Letar badkläder...



Har ingen aning om vad som händer i sommar men nya badkläder är ett måste om man ska iväg...Sedan behövs det ju på spadagen i maj. Tycker denna var riktigt läcker men man vill ju få lite färg på magen med ;-)






Några förslag på var jag kan hitta snygga badkläder?



Hoppas...



Kan inte jag ha tur i år och få tillbaka typ 10 000 på skatten...Så mycket som allt kostar så tycker jag att jag är värd det. Och med min usla lön trots utmärkt jobb (underbetald om man jämför med andra på jobbet) så hade det varit extra gott med lite pengar. Inte 50 kr som ett år (bättre än att få betala men men)...Har spanat in dessa, vad tycks?







Våffeldagen


Har inte blivit mycket bloggande det senaste...Fullt upp på jobbet hela tiden...På min tidiga måndag nästa vecka har vi utvecklingssamtal till halv nio, sedan väntar planering (med redovisning av kursen), en ny inskolning och fackmöte.

Har gått och haft ont i kroppen i drygt två veckor och det försvinner inte. Är inte förkyld eller sjuk på något annat sätt, men det känns som det är en infektion som inte bryter ut. Ger det veckan ut annars får jag kolla upp det.

I helgen var jag och storasyster i Ullared. Vi hade en helmysig dag och hade tur då det var rätt lite folk. Fick köpt alla förbrukningsvaror, kläder (Baggy jeans i kortare modell, två vårlinnen med nitar och en oversize topp), inredningsprylar (varav en cool klocka som jag tyvärr fick betala dubbelt för, en vas som går i samma mönster som tapeten och fina stenar). Det fanns också väggord men det jag ville ha var slut. Köpte även snygga Cupcakes formar, några presenter till barnen, påskägg, påsksaker och sådana muggar som gick sönder här hemma. Helnöjd med dagen, tack Maria.

I lördags blev det en tur till Lindex där jag köpte nya jeans (rätt mörka med tighta ben), spontanfika med storebror och familj och lite matlagning/vin på kvällen. Tandoorikyckling, mums vad gott.

Imorgon är det våffeldagen och vi ska käka våfflor på jobbet...Tidig fredag och det behövs känner jag (är helt slut och imorgon jobbar jag sent). Ska ni äta våfflor?







Inspiration



Vårens "hetaste" trender är bland annat markerade axlar och cykelbyxan







Tro´t eller ej men den älskade/hatade cykelbyxan är tillbaka och nu hetare än någonsin...Det gäller nu att kombinera den på ett snyggt sätt med tex en lång tunika/oversize-top över så man bara ser en del av kanten nertill (inte kort top till alltså). Tänk er en varm sommardag med en härlig tunika eller långt linne och cykelbyxa till - snyggt OCH skönt att ha på sig! Perfekt under korta jeansshorts eller jeanskjol också.



VM i sommar






Barnen kan väl få hejja på Sverige trots ett VM utan Sverige...Se H&Ms barnavdelning...



Sötaste kjolen i vår...




Även denna är från H&M



Inredning





Samma tapet som jag har i vardagsrummet i ett precis likadant kök som jag har























Det kliar i fingrarna...Vill ju inreda finare här hemma! Varför ska det vara så dyrt?!



Kurs ikväll



Blir borta från 16.30-22.00...Riktigt segt när man inte känner sig helt hundra och så missar jag Grey´s...Sen dag imorgon och lång dag på fredag. Tjohooo! Hoppas den är bra så det är värt det...Bara att bita ihop! Förhoppningsvis får man fler idéer till samlingarna än det gamla vanliga; Sångpåse, rim & ramsor, lekar, fruktkort, visa övningar, sagor o.s.v.



Tänk att en påse - både vacker och spännande - fylld med sagor, rim, ramsor och sånger kan innehålla så mycket matematik! Spännande, lustfylld och rolig matematik i förskolan är VIKTIGT och KUL! Små barn strålar när de upptäcker antal, ordningstal och mönster - genom sagor, sånger och lekar.



”Jag är fullmatad av den här fantastiska föreläsningen. Tack!”

”Alltid succé – en föreläsare som brinner!”

”Helt fantastiska idéer till samlingarna. Jättebra!
Otroligt inspirerande, rolig, mycket skratt! Man blir sugen att börja redan imorgon!”



Me like



Dessa leggings tycker jag är supercoola

(J köpte något liknande på utförsäljningen)







Vill ha!




Barn - Vårkänslor



Vad tycks?































En liten pik...



att jag uppdaterar dåligt...

Kan jag hålla med om!

Förra veckan var det mycket jobb (planering på min tidiga dag). På fredagen gick jag och en massa personer från jobbet på After Work och det var supertrevligt. Trubadur, Happy Hour öl, drinkar (Passion P och Vodka Redbull), mat, prat med kollegor o.s.v. Riktigt skoj hade vi och för en gångs skull var det inte bara tjejer.

I helgen har det inte hänt så mycket annars (var rätt seg efter att ha kommit hem sent på fredagen); VILA-utförsäljning, middag hos mamma och träffat grannen en stund.

Förra veckan bjöd jag mina kollegor på Paprika och det uppskattades. Idag hade min andra kollega med sig paj och bjöd på. Kanongott! Vilken känsla att få känna sig mätt på jobbet.

Igår var Maria, Lukas och Klara här en stund. Fika och utelek, mysigt! Imorgon ska jag på kurs (slutar klockan 21.00 inne i stan - Järntorget). Har ont i hela kroppen och får hoppas det försvinner tills imorgon. Äntligen har det börjat en hel del på TV och så missar jag Grey´s imorgon...Blä! Stamrenoveringen verkar vara över men nu ska hissen renoveras snart. Tjohooo!



Hade med kameran på AW men tog inte ett enda kort...

Riktigt tråkigt då det var många på jobbet med som man börjat umgås med;

Reb, Linda, Andreas, Fredrik och alla andra på jobbet och fritids







RSS 2.0