håller tummarna att så inte blir fallet). Hur som helst även om jag inte fick njuta av någon sol idag så har det varit en bra men intensiv dag. Nu efter jobbet bjöd jag Evelina på Donkan och vi passade även på att hämta ett paket. Nu blir det städning, ett nödvändigt ont. Ska nog sätta på lite musik (väntar fortfarande på cd:n), städningen blir roligare då...







Tips!



På lördag ska vi ut och äta här i Göteborg. Tänkte kolla upp några ställen eftersom det nog är bäst att boka innan?! Är det någon som vet om Rumpanbar är bra? Stenugnsbakad pizza och en kall öl kan väl inte bli fel?!







Hela året har jag väntat på...



. JUNI . JULI . AUGUSTI .







Kommentarer



Fick kommentarer på mina Cover Baggy Knickers (halvlånga baggy jeans av märket Only köpta på Vero Moda för 399 tror jag). Alltid kul det där! Men här lyser kommentarerna med sin frånvaro (skriver man så)?!



Svenskar bland de saknande



Hemskt det där med flygplanet som "bara försvann". Antagligen har det kraschat i Atlanten, men varför?! Tre svenskar tillhör de saknade; två kvinnor och ett litet barn. Tänk vad många som dör i bilolyckor varje dag utan att folk bryr sig speciellt mycket, men när det är en flygplansolycka så reagerar folk, varför?!







Suercool kjol



Av märket Object såklart, vad tycks?







Inredning



Jag älskar inredning och allt som har med det att göra. Köpte ett par muggar liknandes dessa på Ullared, vad tycks?





Artister designar kläder



Nu är det så att flera artister har designat kläder för H&M, en del riktigt snygga och andra inte. Vad tycks?



Tummen upp (Yelle)





Tummen ner (Cyndi Lauper)





Girls just wanna have fun...



Ingen reklam tack



Nu har jag fått nog! Att springa till återvinningen är inte riktigt min favoritsysselsättning och det kommer kilo med papper varje vecka. Visst slänger man ett öga på reklamen och tänker att det ska man ju köpa, men annars är den väl bara jobbig?! Man måste ju börja tänka på miljön, haha...







Supersöt klänning



Supersöt klänning frånVILA, passar perfekt till sommaren, eller vad tycker ni?







Jag älskar jordgubbar



Nu har det varit två intensiva dagar på jobbet...Idag hade vi övning inför sommarfesten och sedan var vi på teater på skolan. Efter lunch bjöd fröknarna på jordgubbstårta och det var så gott. Jag älskar jordgubbar och det är något av det godaste som finns, enligt mig. Det ska tydligen komma en Marabou sommar limited edition med jordgubbsbitar som jag bara måste smaka på. Någon som har smakat den?




Me like



Supersött halsband







32 grader i Göteborg



32 ° uppmättes tydligen någonstans i Göteborg idag?! Vi var i Slottsskogen med barnen och tur med vädret hade vi verkligen. Var nog en 26 ° och...Inte ett moln så långt ögat kan nå, inte en droppe regn på flera dar...Men fy vad äckligt varmt det var på bussen hem (ingen fläkt och fönster som knappt går att öppna - skärpning).

Efter jobbet blev det en snabbtur till torget med F & F. Vi tittade på Fannys utställning och tog en glass. Fanny är för go; Ropade I ♥ u när vi skulle säga hejdå. Inte konstigt att man blir på så bra humör när man träffar syskonbarnen. Åkte och köpte kakor efter det, eftersom jag har lovat henne det nästa gång vi ses.

Hoppas vädret håller i sig eller i alla fall ligger runt 20 ° och snälla låt det inte bli regn på torsdag på sommarfesten. Snart blir det Cityakuten och sedan bums i säng eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Segt, men skönt att sluta tidigt. Är sugen på en sväng till Eriksberg om vädret håller i sig...





Väldigt lik klänningen från Ullared, men min är turkos (kanske ha på sommarfesten?!)



Skor



Riktigt snygga sandaler från Top shop (?) ska även finnas på Zara (?) och kostar cirka 300 (?). Vad tycks?






Finns liknande på H&M dessutom och säkert Din Sko...



RSS 2.0